Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Leea ia porneste tu Internet Explorerul din icon-ul lui. Nu te intreaba daca vrei sa devina "your default browser"? Da-i Yes si vezi daca se rezolva.



... Iar daca nu te intreaba, intra in meniul Tools... > Internet Options, merti pe pagina Programs si jos de tot ai o bifa daca data viitoare sa te intrebe. Restartezi IE si apoi faci cum iti spune Lavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

leea - eu i-am dat biscuiti cu cacao odata, ca n-aveam altfel; eu i-as da din alea, dar stii ca eu sunt mai altfel, vezi ce zic fetele care citesc ca trebuie sau nu...(nu am zis ironic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am rezolvat treaba...yupyyyy

Lavi io-s convinsa ca o sa te descurci foarte bine si ca o sa-ti mai ramana si ceva imp ptr tine. Dureaza doar pana sa instalaeaza rutina...pana iti intri in ritm..

Leea eu nu i-am dat inca..dar nu vad care ar fi problema, doar nu scriau aia de la Nestle de nebuni ca se dau de la 1 an

Catutza bine ca ti-a venit sotul in 2 picioare..acu' sa se vindece cat mai bine si cat mai rapid. Si fara dureri

Noki intamplator si io sunt tot un pui de functionar public, adica am terminat Administratie Publica, stiu cam cum ar trebui sa se poarte doamna de ghiseu...iar aia cu mancatul...e peste puterile mele de intelegere. Sa nu mai vb de bun simt...care se pare ca a cam trecut pe langa ea. In fine..poate s-or mai schimba treburile..asa mi-e de sila

Vad ca Miruna si-a facut obicei sa nu se mai culce la 11, sta pana dupa papa de fructe, apoi instant adoarme. ieri a bagat somn pana la 3. Sa vedem azi. Doamne ajuta, poate isi face obicei sa doarma si ea la pranz ca lumea, sa pot face si eu ceva prin casa

Fug sa pap si sa strang nitel balamucul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea astepta sa vina specialistul de la serviciu. Nu ca ar fi sotul meu drag, dar pana acum nu a fost intrebare la care sa nu raspunda, in domeniul pc-ului, of course, ca daca-l intreb de fotbal e varza. Mereu il tachinez intrebandu-l cati jucatori are o echipa de fotbal

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Helooooo, Ionikka, ce mai faceti ???? Ce face Aron? Cum mai stati cu mucisorii?
Sanatate multa tuturor bebeilor !!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

un gand bun, de sanatate bolnaviorilor! si bolnavioarelor


Lavi si eu spun ca la cat de organizata esti tu, este imposibil sa nu o scoti la capat.
Si Nati este mult prea mica acum ca sa-i pese de dezacordurile bonei -tu ai spus ca in vara cand intri in vacanta de vara o sa vezi ce-o sa faci, poate ca o s-o schimbi- asa ca nu-ti face griji, asta sa fie cea din urma.

pupicei, fug, am o tona de kestii de facut!


Rachel (Nov.23,2005)& Ina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza... cu treaba aia nu s-a rezolvat...ca nu au iesit rezultatele. Mai astept o saptamana!!! Sper sa ...fie bine ca m-am saturat de dr. si tratamente!!!

Am plecat la dr. ca tot imi era dor!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai da! Ca dimineatza cat am fost la Pc nu a scris decat Madau si Dordia. Acuma ca am fost plecata, iacata ca s-au umplut rapid 2 pagini...

Cum va ziceam, am fost cu mama pana la ea la servicu si asa de rau m-am chinuit la intoarcere ca era full-full traficul si Titi era rupta de somn si a atipit la un moment dat, incat a trebuit sa ma opresc, s-o dau jos si sa-i trag o revigorare. Poate va intrebatzi de ce - ca deh, atatea dintre voi ar vrea sa doarma plozii oricand numai sa doarma. Pai simplu: domnisoara BUFNITZA considera chit ca doarme 5-10 minute sau o ora jumate-doua ca e somnul de pranz. Asa ca dupa ce as fi ajuns acasa peste 10 minute de la adormire, Titi ar fi bifat somn executat si ar fi stat fie treaza pana seara - imaginati-va!!!, fie ar fi picat lata pe la 18-19 si apoi adio adormit seara, decat dupa show de o ora! Asa ca trebuia sa ma fi vazut cum faceam ca toate animalele la volan sa nu adoarma habauca sefa!

Madau- victory! Si io am avut 2 treburi pe ziua de azi: 1. sa merg la posta sa trimit niste bani si 2. sa platesc 3 facturi. Ia ghici ce s-a intamplat cand am ajuns la BRD? Unde erau facturile: a. acasa; b. in geanta??????

Ioana- hi hi hi, felicitari pentru noua alpinista a patutului! Sau mai bine zis , ca nu e chiar placut de adormit acuma!

Fetele care si-au pus FIBERLINK, merge mai bine PC-ul sau nu??????? De la RDS, zic!Si alta intrebare pentru cine stie: io am windows NEMESIS, iar aia de la RDS au zis ca e cumva incompatibil cu fiberlinkul si ca trebuie nu stiu ce program. Avetzi idee de ce e vorba? Maria-Alexia, Brado?????

Leea- io inca nu-i dau cacao, ca fii-mea e destul de agitata ca sa ma risc sa fie si mai si. In schimb la capitolul haleala neortodoxa, a papat de Craciun cateva bucatele de turta dulce invelita in ciocolata si a fost ok. Felicitari pentru primii pasi!!!!






Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Mada,Dienutza multumesc pt raspunsurile ref la cacao.Am impresia ca n-au cum sa-i dauneze.

Lavi,Roxi mi-a reusit.Aplicind ambele variante,acu se deschid toate cu Explorerul Saru'mina apasat.

Feli multzam pt intentie.Oricum intreaba-ti sotul te rog ce pana mea sa fac ca sa mearga si Mozilla.L-am instalat din nou si tot nu merge.Las' ca sotzul bine ca duce gunoiul.Nu-i musai sa stie ica la fotbal mingea se loveste cu piciorul.

Pupici.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am muncit si eu azi la un filmulet.
Enjoy
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput