Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Fetelor sunt cam disperata!Este a doua oara cand,dupa ce fac dragoste cu sotul meu,am o mica sangerare maronie.Prima oara de frica ,ne-am bagat amandoi in carantina ....acum,am sunat la clinica sa cer un consult mai rapid cu medicul meu si dragutza aia de nursa mi-a spus ca daca simt ca e ceva grav sa merg la emergency....si nu vreti sa stiti cum sunt urgentele aici,in Canada. Abia in 31 am programare la medic.....pina atunci cred ca voi lua o pauza...
Voua vi s-a spus sa nu aveti contact sexual in primele luni?Eu am intrebat si mi-au spus ca e ok.Singurul lucru care mi l-au interzis a fost herbal-tea,asa ca am evitat sa beau ceaiuri( cica unele au efect abortigen).In schimb m-am indopat cu suc de cranberry,care se spune ca are nutrienti foarte buni in primele luni.
Sa aveti grija de voi!

P.S. Cremele de la Avene sunt super bune!Eu folosesc cea Hydratance,care aici costa in jur de 40$ ,dar e foarte mica de doar 40ml...insa merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Lorina, esti un adevarat filozof cu teoria ta despre babisme, poti sa-ti schimbi meseria.
nma, sanatate multa, chiar ma intrebam ce mai faci; te tin minte ca si tu ai copil la gradinita.
karligutza, am dat sub 4 lei pe borcanul de compot, nu e asa scump. Iar dulceturi de capsuni fac multe mame si bunici, se poate face rost gratis intrebind pe la vecini sau prieteni.
Jeni, drum bun si distractie placuta la taiat motul! Noi am primit in august de la nasi o jucarie si o cruciulita de aur, si a fost super OK, am facut acasa, fara pretentii. Eu zic ca e OK daca iei o jucarie si dai bani; poti intreba discret si parintii ce cred. Ce frumos ca l-ai vazut pe bb!
adriana, bine ai venit si sarcina usoara!

Eu ieri am batut recordul de foame, am mincat foaaarte mult, eu care de obicei maninc mult. Acum iar mi-e foame, ma duc sa imi fac o salata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata burtici!

Eu sunt bine cu fata, chiar daca de cand am ramas gravida nu am mai fost la tratament si nici nu mi-am mai pus masti (nu le suport mirosul). Tenul un pic s-a uscat dar iarna din cauza frigului are tendinta asta. Vreau sa merg saptamana viitoare la un tratament...
Pe corp ma dadeam si inainte cu creme, acum daca uit ma mananca pielea pe burtica.
La servici imi aduc plasa cu mancare: cat mai multe fructe, sandvici, biscuiti. La fructe nu am pofte, mananc cam 3-4 mere si 2-3 mandarine pe zi. Se distreaza sotul de mine, cand imi aduce mere (cele starkinson sunt preferate ca sunt mai dulci) ma bucur ca un copil.
Fructele care au gust mai acrisor nu imi fac pofta deloc (cred ca am un pic de acid). Nu mai pot sa beau sucuri- doar suc proaspat de portocale si apa plata.Am baut intr-o seara Santal, cand am fost in vizita, a doua zi mi-a fost greata.
Mioara

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

CarlaVnu stiu daca se mai pune problema de educatie la varsta asta. Nu se mai schimba mentalitatea de dictator comunist!
Eu una am stat "la cutie", incerc sa nu prea ma intalnesc cu el, iar hartiile oficiale sunt deja semnate la resurse umane, fara ca el sa stie de asta. Asa ca sunt luata in evidenta ca sunt insarcinata, si am dovada, deci m-am linistit.
Mai greu e ca mi-e tot mai greu sa ma tarasc pana la munca, din Titan pana in Militari, si ma apuca un somn de uit sa cobor din metrou! Plus ca mai am si de mers pe jos dupa ce cobor din metrou.
Acum incerc sa organizez cununia civila in maxim 1 luna- 1 luna jumatate, si observ ca e greu sa multumesc pe toata lumea! Daca era dupa mine, ne duceam cu doi martori la primarie si gata...dar nu domnule...TREBUIE si petrecere. Adik ei (parintii) vor sa facem petrecere dar s-au spalat pe maini de organizare (ca sa nu mai zic de ajutor financiar) si ne-au lasat sa ne descurcam!
Asa ca fetelor si tineti-mi pumnii la "organizat" si la vanatoare de restaurante asa e ultima suta de metri!

13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Yupiiiie, am trecut in trimestrul II!!!!

Fetelor cu pofte exotice, eu gasesc tot felul de minuni la Metro. Trebuie sa gasiti si voi de toate, inclusiv ceapa verde. Eu am luat de sarbatori niste salata verde dar era amaraaaa. Asa ca mi-a trecut de alte pofte.

Ioana ms, dar nici meseria asta nu ar fi rentabila Cred ca cea mai buna meserie e aia de milionar in euro A stiut ea Monica ceva...

Am remarcat zilele astea ca daca ma spal mai des (adica de cate ori merg la baie ) pe fata nu imi mai ies cosuri de alea urate. In schimb mi se intinde pielea de uscata ce e

Eu folosesc ulei de baie pt bebelusi si e super. Ala cu levantica miroase fain si e relaxant.

Jeni felicitari pt bebe miscacios Presupun ca si sotul tau a fost emotionat de ce vedea acolo Eu am programare vineri si sunt prima la consultatie, asa ca sper ca de data asta sa ma pot concentra pe ce vad si nu pe urgenta care ma taie

Fetelor, am si eu un bai. Am frecvente palpitatii asociate cu ceva probleme respiratorii (simt ca ma sufoc) si toate astea cuplate cu durerile alea nenorocite de cap Treceti si voi prin asa ceva?

Hai ca acu tre sa ma pregatesc sa merg la cumparaturi - pt finutul meu. Cred ca ii iau si eu ceva de marime mai mare, pt ca ultima data cand i-am luat ceva pt varsta lui nu prea s-au potrivit, el fiind mai lungut. Jeni sa-ti traiasca finuta!

nasica de moflea burtica
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Lorinna cu tensiunea cum stai? Ti-ai luat-o acum pe perioada sarcinii? Stiu ca hipertensiunea este destul de rea in sarcina iar din simptomele tale, nu stiu ma gandesc...da fuguta la un cabinet medical sa iti iei si tensiunea,ca sa stai linistita.

Azi am o stare asa proasta...Nu m-am odihnit suficient cu gandul sa duc copilul la gradi devreme ca au zi de circ. Si binenteles ca daca l-am dus eu la gradi a inceput sa planga cu niste lacrimi de crocodil...Uf iubitu lu mama. Diseara merg si cu el la doctor.. Na ca m-am descarcat si io...

Pupici,
Carmen11+ si Stefi(3ani)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Pupici fetelor.
Jeni referitor la hainute daca chiar trebuie cumparate poti intreba parintii care este inaltimea copilului.
Ioana acum sunt bine si cu pofta de mancare. Incet incet pun in greutate. Se pare ca sunt pe drumul cel bun.
Fetelor aveti grija despre ce pofte vorbiti caci la mine in oras nu gasesti chiar orice. Cat am fost in spital am visat intr-o noapte ca am mancat 2kg de fructe care sincer cred ca nici in Bucuresti nu se gasesc. Am acasa compot, dar cele proaspete au fost super in somn. Compotul parca nu compenseaza. tot in spital mi-a trebuit sambata seara ( pe la ora 21) saorma: pai de unde la ora aia? acum mi-a trecut. Imi trebuie ciorbe acre si mai merg la ai mei sa imi faca caci eu am apartamentul in renovare si in bucatarie nu mai am nimic. Facem casa frumoasa pt. BB. Noroc ca piciul nostru, cel mare, e acum la socrii. Imi e tare dor de el.
Va doresc o zi frumoasa, vremea tine cu noi. Va pup pe burtici.
9+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina, felicitari pentru avansare.
nma, spor la curatenie! Ce bine ca te ajuta socrii si il tin pe pici.
Carmen a lui Stefi, ce fain ca il duce gradi la circ. Poti sa-mi zici la ce gradi e Stefi?
brazuca, bafta multa la organizare! Nu e asa greu, eu am renovat apartamentul in paralel cu organizarea nuntii in 2 luni - incluzind gasit restaurant, nasi, etc. Sa iasa totul asa cum iti doresti.
catralu, imi pare rau ca ai avut iar singerare; nu stiu ce sfat sa-ti dau decit sa stai linistita. Am citit ca e foarte rau cind singerarea e rosu aprins.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, si eu pe fuga ca ma apuc de munca!

Bine ai venit adrianaolimpia ma bucur ca ne vedem si aici nu nu mai la sept oct 2005, suntem o gasca destul de mare de acolo! Sa ne spui DPN-ul.

Eu am facut cerclajul profilactic ca atare nu trebuie sa stau la pat toata sarcina doar daca se va gasi altceva care sa ma aduca in faza asta (nu as crede). Ba mai mult cred ca in trim III mi se va da gimnastica sa fac, eu voi merge la Giulesti la kinetoterapie, la ultimile cursuri se fac si respiratii pentru mamicile care nasc natural. Acum 2 ani, primul curs era 100 mii si dupa fiecare sedinta 50 mii, aveai si posibilitatea de abonament. Gimnastica este speciala pentru gravide si se fac inclusiv exercitii pentru intarirea perineului.

O zi buna!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Buna fetelor!Sper sa am primiti si pe mine in randul vostru.Eu sunt in 9 saptamani si as vrea sa va intreb dc.la voi se vedea macar putin burtica in perioad asta!La mine nu se vede nimic ,nu simt nimic pe acolo si la ecografie ma duc abia pe 29 ianuarie!

Mergi la inceput