Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ela dulce tare e Uka! Mai ce fain e filmuletul si emotinant....In pijamaluta aia in carouri e bestiala, asa de mult imi place, sau cand rade ea acolo cu 3 dintisori Super!!
Dimitrie inca nu a vazut-o dar merg azi acasa si i-o arat pe printzesuca lui. Sa vezi cum o sa faca...

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Da mai Ela e dulce rau Daria in pijamalutza aia.Parca e a lui tati.Pupici.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catutza...scuze ca nu ti-am raspuns mai repede. Eu cand incepeam montajul...faceam upload la 100 photo. La sf imi spunea ca am erori si dadeam pe ele si dadeam din nou upload si asa pana cand le incarca pe toate. Acuma daca ai finalizat clip-ul...nu mai stiu cum poti sa il reeditezi.

Mihaelutat am reusit si m-am uitat la frumusetea mica!!! Sa va traiasca!!!
Pitic-ule ciorba de antiinflamatoare am luat si apoi a reaparut durerea...asa ca d-aia am ajuns la ace...si se pare ca ajung si la laser....apoi daca nu mere....om vedea!
Madau....terorista bubulina!!! Al meu e mai cumintel dar...nici nu are ce rautati sa faca ca de obicei stau cu ochii pe el sau e bunica. Singur nu sta decat in tzarc.! Tati a plecat acuma la Fagaras pana sambata la examen. Daca ia...3 luni sta la fagaras....cu veniri in weekend!

Pitic eu fac PAP destul de des si imi iese inflamatie dar...si altele pe langa. Daca ea a considerat ca e ok...asa o fi. Dar daca nu esti sigura....mai consulta un gineco.
Camelia...ms de intrebarw...cam prost dar...asta e!

Trimit asa ca imi e frica ca il pierd!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata neata.

aha, deci nu suntem singurii care nu papa cine stie ce!!!
CORAP si ardeiu' la fel ca si fimiu papa....mai putin ca daca ziua nu-i place ce-i fac eu, nici nu-i pot face altceva ca ma urla dar BEA LAPTE!!!
de ex pana la 12:30 a baut 500 ml lapte.

da frumos iti sta cu burtica....

GANDACEL ma bucur ca te simti mai bine. adica cu moralul, ca vad ca ai luat iar pastilute.
antibioticl asta se poate da in sarcina din cate stiu eu.

CRISTINA de un secol ma tin sa te intreb cam ce papa Iris acuma???

Vlad este bine acum, i s-a dezumflat de ieri buza. chestia cea mi nasoala e ca acum mi-e frica sa-l mai las singur. si ma tin dupa el non stop.
asta ca ma bucuram ca merge bine si ca numai trebuie sa ma rup de spate pe langa el.

TANIA si SILVIA ex teroristii vostri au ramas ex, nu??? sper ca nu au revenit la prostul obicei de a se trezi noaptea!

s-a trezit maimuta mea, am fugit la el

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

ELA f. frumos filmuletul !
Poti sa-mi imprumuti si mie poza cu burtica ta sa o pun in filmuletul meu ? Macar pina afla Patricia ce si cum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna buna.
sunt terminata de somn, am baut deja trei esspresso, si imi pica ochii in gura. Cred ca adorm pe birou. De doua saptamani domnul Titi este criminal; se trezeste intre 5 si 6 si nu se mai culca. Nu se scoala din pat ci pur si simplu se uita pe pereti. daca incerc sa ies din camera zbiara. Se trezeste cam dupa 8-9 ore de somn, si mai adoarme cam dupa o ora jumatate. Si daca ii dau sa manace si daca nu e tot la fel. N-a dormit nicodata exemplar, dar pana acum, cand mai avea episoade de trezire, se culca la loc relativ repede. acum nici chip. Nici leganat, nici plimbat, nimic.
Va rog daca aveti idei de corectare dati-mi si mie. M agandeam sa ii scot biberonul de la 6, asta sa nu mai aibe reflexul de trezire... Sunt total in ceata.
Sanatate bolnaviorilor.
Pana la urma ce are Alexia, Roxi?
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

brrr... cam ger afara! e soare, da' tot e frig, asa ca dupa o ora ne=am intors!

joy, pai fi-mea papa constant banana cu branza, rareori si mar cu biscuit. la pranz in functie de dispozitie mananca mancare sau nu. (eu deja gatesc pt noi ca pt copii, doar daca e mancare cu carne de porc le fac lor separat). e innebunita de-a dreptul dupa supa cu galusti, da' nu pot s-o hranesc numai cu asta. si pilaful ii place, dar se constipa prea repede si atunci am renuntat. acum avem ciorba de vacutza cu legume. am cam alergat dupa ea prin casa, apoi a ros juma' de mar... afara s-a ales c-o turta dulce. iar acum a cazut lata, mai are nitel si sforaie.
in rest mai suge de cel putin 3 ori pe zi. astea fiind mesele intregi, nu alintarile ei pe sub tricoul meu.

maine ne ducem sa ne vaccinam. adica plecam de-acasa cu intentia asta. avem muci, dar nimic altceva, asa ca va decide dr daca intr-un final ne inteapa si pe noi. io sper ca da, ca vreau sa fac urgent varilixul... am auzit ca a inceput sa apara varicela prin gradinite, n-as vrea sa se chinuie bietul copil, ca in mod sigur ne aduce andrei.

ah, si pt ca yahoo e neserios, ne blocheaza contul cand sunt prea multe accesari, trimit acum arhiva cu panoul pe contul comun. gata impachetat. pt cine doreste!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cristina, cat costa Varilixul?Si eu as vrea sa-l fac la Stefan.
Am inteles ca la noi nu este.....asa mi-a zis o dr. de aici. O fi toanta?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ionikka

Joy gingiutza sa-i treaca. Offf vai de capul tau!!!

Corapinooo esti superba si tu si piticul!!!

Am vizionat filmuletele....absolut superbe!!!

Madutza...Stefan mancaciosul...papa un singur fel...cam 250 gr. ca a mai scazut un pic...papa si 400 dar...de la o vreme nu mai vre mai mult dar...rar papa la fel in 2-3 zile. Doar cand avem o ciorbitza buna sa-i placa mult.
Silvia ms mult. Dr. la care merg este si homeopat. Mi-a dat niste macerate si sa vedem. Deocamdata dupa prima doza....am iesit la toaleta de parca as fi mancat chilli din ala cel mai picant. sper sa fie ok pana la urma. Vreau si eu in Ior...cand??? Vreau si eu sa o vad pe Corap live...cand???

Aaaa. Si antiinflamatorii nu mai iau. Am facut niste cure dar...degeaba in trecut. dupa ele imi reveneau durerile. Acum iau...seara cate o aspirina.Dar sunt seri cand sar.

Roxi astept vesti!!! Sanatate!!

Gata cu raspunsurile....
va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hilde, preturile variaza intre 130 si 170 roni.

de ce nu vorbesti la o farmacie sa ti-l aduca daca vrei sa-l faci??

www.citypharma.ro , sau helpnetul... ti-l aduc pe comanda.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput