Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sper de maine sau poimiine, dela job sa pot intra si sa scriu cate ceva, ca acasa nu voi avea timp sigur,ecat f. ff. rar- ca o voi prelua pe emma cum vin de la job(iesit afara, jucat, cumparat diverse,etc) si dupa ce se culca seara, o sa ii fac papa si instructiuni pt a 2-a zis, plus pachet pt mine si dragos,ca soacra nu va sta decat cu ea si treb sa aiba de toate pregatite, plus ca abia azi a reusit sa o cucle, e si f. maraita de la cele 2masele, una deja cred ca a spart intr-un colt darnu malasa sa mai uit in gura deloc.
Si azi a reusit sao culce pt ca a ascultat de mine 1005 ca s-a convisn ca numai asa are succes si stie ca ramane singura si ca socru-meu nu o poate culca, si pt ca i-am facut un singur somn pe zi, laprinz de la 1 la cat vrea ea-4 poate 4.30 ca naptea doarme 12-12,5h, chiar dc mai maraie de vreo 2 ori prin somn.
A si i-am introdus laptele de vaca pasteurizat,bea 2/3 de vasa si 1/3formula,sper in 2 zile sa ajunga la integral de vaca.
Eu nu sunt refacuta decat cam 50% cu virozamea,dar mergem inainte si sper sa fie ok simburelul, ca deja in unele diminetzi ma simt aiurea de la bila si parca vreo 3-4 chestii nu mai pot minca, sa speram ca e totul bine.
Cam atata despre noi-a puapm si numai bine, avetzi grija de voi si de spiridusi si sanatate multa!

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI AYAN!
SA FII SANATOS SI FRUMOS SI VOIOS SI VREM VESTI DESPRE TINE!

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana Am uitat sa-ti spun ca sunt de acord cu propunerea ta.

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am completat tabelul meu cu datele de la Ioana,nu il incarc pe forum, doar cand mai primesc.
Denisa spor cu pregatirile si bafta la munca. Astept datele Emmei, cnd poti.
Bianca etu te trec in tabel, numai cand ai timp da-mi toate greutatile.
Dana si eu sunt de acord cu tine, acum faci cum crezi.

Si eu am vazut ca, daca doarme doar o data/zi Marco adoarme mai repede seara. Asa ca...incerc sa-i fac somnicul la pranz, la fel ca vineri si azi. Ieri a cam bagat somn pe masina, dar asta va fi de fiecare data cand vom merge cu masina.

gata merg sa ma uit la un film pe HBO.
pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

hai sa intru un pic ,ca de maine,cine stie cum voi mai avea timp.
DANA si eu sunt de acord sa faci curatenie,n-are rost sa ocupe loc in site,pozele celor care nu mai scriu la noi la subiect.
Multi sunt draguti,dar chiar habar nu am ai cui mai sunt
Ce sa va mai zic,Diana inca nu doarme si eu al 6 ,trebuie sa ma trezesc,ca voi lucra de la 7 (apropo MIRA ),dar macar ajung mai devreme acasa.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana, si eu sunt de acord sa scoatem anumite mamici din site, ca sunt o gramada care nu au mai scris deloc pe Dc si habar nu mai avem cine sunt sau cine sunt bebeii!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Hai ca ma duc sa fac si eu nani singurica deocamdata ca sotiorul meu tocmai aplecat la seviciSe pare ca iar dorm singurica in pat pt cateva ore..
Noapte buna si promit ca mai incerc cu pozili.

mama Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor pai ... asa am facut ... am luat monitorul in brate si ma dau cu capul de el ca sincer m-am mai chinuit cativa ani cu unul mai vechi si am renuntat. Dar cu asta nu renunt ...

Dana ai modificat si al mine cele 2 poze? Am trimis e-mail din greseala de pe ID-ul sotului...
Da eu sunt deacord cu stergerea spaatiilor goale. Cand sunt trimise poze atuinci introduci ... daca mai poti...

Denisa

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor si bebeilor,
Va multumim ptr. urari si gandurile frumoase.

La noi nu a iesit asa cum am fi vrut sa iasa ca David a facut rujeola asa ca am anulat toate planurile, a fost doar tortuletul si am sarbatorit doar strict in familie.Ne-a fost teama sa nu imbolnavim si alti copilasi.
Dar oricum acum e bine, aproape ca nu mai are pete pe corp. Nu a fost marait sau sa fi fost agitat, decat ca avea niste pete rosii mari ca niste muscaturi pe el.
Asta a fost am fost dezamagiti dar speram ca la anul o sa fie mai bine. Se zice ca zilele de nastere trebuie sa vina cu ceva probleme, asa ca noi am intarit regula
Asa ca sa ne refulam si noi am iesit la restaurant si am fost sus pe deck la Space Nedeidle in Seattle desi a fost un frig si o zapada de ne clantaneau dintii...adevarata iarna de care-mi era dor.

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Hai ca am scris-o si io acum vad ce porcarie am scris acolo, e Space Neddle...da si copilu' asta ma tot bazaie si ba umbla la drive, ba la tastatura ...ba in cosu' de gunoi, acum nu stiu ce s-o face numai gunoier sa nu se faca

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput