Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Eu sunt total in afara oricarei inspiratii in ceea ce priveste mancarea lui David, mi se pare ca ii dau aceleasi feluri de mancare...care sariti cu niste meniuri ca tare v-as multumi.
Pupim si numai bine

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
Ma bucur ca Florini si Mira au mai dat un semn de viata
Denisa, mult spor la lucru sa ai...Chiar ce muncesti si unde ca eu nu stiu inca?...Ce bine ca iti bea Emma laptele
Moni, spor la lucru si tie
Ali,,,tu numai cate un mesaj scurt si gata? Ce mai face Iarina? Si intr-o seara ai mai intrat, ai urat la multi ani cuiva si nu ai mai spus nimic Mai hai la taclale pe aici
Eu azi, maine si joi iar am curs de conta asha, ca in 24 am examen,se pare ca tot musafir o sa fiu pe acasa. De maine merge sotul meu la servici...gata cu concediul pana la vara. Of of....
O zi frumoasa tuturor

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Apropo de site:
OK, fetelor. Am facut modificarea. Am pastrat in memorie si forma veche, asa ca daca o mamica revine va fi foarte usor sa reintroduc pagina spiridusului ei.

Am adaugat pe site poze de la petrecerea lui AYAN (La Petrecerea de 1 an). Frumos copil. Si.. frumoasa mamica. Tortul a fost asa cum v-a explicat Deea. Cel putin asa cred. Super reusit!

Flori, si ceva poze cu David la 1 anisor nu ne pui si noua? Macar in drop. Te rooooooooog !
Ii doresc sa se faca repede bine si tu sa poti intra mai des pe net.

Aziz, poate azi reusesti sa iti faci album pe Yahoo sau Webshots si sa adaugi poze cu Maria.
Mai spune-ne despre ea.

Mira, felicitari pentru primii pasi ai lui Selin . Ce incantare.

Ma uit la Roxanica cum incearca acum sa faca singura intoarceri. Si din cauza vitezei i se impleticesc piciorusele si cade in plonjare. Trebuie sa fim cu atentia la maxim atunci cand e in afara patutului, fiindca nu ii mai este teama sa se desprinda. Pleaca si nu se mai uita in urma.

Denisa, da, va fi bine si pe 17 februarie petrecerea. Cu siguranta! Nu ma deranjeaza, mai ales ca nu fac ceva la nivel mare.
Sanatate !

Irina, urmareste fata in continuare. E posibil sa fie si o inflamare a gingiei in zona maselelor, dar poate fi si o viroza sau o boala eruptiva.
Sanatate si ei ii doresc!

Bianca, spor la invatat pentru examen.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hello si de la noi!

Florina Si eu sunt in pana de idei cand vina vorba de mancare. Sper ca David sa se simte deja cu muuuult mai bine si neaparat sa pui niste poze sa-l vedem la 1 anisor.
Noi suntem bine. Tibi a dormit bine azi noapte nu s-a trezit. Azi sper sa gaseasca Alex si Chamimilla si Belladonna (sau cum s-or scrie). In rest...ce sa va zic. De vreo saptamana face Tibi niste crize cand nu are voie sa faca ceva de zici ca e sfarsitul pamantului. Il ignor, sau incerc sa-i distrag atentia, doar, doar i-o trece si faza asta.
Cam atat despre noi.

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Florini, imi pare rau ca ati avut evenimente neplacute, sa va faceti repede bine si sa mai sarbatoriti o data.
Anasebe am fazut pozele si filmuletele, tare dragute toate, gata Tibi e baiat mare motat si serbat.La un moment dat parea cam obosit dragul de el; tare dragut tortul si toata petrecerea.
Mira, felicitari pentru primii pasi ai lui Selin.
Denisa spor la organizarea noului program, abia astept sa vad cu o sa te simti dupa ce incepi mumca, .
Moni, ce mai e pe la tine la serviciu?
Giova sa va fie de bine cumparaturile, cred ca v-ati distrat in mimivacanta asta.A stat cuminte Marco pe masina?
Alain mi s-a trezit de vreo 2 ori asta noapte si de la ora 8 s-a trezit de tot, acum e mort de somn dar borboroseste in loc sa adoarma.Aseara n-am mai intrat ca a trebuit sa il adorm in brate pe Alain ca mama l-a invatat asa, lipsesc si eu 3 zile si imi gasesc baiatul cu niste figuri.....nu adoarme dacat leganat ca de...buni il legana sa nu planga.Eu l-am lasat aseara sa planga putin dar nu aveam nervi asa ca l-am leganat si eu dar il dezvat eu in cateva zile ca eu una char nu mai pot sa il tin asa de mult in brate.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la noi!!!
Silvi si Marco mi s-a trezit o data in noaptea asta. Dar noi ne-am obisnuit deja. El adoarme in patutul lui, ca pana acum si la primul urlet il mutam cu noi pana dimineata. ne e si noua mai comod si e mai bine si pt. el.
DAna am vazut pozele cu Ayana si mami si tati lui. Frumoosssss, pacat ca nu mai scrie Alina aici. Dar o inteleg....
Poti sa scri si la Marco ce a ales de pe tava: whisky, ciocolata, bani.
Mira si Florinini ma bucur ca ati intrat. Selin bravo pt. primii pasi!!! David sper sa treaca cat mai repede rujeola.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata si de la mine.

imi pare rau ca nu am mai intrat in wknd. au fost o gramada de sarbatoriti carora le urez din suflet un sincer

LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI!

am vazut si eu pozele de la petrecerile dariei, ale lui dani, tibi si ayan...ei au fost niste sarbatoriti frumosi foc, torturile si cadourile primite ( bianca ma bucur ca esti fericita de caruciorul primit de dani, intr-adevar e frumos ), la fel, au fost superbe, iar petrecerile organizate de parinti au fost deosebite. o sa fie mandrii spridusii cand le vor vedea peste ani si ani.

si eu vreau sa il duc pe sebi sa il tund undeva, ca este aiurea parul...infata tuns...in laterale ii este mai lungut, la spate are codita

noi am fost in wknd la voineasa...vremea a fost ca de primavara, aerul de acolo foarte tare...sebi a dormit aproape non-stop, se trezea doar sa manance.

mai citesc din urma si revin

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi...nasol de tot, asha fac bunicii, numai rasfatza copii Cu "treaba buna" il dezvetzi tu de adormit in brate.
Florina, eu de azi ii dau la Dani tocanitza de pui ce fac si pt mine. Adica o sa ii dau din tocanitza noastra ca nu o fi foc
Cat despre meniu nu stiu ce sa iti zic, noi cateodata avem probleme cu orice fel de mancare, nu ca nu ii place ci mai degraba nu mananca bine. Asta e, trece si perioada asta. In rest tot mancare de bebei papa...
Dana...cum umbla Roxana? S-a desprins singura? La fel e intrebarea si pt Ali unde Iarina e tot la faza de mers si desprins. Dani merge singur de la mine la sotz, dar singur nu se desprinde numai cand vrea si pt distantza scurta. A cazut de cateva ori in plimbarile lui de la mine la sotz si cred ca de aici i se trage frica, cateodata si cand vine de la mine la el, face cativa pasi si apoi se arunca in fatza sa il prinzi.
Asta e, se desprinde el cand va fi pregatit sa o faca

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salut,scriu repede ca am de lucru si pana acum am fost mai mult prin oras:posta,primarie etc.
Cand sa pleca de acasa ,Diana s-a trezit miorlaita rau si surpriza: febra 39 Probabil d-aia a adormit greru aseara si s-a mai fatzait un pic noaptea si eu idioata nu mi-am dat seama sa ii iau temperatura.I-am dat repede un supozitor,am lasat-o in body si i-am pus o batista umeda la picioruse,sa fi auzit tzipete Apoi i-am telefonat lui mami si am coborat urgent,era 6,40 si ma astepta ala cu masina sa ma duca la serviciu.Am lasat-o jucandu-se cu jucaria aia muzicala si dupa aia a zis mami ca a fost tare plimbareatza si in forma,a si dormit.Chiar a cum e pediatra la noi deja ,astept sa plece sa o sun pe mami ,sa vad ce a zis.Mie mi-a zis la telefon doar c ae si un pic ragusita si m-a intrebat daca a luat ceva antibiotice in ultima vreme si i-am zis ca nu.Probabil o sa ii dea acum.
Revin eu sa va dau vesti.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni sper sa va treaca repede febra, poate s-a racit putin Dia.
Bianca,sa folositi cu placere caruciorul, sa vrea Dani sa stea in el ca Alain nu prea mai vrea sa stea in carucior, ii trebuie cand pe jos cand in brate, nu stiu ce l-a apucat ca lui ii placea in carucior.
Florini eu ii fac azi spanac lui Alain, nici eu nu prea stiu ce sa ii fac ca prapaditul asta nu se omoara dupa nici o mancare.El la pranz mananca putina mancare, iaurt si ceva banana la sfarsit.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput