Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (140)
Raspunsuri - Pagina 13
LunaNoua spune:
Bia, promitzatoare
Eu nici de a mea nu am fost incantata, tot din lipsa de culori. Vara cu mai multe fructe iese mult mai frumos. Oricum, sigur a fost apreciata
Mi-a placut tortul foarte mult. Nu stii cumva cume facut? E din ala cu tehnologie photo ?
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
dana_ene spune:
Buna dimineata!
In primul rand urez BUN VENIT in "secta" noastra lui AZAZ si CRISTINEI
!
Sa va traiasca copilasii si sa ne scrieti cat mai des despre ei.
Desigur, asteptam pozeeeeeee multeee!
Bianca, am vazut pozele de la petrecerea lui Dani. 
Aoleu, ce frumos e cu papion
.
Se pare ca v-ati distrat copios.
Iar Sandra e o frumusete. Sa stii ca tati va avea de furca cu baietii. Are un zambet minunat.
Tortul a fost ... yamy-yamy
.
Si mi-a mai placut mult poza in care sunteti toti 4.
Am descarcat poze, o sa le prelucrez si le voi adauga pe site.
Apropo, am mai completat la rubrica PETRECEREA DE 1 AN.
Anasebe, vrem poze! Multe!
Bombonica, imi pare rau de situatia in care sunteti. Sanatate multa va doresc si eu
.
Noi am discutat aseara cu nasii Roxanei si din cauza ca baiatul lor este in sesiune de ziua ei, vom amana petrecerea de motz pentru 17 februarie.
Oricum de ziua ei o sa-i faca mama tort si o sa o sarbatorim in familie.
Astery, se apropie ziua cea mare. Cum stai cu pregatirirle. Poate mai imi spui si mie ce-ai facut ca sa ma inspir si eu cu unele, cu altele.
P.S. Multumesc din suflet tuturor fetelor care s-au gandit la tatal meu
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
cosmi1975 spune:

bebeilor iar CRISTINEI si lui AZAZ bine ati venit
si sa scrieti cat mai mult
noi suntem bine cam nazdravani si abia asteptam petrcerea de la 1 an
, dar motul nu i putem lua ca nasii sunt plecati prin alte tari asa ca mai avem de asteptat pana prin noiembrie
BIANCAS super poze super familie sa ti traiasac comorile
si stiu ce greu iti e cu un nazdravan si o domnisorica
ANASEBE sper ca te ai distrat

TUTUROR GAGICILOR CU BEBEI FRUMOSI
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
T_Ioana spune:
'mnata!
Anutzo, asteptam multe multe poze (sper a ti-ai incarcat bateriile ......) si baga un ochi pe aici pe la foaia de recensamant
........iti amintesti tu![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
monica70 spune:
Buna dimineata!
CRISTINA bine ai venit!
Noi am dormit pana la 10,30
Deci Diana a fost super WE asta ca ne-a lasat (mai ales pe mine) sa facem nani. Ca de maine incep cu program de la 7 la 15,30 ,ca asa poate transportatorul duce oamenii.Imi convine,ca ies mai repede,mai nasol e cu trezitul de dimineatza
,noroc ca vine vara,nu? ![]()
DANA
lasa ca o fi bine cu tatal tau!Imediat ma uit si pe site sa vd ce ai pus.
Eu m-am enervat rau de dimineatza pe Diana,tot incerc sa ii fac o poza,cum rade asa frumos si i se vad dintii,dar pur si simplu nu reusesc
Si cand sta in loc cu fatza se misca incontinuu si si ies sau tremurate,ca sa nu mai zic ca 99,9% le am luate cu spatele ,ca tot pleaca din loc 

Efectiv mi-a venit sa o bat si azidimineatza 

BIANCA am vazut filmuletzul (ce cuminte era!) si jumate din poze,recuperez eu restul de 55 mai tarziu
Chiar ca Sandra are un zambet deosebit,nu stiu care mai zicea p-aci.
Mai stau cu voi pana imi beau cafeaua si azi voi fi toata ziua pe hardul cu conta,am terminat ieri de calculat manual adaosul si azi le bag in program. Numai la receptiile de pe 3 luni am ,in jur de 400 de bucati
Noroc ca e platitor trimestrial de TVA si am timp sa fac de pe trei luni odata
.Abia dupa aia o sa fac restul,banca,salariile,amortizarile,inchiderile de luna,decizii pentru Cam.de munca (a crescut sal.minim) etc. Ca sa nu mai zic ca am vreo 6 declaratii de facut
si de pus pe dischete(CAS,CASS,SOMAJ,ITM,FINANTE,Reg.electronic al salariatilor
) pe astea nu cred ca mai apuc azi sa le fac
Le-am scris mai detaliat ,ca sa stie Bianca ce o asteapta,daca se baga in asa ceva ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"
oachi_79 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Bine ati venit Cristina si Azaz pe
si La multi ani Maria pentru ieri!!! Din proprie experienta, pina treci de 10 mesaje parca, apar mult mai tirziu decit sunt scrise pentru ca sunt verificate de moderatori. Asa ca noi vedem mult mai tirziu mesajele voastre. Pentru poze iti faci un cont pe yahoo photos si adaugi acolo pozele, iar apoi atasezi linkul in mesajul tau. Sper ca ai inteles, daca nu, mai incercam.
Al meu sot e si azi la serviciu si culmea razvan l-a auzit dimineata si de la 7 la 8, eu somnoroasa, ma chinuiam sa-l adorm. Dar am reusit si am dormit pina la 10 juma. A mincat putin iaurt cu biscuite, nu foarte mult, dar ma bucur si pt asta. Mai stam putin si apoi iesim afara ca e un soare!!!! parca e primavara.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
asteryaro spune:
Am sunat-o pe Mirela. N-am mai rabdat. Dani este la fel de bolnav, poate mai rau chiar. Nu l-au mai dus la cresa, din cauza racelii. Mirela pe 17 va incepe testele pt. operatie. Mama ei va ajunge la ei. Inca are laptopul stricat.
Eu nu stiu ce sa mai zic...
Daca mai vrea cineva s-o sune, sa spuna. Cred ca are nevoie de incurajarile noastre si tel. meu nu a deranjat-o.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
anasebe spune:
Foarte multe poze nu am facut ieri. Mai mutl filmulete. Dar marti cu bebeii promit sa fac si multe poze. Oricum, am pus in drop ce am putut.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
Giova spune:
Neatza!!!
Bine ati venit pe
Azaz si Cristina. asteptam poze sa va cunoastem puisorii.
Bianca multe poze ati mai facut. am vazut cateva, e mortal Dani!!!
Ursu te iertem, ca doar suntem de treaba.
Dana mersi de completari. Marco s-a lungit asa de mult, sau pozele sunt de vina?
Si noi sambata mai facem un chef, dar cu multi kinderi, la Alba. de abia astept.
Merg sa-mi beau cafeluta.
Marco iar a urlat toata noaptea, noroc ca-l aducem la noi in pat si sarim la el si nu urla mult. Mi-e asa de mila de el.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
asteryaro spune:
De cand ii dau lui Razvan remediile homeopate (adica Chamomilla Vulgaris 9 ch si Belladonna 5 ch) NU MAI PLANGE NOAPTEA DIN SOMN.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2