Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 22
Giova spune:
Ralu eu ii fierb ficatelul cu legume, il pasez si asa il dau.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
anasebe spune:
Moni si mie mi se pare aberant antibioticul dat asa de repede si numai pt rosu in gat.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Bianca tare cumintel e Dani, se vede si pe fata lui ca e un copil linistit.Eu am descoperit o alta smecherie, ii tin usa de la dupal cu piciorul sa nu o poate deschide cand vrea si pleaca tot borborosind dar nu se mai leaga de ea, de nervi ca nu o poate deschide
.f bine ca iti sta Dani in carucior, acum cand se trezeste strumfulica al meu sa sa il scot si eu la plimbare ca e soare, il pun in carucior sa vad daca face figuri.Mai adevarul e ca bunicii gresesc f mult, ii alinta pe copii exagerat de mult, eu le tot zic alor mei sa mai tremine cu asta dar cred ca mustacesc in sinea lor si cand nu sunt cu ei fac ce vor ei.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
irinatunza spune:
Buna, fetele !
Urmaresc fata in continuare. N-a mai facut febra. Azi trebuia sa mergem la pediatra, dar n-am mai reusit. N-a mai vrut sa doarma la ora 10, asa ca i s-a facut somn pe la 11 jumate cind trebuia sa mergem. Si a urlat si n-am putut s-o imbrac sa plecam. Asa ca am lasat-o sa doarma.
Ieri s-a culcat la 6 jumate si a dormit pina azi dimineata la 8.
Da sa va zic o chestie. Aseara cind i-am luat temperatura , avea 35.1 E posibil ? E drept ca s-a tot dezvelit si am lasat-o asa ca oricum era cald in casa. Sa-i fi fost frig si de asta sa fi avut asa scazuta temperatura ?
Rosu in git din cite am reusit eu sa vad n-are. Ea maninca , dar putin. Mult mai putin decit minca inainte .
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
ralirali spune:
Irina, de obicei de la rosu in gat nu papa cum trebuie pentru ca ii deranjeaza. Si e destul de greu de vazut cu ochiul liber. pe urechiuse ai palpat-o? Si Anastasia avea cam aceleasi manifestari la rosu in gat, dar atata somnolenta si febra mai multe zile a avut ianinte de rubeola. Cum a erupt prima bubita, cum nu a mai facut febra. te-ai uitat pe burtica ei?
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
anasebe spune:
Irina Tibi a avut febra mare 3 zile. In a 4-a zi apropae ca nu mai avea febra, in a 5-a a erupt. In rest dormea tot timpul, nu avea destula forta sa se joace.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
andiaroro spune:
Ingrid- hai cu cafelutza sa-ti treaca "supararile". eu sunt cu ceai in continuare, dar ne intelegem noi![]()
Am admirat pozele de la petrecerile
"reusite de reusite", iar Tibi si Dani au fost superbi.
Eu cred ca David vrea sa pe petreaca numai cu toata gasca spiriduseasca si asa ca-i asteapta pe toti la chefu de 2 ani.Asa e Florinini?
E adev chestia cu patitu ceva numai al aniv.....asa mi se intampla mie prin liceu: ba luxatie, ba m-a muscat un caine, ba niste gripe, ba arsuri la tapli ca mersesem desculta pe asfatul fierbine. ma rog, nu ma deranja prea tare ca erau toti plecati in vacante de ziua mea![]()
Dana- deci ne chefuim impreuna pe 17 feb....aseara ne-am dat si noi seama ca se apropie vertiginos ziua lui Alex si inca n-am prevazut nimic.....ma rog, avem timp sa ne gandim, dar motzul cred ca nu-l facem acum ca nu e super pletos si cu nasi-su, daca vrem sa fie prezent, trebuie sa tratam cu 2-3 luni inainte ca el "azi e aici, maine-n Focsani"( ma rog, Focsaniu lui e cine stie ce coltz al lumii
nu ala adevaratul).....dar asa mai facem inca o
petrecere
Denisa- haide, sacpa tu prima de raceala ca sa-mi treaca si mie.
Doina-spor la cura. ma gandesc si al tineacum, nu numai la maratonistele Silvi si Deea. Parca eu nu asa avea nevoie..........ohoo si inca cum
, dar.......
Noi ne-am refacut stocul de haine pt Alex pe iarna viitoare, acum ramane sa fi aproxmat bine dimensiunile. Am profitat din plin de solduri si acum stam si le admiram in dulap si ne inchipuim cum o sa-i stea asa mare si imbracat in ele
. Cel mai mult i-au placut niste ghete rosii-pacat ca nu au avut si nr lui de acum- plangea cue le in brate cand vroiam sa le punem in cutie sa el impachetam......tare mi-e teama ca asta va fi fashion victim ca tac'su
.
Special am lasat-o pe Dia la coada ca suntem in ac barca.....pe antibiotic. cand am ajuns sambata dim cu el la dr vestile au fost ....vesti. el crede ca tusea lui Alex(aia seaca care era doar o data sau de 2 ori pe noapte, dar min bune si de 3 luni) e de nat alergica si in + o frumusetze de otita debutanta. daca a sarit cu antibiotic din prima e clar ca nu e gluma ca astai nu dau asa ceva decat dupa acatise. cica am avut mare sansa ca ne-am dus cu el ca am prins-o fix inainte sa inceapa febra si durerile. ma rog ,acum avem un meniu de toata frumusetea: antibiotic, antihistaminic, picaturi de nas......si div, in caz de febra.....mai greu e cu inghititu antibioticului. am incercat toate trucurile...merge, dar cu greu, decat cu lapte cu fructe.......traznaie din care eu nu-i dadeam ca nu lasa canitza de la gura pana nu o termina. nici nu respira. eu nu vroiam sa-i dau asa ceva ca imi era teama ca se invata cu asta si nu o sa vrea lape. din care nu vrea, oricum.......suna amenintator toate astea, dar dansu este in mare formaaaaaaaa.....canta si danseaza de n-are treaba. abia l-am culcat aseara ca am avut musarfiri (i-am facut petrecere surpriza unei prietene la noi) si el a chefuit in rand cu toata lumea nu a plans decat de foame..;daca nu ar fi sa te milogesti sa mai ia cate o guritza din canutza si sa nu dea afara din lapticu ala cu antibiotic( ca tot simte el ca e ceva in e-n regula acolo) noi am zice ca nu are nimic...acu sper sa o tina asa pana ii trece.....
Si lui Jas si alor ei un pupic si sanatate!
Sabi- e pe drumul bun. Asa cred eu!
revin
Bee spune:
Buna fetele.
Nu intreb ce mai faceti fiindca vad ca iar sunt multe vesti despre bolnaviori.
sa se faca repede bine.
Si noi suntem la categoria muciosi. Asta este. O sa treaca.
Andiaroro, sanatate lui Alxandre. Bine ca ati luat otita in primire inainte sa-si faca rau de cap. Tare sunt urate la copii si dureroase. Si tuse alergica? N-a zis doctorul care poate fi factorul alergen? Si eu sunt maratonista!
Moni, nici eu nu i-ash da antibiotic, dupa o zi de febra si chiar la rosu in gat. De fapt nu ca nu i-ash da, nu i-am dat! Facu fata febra 39 cu 5, noaptea? A facut. A tinut-o diareea o saptamana, a tinut-o. SI tot nu i-am dat nimic.
Irina, ma bucur ca Sabinuta e ok si i-a mai scazut febra. E spre bine, zic eu.
In rest? Noi cu groaza trebuie sa folosim din nou aspiratorul. Saraca Ana, cum terminam operatiunea aspirat mucii, ii face cu mana la "aspi" cum ii zicem noi! Si am observat eu ca a inceput sa faca cu mana "pa" la orice nu-i place. Si pe aspirator il arata si cu degetul, de parca l-ar certa. Parca a mai iesit din greva totala a foamei. Azi m-am decis sa hranesc copilul si cu E-uri, ca in rest toate eforturile mele au fost zadarnice. Si ale naibii E-uri i-au placut (spuma de lapte cu caise de la Milli). SI am profitat de faptul c-a mancat toata cutiuta si i-am pus in cutie branzica cu iaurt si cu miere (am inceput sa-i dau miere, de cand e putin racita) si a mancat si asta! Bune cutiile astea! Mai incercasem figura, dar n-a tinut altadata. SI ieri a mancat si putin spanac cu ou si prajiturica de la bunica si iaurt. Si cand spun putin, inseamna cateva lingurite, ca la noi nu se socoteste nimic in sute de grame (de ce sa ma nevrozez?).
Rali, ficatul i-l fac un fel de tocanita cu suc de rosii.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
CARE SUPOZITORUL ALA CU EFECT MAI RAPID? EU AM DOAR PARACETAMOL SI IAR ARE 39,4 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
LunaNoua spune:
Eu sunt zombi.. cine da si mie o cafea? ca nu gasesc drumul catre bucatarie.
Ingrid... hai sa facem haz de necaz .. ca uite asa vin unele perioade cand le vezi pe toate. Dar o sa vina si ele vremuri mai bune.
Deocamdata, eu am agatat cura in cui.. pentru ca nu reusesc sa depasesc acest anumit subiect care ma enerveaza faptul ca nu reusesc sa fac mai nimic pentru mine
Si lucrurile se inrautatesc, prin faptul ca Daria nu mai doarme decat daca dormim si noi, deci s-a zis si cu lucratul seara-noaptea. Daria nu mai doarme noaptea, doarme doar o ora, doua, apoi se trezeste si s-ar juca. Nu maraie, nu plange, e fresh doar ca are chef de joaca pana pe la 2, 3 noaptea. Daca incerc sa o adorm incepe balciul. Ea nu plange deloc in timpul zilei, doar daca se loveste rau. In schimb, daca incerc sa o culc cand ea nu vrea sa doarma...se pune pe un plans .. de zici ca o tai cu fierastraul.
Aseara a fost punctul culminant, cand am incercat din nou minunata metoda de a lasa copilul sa planga pana adoarme. Cu toate ca stiam ca nu a mers nici alta data, si cu toate ca nu sunt de acord cu aceasta metoda, din lipsa de alte variante am recurs la aceasta. Rezultatul: dupa ce a plans vre-o 10-15 min incontinuu, am auzit ca se inneaca. Mi s-a spus ca nu se poate intampla nimic copilului daca plange mult, chiar daca mi se pare mie ca nu mai poate respira. Eh .. m-am dus la ea in camera ca sa o culeg din propria-i voma, cu care se inneca in plans. MINUNATA METODA !!!! (si nici macar nu avea nimic in stomacel. Draga de ea, si-a dat matele pe afara, numai acid gastric...)
Acum mi-e cuida sa remarc cat de PROASTA sunt ... dar n-am ce face. Se pare ca imi mai trebuie si cate o lectie din asta sa ma invat minte si sa ascult de mine si nu de minunatii de psihologi pediatrii.
Mda.. si .. tot imi trebuie cate o lectie sa nici nu mai stau pe forum, caci uite, in timp ce va scriu ... daria a ajuns la paleta mea cu culori.. pe care si le-a intins pe ea .. si pe mocheta .. si in gura e rosie toata !!!! Minunat !!!
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2