Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Andutzy-multumesc de urari!!!!!!!!! Si ai grija de tine !
fetelor, eu nu am zis ca piata Dorobasnti e ieftina, doar am spus ca acolo poate gaseste capsuni, sa ii treaca pofta. Nici in Amzei nu sunt mai ieftine dar iti faci pofta. Eu de exemplu saptasmana trecuta pofteam la ceapa verde cu brazna si am cautat la toate supermarketurile din oras ceapa verde si nu am gasit si m-am calmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

na belea, noroc ca am vazut ca scrii din Targu Mures ca deja iti vindeam pontul ca in piata la Traian gasesti tot timpul ceapa verde...piticul meu are boala sa o smotoceasca, deoarece tarabele sunt foarte joase si direct la ceapa verde se duce de obicei....

Andra11+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Andutzy stiu ca vit A dauneaza fatului, nu aveam habar insa ca si colagenul are efecte nedorite...eu chiar credeam contrariul...
cat despre falfaieli, e posibil sa fie bb, tu fiind la a doua sarcina, se simte prezenta strumfuletzului mai devreme decat la cele aflate la prima sarcina.
Si eu am simtit, chiar mai devreme o senzatie ciudata, ca m-am si speriat.Citeam ceva f concentrata pe google, si am simtit deodata cumva ca mi s-a umflat ceva in uter efectiv, si s-a desumflat ...ca un balon care se dezumfla cand ii dai drumul...ce descriere am facut!!!
Ma rog, eu cred ca la prima sarcina e imposibil sa simti asa devreme, dar fiind o senzatie noua am simti nevoia sa o descriu...
Mai da ce pofte aveti...chiar mi-ati smuls un zambet, fiecare cu unicitatea ei...
Carla,ca zicea sotul tau, despre pofat de mere...ultimul mar l-am mancat prin liceu din cate imi amintesc...ei, din sapt 6-7 de sarcina nu pot trai fara mere, daca nu mananc unul-doua pe zi, simt ca nu am aer...ce chestie!si mie care nu-mi placeau merele de nici o culoare!Mare-i gradinutza Domnului!
pup fetele!

bebika 12+

Mergi la inceput

Andutzy- si eu m-am gandit ca in Buc trebuie sa fie ceapa verde. Da sigur, acuma in weekend, ma duc in piata si imi iau ceapa verde, si salate si ridichi, etc sa trantesc o salata d-aia imensa cu de toate in ea. Uai ca deja imi ploua in gura. Multumesc de pont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andutzy, sigur ca nu te mai tinem minte, ai mai fost pe aici ??? Mersi de pontul cu porumbul de la KFC, o sa tin minte cand ajung pe acolo, deocamdata nu arde. Mersi mult si pentru explicatiile cu toxoplasma, stiam ca se poate lua si prin aer de la spori, dar deocamdata nu am nici un simptom si sper ca nu era acolo decat miros de pipi si atat.
Vitamina A este contraindicata in timpul sarcinii in masura in care cea absorbita prin piele din produsele cosmetice se adauga la cea din alimentatie si din suplimentele prenatale astfel incat sa depaseasca o doza zilnica recomandata. Mai nou, si vitamina E este contraindicata, desi pana acum se recomandau chiar suplimente. Se pare ca au mai cercetat. Oricum, pentru corp cele mai bune sunt produsele naturale, untul de cacao, de cocos, uleiul de masline, de migdale etc.

Nikole, Andutzy, eu cred ca v-ati simtit bebeii.

Jeni, am uitat sa te felicit pentru ca ti-ai vazut iar bebele, bravo . Cred ca si mie imi trece pofta daca am batut juma' de oras fara sa gasesc o capsuna proaspata.

Carla, 15+

Mergi la inceput

Asa ma enerveaza ca nu am net la servici. Mi se pare asa ciudat - cred ca e primul loc de munca unde nu am net, de peste 10 ani de zile. Ce ciudat..............Si ma enerveaza pt ca uneori cand am vreme asa ma mananca in degetele sa intru sa va citesc. De multe ori cand vin acasa nici nu ma dezbrac sa ma bag la dus ca intru sa va citesc.
Carla V ms de felicitari, abea astept morfofetala sa fiu si mai linsitita.

Mergi la inceput

Incerc sa ma pun in pat, mi se face somnic. Noapte buna dragele mele dragi ! Pupici vise placute si povestim maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Noapte buna frumoaselor,

Am citit din urma si am uitat tot ce vroiam sa scriu, roza, draga de ea.

Vad ca vorbiti de lucruri sfinte, covrigi, merdenele, porumb fiert, pai frumos va sade?

Va urez o noapte placuta si linistita. Tineti-mi si mie pumnii sa nu se mai trezeasca juniorul ca de doua nopti si-a reluat obiceiul de a cere de mancare si ne chiauneste complet.

Pupaturi, somn usor,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Brazuca, ce ai mai facut cu serviciul, ai reusit sa iti "educi" seful ?

Iar ma apuca foamea, innebunesc. Daca nu mananc mi-e greata, daca mananc tot mi-e greata, dar altfel, e aiurea rau

Am inceput sa ma interesez despre nasterea in apa la Chisinau. Deocamdata n-am gasit nimic concret. Sigur e ca se poate in Estonia, la Tallin, dar pana ajung acolo ajung si in Germania, asa ca nu se pune.

Carla, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Buna.
Am aflat si eu ca voi fi mamica ptr a doua oara... uraaaaaa
CM a fost pe 24 noiembrie (fff putin, doar am seiszat)abundent a venti pe 30 noiembrie. Testele de sarcina imi ies negative dar am facut un bhcg care imi indica 5-6 saptamani si la eco mi s-a identificat sacul de sarcina - deci ma pot bucura.
Sarcini usoare va doresc ... pe curand

Mergi la inceput