Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Deea, cunosc sentimentul.

De data aceasta am decis sa fac petrecerea de motz a Roxanei tot acasa, dar fara alti invitati decat bunicii si nasii. Nu mai am puterea necesara sa pregatesc mese.
Las' ca oricum va iesi bine.
Petrecere cu copii eu o sa fac in septembrie de ziua Oanei, cand voi invita si multi copii chiar de varsta Roxanei.

Fetelor, vroiam sa va cer pararea in privinta site-ului. Sunt multi copilasi ale caror mamici nu au mai dat de stire de foarte multa vreme.
Raman locurile libere si e pacat.
Eu ma gandeam sa reduc lista cu spiridusi si sa nu ramana decat cei care sunt interesati de site-ul nostru.

N-au mai dat semne de viata:
Crisu23 - bebe Alexandra
AndreeaM - bebe Andreea Mary
Alina.Mattei - bebe Carla
Tina23 - bebe Ana Teodora
Kikiriki - bebe Luana
Anca Olteanu - bebe Oana Maria

Ce spuneti?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor.
Va multumesc pt cuvintele frumoase si ca v-ati facut timp sa va uitati la poza
Azi noapte m-am culcat pe la 2 si mi-am amintit ca am azi faculta asha ca de dimineatza am baut o cafea strong si am mers, apoi am fost la socrii la masa si dupa copii si acum stam pe acasa.
Moni, mi-a fost familiar limbajul tau, nu am lucrat practic asha ceva, la cursul de conta am facut probleme cu cotizatiille. la Dia.
Giova, multumesc pt vorbele frumoase, eu ar trebui sa ma gandesc la greutati si cm si oricum nu suntem in tabel ca e mai vechi facut. Daca o sa am chef sa caut prin caiet ca nu am scris intotdeuna am sa iti trimit.
Dana, la fel, multumesc ca ai pus pozele pe site, exact poza aia o vream la 1 an.Eventual daca mai vrei sa mai adaugi si la "familia mea" Multumesc
Anasebe, l-am vazut pe Tibi iar, vad ca a avut partener de joaca cu masinile..
Imi pare rau de Daniel, saracutzul, cred ca Mirela e cu nervii la pamant. Un gand bun de la noi si o
A...Dana, dace celelalte mamici sunt de acord eu votez Pro sa se faca curatenie in lista
Deea, cu tortul nu stiu mare lucru, oricum foitza aia era de gelatina si se putea manca, Sandra a vrut capul lui Tom sa il manance.Ieri am aflat ca este o firma in oras care iti face tort cu poza copilului tau dar pt 1 an e mai potrivit asta zic eu. La anul mai vedem ce torturi facem, poate imi pun in practica talentul meu, culinar il am, la estetic stau mai prost, dar prin perseverentza...ajung eu undeva
Se vede ca a fost weekend si nu ati scris mare lucru...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Moni, spor la lucru...
Ziceai ceva de o poza cu dinti
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=Dani5.jpg
Dana, vad ca ai si facut modificarea..multumesc

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca, cu placere.

Am mai lucrat putin la site.
Acum gata, fac o pauza si ma duc la gashca mea sa ne jucam.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bianca, si asta cred ca e facut tot prin aceasi tehnica, cum e si cel la care duci poza copilului. Se imprima cu cerneala pe baza de soia, pe niste foi de orez. si deasupra se pune gelatina. Cred ca se gasesc chiar de cumparat foi gata colorate...dar eu nu am gasit. Probabil la furnizorii de cofetarii.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

13 ianuarie - LA MULTI ANI AYAN!!!
Imi pare rau ca Dani de Mirela este inca bolnavior. Numa necazuri au copii astia, asa de tare imi doaresc sa scape de probleme si sa stea si ei mai linistiti.
Bianca, am vazut si eu pozele de la petrecere. Foarte frumos tortul, vad ca Deea deja vrea sa puna in practica, mi-a placut si ornamentul dar cel mai mult mi-a placut piticlontul. Poate gasim osi pentru Dani ca nu vrem sa fie singurel mai ales ca-i tare frumusel.
Deea, am vazut si noul look al Dariei, nu-i chiar asa cum zici tu...mie nu mi se pare radicala schimbarea, la cum vorbeai despre asta am crezut ca ai chelit copilu`
Nici nu stiu ce mai vroiam sa scriu, de o ora am inceput mesajul asta. Ioana este crizata, nu stiu ce are. I-am luat un telefon mobil azi, l-a facut praf. Am copil super cuminte.

daniela11w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Tiberica sa fii sanatos, norocos, si fericit in viata
La multi ani Ayan sa cresti sanatos, fericit si baftos in viata [bis

Hello gagici, am vazut si mi-au placut pozele de la ziua lui Dani de mamica Bianca A fost super totul
Ma chinuiesc sa trag muzica pe cd-r de 800 mb si nu stiu de ce imi scrie la toate programele ca are doar 80 mb.....nu stiu ce sa mai fac.....are cineva idee??? Cd am incercat si altele ca am cumparat o cutie cu 10 buc.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

N-am idee despre ce este vorba. Vezi ca daca ai selectat sa faci CD- poti scrie foarte putine melodii spre deosebire daca l-ai scrie MP3.

poze

Mergi la inceput

Multumesc fetelor
Maraki, ai mai tras cd de 800? Daca inregistrezi cu Nero vezi ca trebuie facute niste setari ca sa poti inregistra.Daca le vrei ti le dau ca le am salvate in word ca sa nu le uit nici eu de cate ori bag windows
Daca nu tragi cu Nero...nu stiu...nu am patit asha ceva.
Eventual fa-ti folderul si baga-l tot cat vrei 790 mb si vezi ce se intampla.
Vreau sa va spus ca de azi am inceput sa ii dau iar lapte praf la Dani si a baut si azi dimineata si in seara asta. Deci laptele era problema.
Inca mai asteptam cu schimbarea, am sa il fac de sapt viitoare iar jumi-juma si apoi mai vedem....probabil am sa ii pun miere sau zahar in laptele simplu.
In seara asta i-am facut doar 200 si ar mai fi baut saracu dar nu mai avea. Si degeaba ii mai fac ca odata ce a vazut sticla goala nu mai bea.
Merg sa ii dau sa pape inca ceva...cred ca unt cu sunca sau unt cu gem..sa vedem.

Craciun 2006

Mergi la inceput

m-a cocosat ioana, eu am bucataria la demisol si vrea continuu sa urce si sa coboare scarile. ca sa ma convinga arunca tot ce prinde in mana ca sa mergem dupa ele, si daca ii inchid usa se lipeste de ea, bate cu mainile si tipa.
ma duc sa-i fac baie ca azi a dormit doar de la 13 la 15 si acum da semnne serioase de oboseala.
bianca ne place tare mult ingerasul cantaret si pupacios.MULTUMIM

poze

Mergi la inceput