Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery si eu i-am dat Calcarea carbonica si Chamomilla ch 5, dar cica aste*a sunt remedii care isi fac efectul in timp, nu imediat.
Asa ca astept...poate dupa ce ii ies toti dintisorii isi fac si astea efectul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu i-am dat lui Razvan 7 saptamani cate 7 granule/zi Calcareea Carbonica si atunci i-au erupt dintii.......de cand nu-i mai dau nu i-a mai iesit nici un dinte. Eu asa incerca sa-i dau iar dar acum mai bine merg pe tartam dat de Dr Miu si dupa 6 saptaamni eventual mai incercam

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Ioana mie mi-a zis dr. homeopat sa-i dau doar a zile si atat.
Si cred ca asta e cauza, caci simt in 3 locuri in gurita gingiile imflamate. dar nu se poate sa nu-l mai doara?
Eu vroaiam sa nu- mai doara, nu sa-l ajuta sa erupa mai repede. Sa asteptam si sa speram ca trec si astea...ce sa mai zic.
Bianaca am vazut pozele, frumoasa party si frumoasa familie.
Anasebe am vazut si pozele, dar le astept si p0-e cele de la party cu kinderii.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Astery eu acum am vazut ca ai vb. cu Mirela. Of doamen ce rau imi pare de saracul dani. sper ca se va face bine cat mai repede.

Eu ma simt asa de rau, sunt la Cm, ma doare burta si spatele.
Bine ca am reusit sa-l adorm pe marco ca sa strangem putin din casa, ca nu se mai poate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua!

Cine stie sa foloseasca Autocad 2007? Ca eu incep sa ma enervez rau cu acest program ...
Poate are vreuna dintre voi ... din greseala ... ceva explicatii in romana???

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

ursu, Clau lucreaza cu Autocad 2005- 2006, dar nu are explicatii in romana.
Dar ce desenezi si calculezi? Stiu ca am incercat si eu sa invat si tare naspa e.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Aoleuuu.. Ursoaico .. poi tocmai la Autocad ti-ai gasit si mataluta sa ceri indicatii pe forum? Poi nici daca as stii nu ti-as putea explica in scris. Eu am lucrat un pic cu autocad acu cativa ani.. si nu se poate explica. Iei helpurile si calculatorul in brate, si numai asa. Sorry.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Deea asa l-a invatat si Clau, tot cu helpurile. lui ii foloseste, dar eu zau daca mi-as prinde urechile cu el.
eu am probleme si cu un amarat de photoshop.

Am completat tabelul cu greutatile. Este complet la mine si la Moni.

Daca doriti astept pe Pm kg si cm bebeilor pana la 1 an.

http://www.geocities.com/dumitru_irina2003/noutabel.html
aici puteti vedea tabelul actualizat. si pe prima pag. este la fel.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Astery, bravo ca ai sunat-o pe Mirela.
Doamne, ce trist sa aflu ca Dani e tot mai rau. Dar ce are pana la urma, mititelul. Si ea se pregateste de operatie... Of!

Giova, eu de la 9 luni nu m-am mai dus sa o cantareasca si s-o masoare pe Roxanica. Poate reusesc la 1 an.
Acum se vede bine poza lui Marco? Da un REFRESH inainte pentru siguranta.

Ursoaica, chiar nashpa cu Autocadul. Eu am invatat ceva-ceva prin facultate dar nu l-am folosit. Nu te pot ajuta, din pacate.

Deea, nu stiu daca am apucat sa-ti spun, dar mi-a placut tot ce-am vazut in pozele de la petrecerea Dariei: sarbatorita - SPLENDIDA, torturile - DEMENTIALE, rochitza - DE PRINTESA, meniul - YAMMY-YAMMY...
Bravo !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Danutza, multumesc. Mi-am dat si eu silinta, caci deh...prima masa organizata de mine... a doua oara ... o sa ma gandesc de doua ori Nu zic, efortul merita, dar e prea mare .. am ramas inca cu sechele de la cata treaba am avut. Abia abia mai strang masa acum de lenea ce m-a apucat dupa efortul cu ziua Dariei. Data viitoare o sa ma stradui sa o fac undeva, altundeva...oriunde numai acasa nu

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput