Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am probleme cu messul
Cami, eu nu am avut probleme cu somnul Mariei de noapte, in sensul ca o alaptam, bagam suzi si nani fara incurajari.
De cand am intarcat-o nu se mai trezeste deloc noaptea pt papa.

Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze Craciun
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by alexandrina

Am o intrebare incuietoare, poate se pricepe cineva si la asa ceva.
Am primit o instiintare de la societatea la care am subscris pentru actiuni (eu si familia mea) cand a fost marea imparteala in 99 sau cand o fi fost.
Nu ma pricep la termeni din astia juridico-finantisti dar pe scurt ideea e ca avem posibilitatea acum sa primim niste bani in schimbul actiunilor detinute ori pierdem orice posibilitate de a mai beneficia de pe urma lor de ceva. Si scrie undeva in instiintare ca noua ne revine sarcina de a declara veniturile din tranzactie, bla bla bla (nu am hartiile in preajma acum).
Intrebarea este, daca declar veniturile astea intra in vreun conflict cu dreptul de a beneficia de indemnizatie, sau ce implicatii sunt?



"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.




Eu nu prea inteleg cum vine treaba asta cu primitul banilor in schimbul actiunilor, decat daca le-ati vandut! Iar daca le-ati vandut, nu le puteati vinde decat printr-o societate de intermediere (societate de servicii de investitii financiare). Daca s-a intamplat asa, eu stiam ca impozitul se retine de catre ei, insa ca sa nu te induc in eroare, am sa caut in legislatie mai tarziu, cand voi avea timp. Indemnizatia nu ti-o afecteaza, pt. ca venitul din actiuni nu reprezinta un venit lunar constant, ci e doar ocazional (in cazul tau, bineinteles)

Cristinamh, sanatate lui IRis si sa se faca bine repejos, sa fie frumoasa iar, ca sa i-o pot arata lui Bogdan!!!

Lavi, despre bona o sa-mi zic parerea, poate nu tii cont de ea, dar poate tii... La mine criteriul asta cu dezacordurile este de baza!!! Eu nu fac rabat de la asta nici in ruptul capului. Ca de invatat sa-l schimbe, sa-l imbrace, sa se joace, sa-l hraneasca, o pot invata, insa limba romana nu o mai pot invata eu! Asa ca... no way! Iar acum dragii de ei abia invata sa vorbeasca si absorb ca bureteii! Merci de gandurile bune, sunt la fel de bine ca de bicei, doar ca m-am captusit cu viroza si eu. Surprinzator, dupa o luna de nopti albe si urlete de copil, ma simt minunat. De ce? Pentru ca ma asteptam ca sora-mea sa ma ajute cand se intoarce acasa, insa asta nu s-a intamplat, spre dezamagirea mea. e urma mi-am dat seama ca nu am dreptul sa sper la ajutor, fiecare are viata lui. Asa ca asta m-a intarit si mai mult, iar acum sunt capabila sa mut muntii din loc!

Pe Bogdan l-am trecut de ieri pe antibiotic, arata ca un caine plouat, i se inchid ochii pe jumatate de la boala asta! cam asa cred ca arat si eu, insa din fericire am doar o oglinda in casa, in camera unde intru doar seara, asa ca nu ma vad! Va trebui sa ma asez in pat cu Bogdan, ca umbla saracutul cu ochii mai mult inchisi.

Hilde, bine ai revenit. Sfatul meu de om patit e sa nu cauti de pe acum bona pt noiembrie. Cauta cu o luna inainte, maxim doua. Altfel o pierzi. Sau cauta, ca sa mai scazi din pretentii cu timpul. Sunt doar bone, nu clonele noastre perfecte.

Anda, vreau neaparat si eu astrograma. Iti dau pe e-mail datele, sau cum fac sa ma bagi la coada, pe lista ta de cliente? Poate apuci sa-mi zici cand nasc! I-ai dat faina coapta Nichitutului?

Lavi, poti da un indiciu mic-mic? Ce ti s-a intamplat la inceput de an?!

Melku, sanatate si sa nu uiti sa zici de febra!

Mai, ati reusit sa ma ametiti cu schimbarile astea de titluri! In loc sa intru si eu zi de zi in acelasi loc, ca un robot, fara sa-mi mai obosesc neuronul, stau si caut zilnic subiectul!!!

Pupici si sa avem zile mai frumoase. Eu una sper sa ninga ca-n povesti, iar noi sa fim sanatosi!

Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Am probleme cu messul



Si eu, a plouat peste fire

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

o sa radeti, de la ploaie s-a revenit al meu; probabil se uscase ...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Joy, si eu dau de baut si am sa ma imbat cand Steff va dormi toata noaptea
Cristina, poti pune unt in loc de margarina, desigur
Gandacel, ma gandeam sa vad ce iese la cautat de bone. In mod sigur cu o luna inainte nu am sa gasesc. Si ne-am gandit sa dam zvonul peste tot:servici, vecini, prieteni etc......poate, poate norocul ne va imbratisa
Ioana 77, sigur sunt dintii de vina.

de-ale gurii


Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel ai tu dreptatea ta; si eu la fel gandesc, a fost unul din obiective, sa nu faca bona dezacorduri. Dar, daca mi-a scapat la interviu, acum ce pot sa-i fac?! Nu am nici un chef sa incep alt proces de recrutare pt ca am nevoie de ea neintrerupt de acum pana la sf lui iunie (asta daca nu cedez psihic si ma razgandesc dar sper ca nu). Iulie si august o sa am vacanta de la scoala si nu vreau sa fac nimic altceva, vreau sa stau cu fetele. Din septembrie o sa vad ce o sa fac.

E atat de greu sa gasesti o bona OK incat eu una mai inchid ochii, bona perfecta n-am s-o gasesc.

Imi place ca iese cu placere afara (acum ele sunt la plimbare), sta pe jos sa se joace cu asta mica, se pricepe f bine sa-i distraga atentia cand e maraita, are rabdare cu ea, ii vorbeste non-stop...
Nu e lenesa sau comoda...
(chit ca par banale, calitatile astea nu le gasesti pe toate gardurile)

Multa sanatate si putere iti doresc! Trebuie sa o gasesti pe undeva prin tine!
------------
negaracristina, noki, madau acu sunt stresata din 3 motive:
1. Nu ma mai ocup eu de Nati toata ziua
2. Trebuie sa fac mai multe in 24 de ore.
3. Ma apuc de ceva nou - intotdeauna ma ia deznadejdea cand ma apuc de ceva nou, am impresia ca nu fac fata. Asta pana incep sa vad ca merge.

Va , ma intorc la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Gandacel, multumesc mult pentru raspuns. Nu mai cauta prin legi.
N-am vrut sa intru in detalii ca nu intereseaza pe nimeni.
Ideea e ca actiunile au fost retrase de la tranzactionare si citez "puteti solicita retragerea din societate in termen de 45 de zile.... in acest caz actiunile vor fi rascumparate de societate...". Eu cred ca e in regula. As avea vreun motiv sa nu ma retrag? Zau ca nu ma pricep deloc.

Acum mai am o intrebare: actiunile reprezinta bunuri mobile, asa-i?


"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi o femeie mi descurcareata ca tine (cel putin din scriptele astea asa pare) io n-am intilnit.Asa ca nu ma indoiesc ca toate vor fi bine.Cu inceputurile,asa si io.Le urasc.

Sanatate bolnaviorilor!Nu cred ca a trecut o zi sa nu existe macar un mucoshila.

Intrebare 1 : fetelor ati dat careva copiilor cereale Nestle junior cu cacao? Io am luat o cutie,dar parca n-am curajul sa o desfac inca.
Intrebare 2 : asta e tehnica si off topic.Io pe calc am si Mozilla si Explorer.Mozilla acu nu mai merge,dracu stie de ce.Insa toate short cut-urile de pe desktop (inclusiv DC) sau link-urile primite pe mess au fost setate (de vinzator) sa mi se deschida cu Mozilla.Ceea ce inseamna ca NU se pot deschide.Aveti idee cum fac sa le lanseze cu Explorer? Cam alambicata explicatia,da poate se intelege.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea ia porneste tu Internet Explorerul din icon-ul lui. Nu te intreaba daca vrei sa devina "your default browser"? Da-i Yes si vezi daca se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi nu ma intreaba nimic.Imi deschide automat google.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput