Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Of of..Moni...iar e ragusita? A mai fost ea ragusita dupa cate tin minte de vreo 2 luni cand era simpatica cum canta asha ragusita.
Insanatosire grabnica. Sa ne tzii la curent cu ce are.
De azi am inceput si eu tratamentul de Imunogrip junior si o sa ii dau de 2 ori pe pe zi, data trecuta i-am dat doar o data ca pe tratament scria ca se da de 2 ori pe zi la copii peste 1 an.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am vazut si eu acum cateva poze si filmulete.
Deea, mie imi place fetitza, tunsa sau nu, la fel de frumoasa e. Bine ai facut, si Dianei ii intra parul in ochi si ii avea rosii, mereu se freca la ei, pana am pus mana pe foarfeca.
Anasebe, frumos baiat ai si petrecerea a fost reusita! Mi-au placut pozele, n-am apucat sa vad filmuletele...ajung eu si la alea in curand .
Bianca...ce sa zic? Dani e un scump si un dulce cu coifuletul pe cap. Mi-a placut si poza cu celularul.. Ma bucur ca v-ati simtit bine .
Moni, am apucat sa o vad pe Diana alergand dupa albinutza. Zau asa, e o dragalasha si jucariile..de unde le ai? Poate asa ar invata si Diana sa mearga, daca zboara ceva in fatza ei..
Giova, am vazut ce frumos stiu sa doarma cei doi baieti ai tai , dar cel mai mic e mai dulce...!
Dana Ene..sunt de acord cu tine.
Imi pare rau de Mirela si Dani, care mai aflati ceva, scrieti sa stim ce fac.
L-am vazut si pe frumosul David al lui Florinini ..si cam atat.
Eu sunt cam nervoasa si am si de ce. Sambata n-a putut sa vina femeia la curatenie asa ca m-am apucat eu. Mai bine nu o faceam. Pai asta sterge praful pe langa obiecte...n-a invatat ca se sterge si dedesubt. In jurul gaurilor de scurgere de la chiuveta si vana, era negru, ca madam nu stie ca se curata si acolo. Hota mea era un pic maro, culoarea originala era ascunsa de un strat gros de mizerie, pt ca ea dadea cu buretele (cum naiba facea asta ca se lipea de ea) si gata. Si ar mai fi multe...dar n-am nervi sa le insir aici. Si daca n-as avea un milion de produse de curatat, as mai zice, doar Pronto am 5 in casa, 2 pt mobila si 3 pt suprafetele de jos. Aba astept sa vina sa o iau la .
Apoi, azi-noapte a ramas sotzul sa doarma cu Diana. I-a dat la 5,30 laptele care era in frigider de la 11 noaptea, nebaut si din care vroiam sa fac branza. . Azi-dimineatza i-au iesit niste bubitze rosii pe la tampla. Daca iar imi face vreo enterocolita, il omor si am scapat de el. Plus ca ieri nu i-a pus mancarea la foc cand eram afara cu ea, pt ca zicea ca ii pun eu..si a ramas fata nemancata. El s-a gandit sa mearga la ma-sa sa manance, doar la burdihanul lui se gandeste. I-am dat lapte cu cereale la masa de pranz Dianei.
Acum doarme fetitza, astept sa se trezeasca sa o trimit afara un pic, iar e cald la noi si soare.
Ma pun la cafea, daca imi mai amintesc ceva ce m-a enervat va scriu. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare gagici.

Am reusit sa vad si eu cateva poze.
Bia, Dani este demential cu panion, Sandra o frumoasa foc cu un zambet dulce, iar voi o familie frumoasa si fericita.
Ana, imi place de Tibi de nu mai pot, are o privire galesa si nu l-a impresionat cu nimic toata agitatia de la party. Zi-mi te rog si mie de udne ai luat centrul ala de joaca, masuta aia si cu "cate" bani?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mdaaa am vorbit cu mami si tot m-a lamurit si pediatra Cica e gatul rosu (ce-o fi vazut ea cat sta Diana locului) si i-a dat o reteta cu ceva antibiotic.Mami i-a mai dat un supozitor ca i se pare iar calda,dar nu sta sa ii puna termometrul si Ghitza e plecat la socru Abia astept sa merg acasa sa vad care-i treaba.
Plus ca a trezit-o din somn pediatra.Evident nu vrea sa pape decat pufuleti si a baut doar suc de grape si lamaie,ceai nu-i genul ei.

La birou e ok,dar sunt atatea de rezolvat,nu neaparat de conta,asa ca incep una,incep alta,iar incep alta Asa e la inceput ... Directorul si colegii sunt super ok,doar directoarea ec.de la firma ailalta,care a tinut inainte conta, e isterica rau (cu toata lumea se cearta si striga) si ce e mai nasol are contract cu noi sa ma "supravegheze" 6 luni Cred ca ii lipseste alta explicatie n-am .Si azi s-a cu unul ce ne furnizeaza angajati si cu mine a vorbit la telefon tot asa ratzoit de vreo 2 ori saptamana trecuta (total aiurea ) si p-orma se comporta ca o mielusea Ca o mielusea a fost si cand m-a convins sa ma angajez aici.Urasc tipul asta de oameni Azi a auzit-o si directorul nostru si a zis ca incearca sa o calmeze el ... daca are pe cine ,ca a auzit-o si el cum face total aiurea.
Specia aia din Italia vad ca n-a aparut azi,sper sa nu fie si aia isterica ca o calmez io
Si asta isterica, nu ma cunoaste inca a calcat pe bec acum,ca in 18 ani de serviciu nu si-a permis nimeni sa se ratzoiasca la mine,cu atat mai putin nu trebuia una care nu mi-e nici sefa,nici colega.M-am consolat,ca am vazut ca asa se comporta cretina cu toti,deci n-am luat-o personal,dar tot n-o uit,o sa incapa ea odata si odata pe mana mea dar mai astept 6 luni,pana atunci actionez subtil
Hai ca va las,ma puc de treaba

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi, si prietena mea se plange ca copilul ii face figuri in carucior si ca nu prea mai sta. Cred ca sunt copii si copii, la Dani ii place foarte mult (in cel vechi si sper ca si in asta) si de cate ori il duc afara e foarte cuminte, nici nu am treaba cu el. Sa speram ca o sa continue tot asha.
Uitati ce facea Dani acum 30 min. Nu pune mana si nu scoate ca stie ca nu are voie
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=video-0008.flv
Din punctul asta de vedere e cuminte, daca nu asculta ca nu e voie, ii dau peste manutza si data urmatoare nu mai pune mana.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Moni, am citit despre Diana. Imi pare rau ca e bolnava. Dar daca are doar rosu in gat, nu stiu daca e bine sa ii dai repede antibiotic. Eu sunt din principiu impotriva lor. I-am dat Dianei la 7 luni cand avea rosu in gat si nu i-a trecut. De atunci, o las asa, eventual daca are temp ii dau Panadol. Pediatra surorii mele la orice i dadea antibiotic si copilul, pana la 3 ani a racit non-stop. Nu zic, daca e ceva grav, cum a facut Razvan, da. Dar pt ceva usor...nu m-as grabi. Asteapta vreo 2 zile si daca nu-i scade temperatura, atunci da-i. Nu te supara pe mine, bolnavioarei si sa-i treaca repede.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni, or la sa zic, insanatosire grabnica lui Diana.si tie spor la munca.
Ingrid ma bucur ca nu a putu veni atunci la mine femeia asta. pai asa treaba face ea? Sa vedem cum curata asta pe care am luat-o eu.cica ea nu face cu 50.000 lei pe ora ca nu ii place sa fusereasca. Am vazut cum a facut la italianul-seful in ap., dar acolo nu sunt jucarii, haine,nu se gateste.

Azi ii fac ficatel lui Marco. Asta in cazul in care se descongeleaza intr-o ora, caci am uitat sa-l scot .
Fug sa strang putin de pe aici.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID nu ma supar o sa vad eu dupaamiaza cum evolueaza si ma orientez.Sper sa nu mai faca febra ,sa nu trebuiasca sa ii dau.Diana nu mi se pare deloc ragusita Poate doar a intrebat daca e ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Giova, pai cine stia, ca naiba o mai recomanda...Acum o pun eu pe brazda, daca vrea sa mai lucreze la mine, sa faca curatenie, altfel sa se duca unde si-a intarcat dracu copiii.
Diana a primit niste carticele splendid colorate, una cu Aladin si alta cu Pooh...am invatat-o cine e magarusul, cine e Pooh, mai apare si un tigru pe acolo, eu habar nu am de filmele cu Pooh, dar e bine ca invata ceva mereu. Stie sa arate si pe Aladin, printesa si duhul lampii fermecate. Nu vrea sa pape decat daca rasfoieste carticelele. M-a tampit de cap cu fazele astea.
Dar de mers...ii e frica sa faca pasi singura. Sa vedem cat dureaza pana va avea curaj.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, si eu zic sa mai stai un pic cu antibioticul. Doctorita mea primul lucru pe care il zice la rosu in gat este "fara antibiotice".
fetelor, voi cum le dati ficatelul? Ca la noi nu a avut succes pana acum. Dar spanacul cum il faceti? Ca nici cu asta nu ne laudam.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput