Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

De cind e frumos afara parca se scrie mai putin(de ce oare??), asa mai apuca puturoasa de mine sa ma tin la curent
CRISTINA NEGARA:mi se pare chiar o performanta!cu adultii foarte repede se imprieteneste, insa cu copii.....ELISE e sociabila, da si jucarii...vreau si eu..!!!
JOY:acelasi model de cazatura am tras si noi , acu vreo 3 sapt,m-am speriat nitel si eu si el si soacra`mea care(n-am avut norocul) zicea ca moare(nu se tine de cuvint, are 55 ani)...da a trecut.Am avut in baie(unde se barbiereste tati , o sticluta de tinctura de propolis=opreste instant singerarea),s-a refacut si pielicica de la buza ,tot.
CORAP:sa stii ca ANAIS il ajunge din urma pe Ardeias!!Moamaaa da e inalt frate, ANDREI!!
bbALINUS:saru`mina pt obs!poti crede ca n-am observat lucrul asta in 2 ani de cind bintui p`aci??tot timpul citesc pe fuga, incerc, da n-am scuza!!
Vezi DORDIA , d`aia ziceam eu de laptele de capra(care a ramas la stadiul de promisiune), te-am botezat 2 ani!!!sa te faci bine
LAVI:saru`mina de raspuns!bai ,da multe sti!
MADUTZA:noi mincam un singur fel de mincare , care are de toate(legume+carne).Ba de 1 sapt , la sfatul pediatrului, 2 dimineti /sapt papa ou fiert moale-cu albus, tot oul-(pisat cu furculita),mincam la interval de 3,5-4h
LEEA:brobonele albe a avut si Tudor(noua ne-a decalotat dr , cu mina, atunci obligatoriu).Ne-a dat sa-i dam pt dureri nurofen si unguent neopreol.Vitamina C (fabricat de Natural) e intr-o sticluta ca de picaturi de nas(din plastic), mica-eu ii dadeam dimineata in primele 5 lingurite de mincare puneam cite 2 picaturi(nici nu se prindea).E marfa rau TUDOR al tau!(am calculatorul aproape de camera unde doarme piticul)m-am tinut de nas sa nu rad cu zgomote sa-l scol, am zis ca mor ,ca ma sufoc!!Primavara s-apuca lumea de spalat covoare!!

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

quote:
Originally posted by pitic-03

De cind e frumos afara parca se scrie mai putin(de ce oare??), asa mai apuca puturoasa de mine sa ma tin la curent
CRISTINA NEGARA:mi se pare chiar o performanta!cu adultii foarte repede se imprieteneste, insa cu copii.....ELISE e sociabila, da si jucarii...vreau si eu..!!!
JOY:acelasi model de cazatura am tras si noi , acu vreo 3 sapt,m-am speriat nitel si eu si el si soacra`mea care(n-am avut norocul) zicea ca moare(nu se tine de cuvint, are 55 ani)...da a trecut.Am avut in baie(unde se barbiereste tati , o sticluta de tinctura de propolis=opreste instant singerarea),s-a refacut si pielicica de la buza ,tot.
CORAP:sa stii ca ANAIS il ajunge din urma pe Ardeias!!Moamaaa da e inalt frate, ANDREI!!
bbALINUS:saru`mina pt obs!poti crede ca n-am observat lucrul asta in 2 ani de cind bintui p`aci??tot timpul citesc pe fuga, incerc, da n-am scuza!!
Vezi DORDIA , d`aia ziceam eu de laptele de capra(care a ramas la stadiul de promisiune), te-am botezat 2 ani!!!sa te faci bine
LAVI:saru`mina de raspuns!bai ,da multe sti!
MADUTZA:noi mincam un singur fel de mincare , care are de toate(legume+carne).Ba de 1 sapt , la sfatul pediatrului, 2 dimineti /sapt papa ou fiert moale-cu albus, tot oul-(pisat cu furculita),mincam la interval de 3,5-4h
LEEA:brobonele albe a avut si Tudor(noua ne-a decalotat dr , cu mina, atunci obligatoriu).Ne-a dat sa-i dam pt dureri nurofen si unguent neopreol.Vitamina C (fabricat de Natural) e intr-o sticluta ca de picaturi de nas(din plastic), mica-eu ii dadeam dimineata in primele 5 lingurite de mincare puneam cite 2 picaturi(nici nu se prindea).E marfa rau TUDOR al tau!(am calculatorul aproape de camera unde doarme piticul)m-am tinut de nas sa nu rad cu zgomote sa-l scol, am zis ca mor ,ca ma sufoc!!Primavara s-apuca lumea de spalat covoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

LEEA SI CUSCRA-cred ca atunci cand vb de pijamaluta,va referiti la rocia in carouri ca in pijama nu am niciuna
ma bucur ca v-a placut fimuletul

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Cuscra, bine ca tu te-ai prinsin carouri alb si negru.

Soacra-ta e cam batuta-n capUka.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mare bucurie mare..am ajuns si noi acasa, la usa surpriza...un nene care venise sa-mi aduca actele care mi-au fost furate, daca va mai aduceti aminte, la BE . Cica e taximetrist si le-a gasit acum cateva zile pe undeva pe la Piata Gorjului, in Militari. Nu-mi vine sa cred..deja imi luasem gandul de la ele.

Ma duc sa-i dau papa mirunei si revin sa vad filmuletele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Dordia , multa sanatate! Doamne ce greu trebuie sa-ti fie tie acum, offf

Roxana , daca nu poti maine sa ne intanlim lasa-mi mesaj pe mess. Multa sanatate Alexiei, sa ne spui ce a-ti facut la doctor. Poate nu e ceva contagios, poate fi alergie la medicamenta -cum a avut si Bianca. Tu cum te simti? Ce-ti face degetul?

Ela , frumoasa e Dariuca! Mai ales in poza aia cu batic verde!

Ma fetelor, spuneti si voi cu o zi inainte de parc, ca poate ajungeam si noi, dar asa...Dar lasa ca vine vara si ajungem mai des si mai repede.

Leea , foarte "draguta" faza cu T

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Pitic si noua ne-a spus ca trebuie sa il decalotam manual si o sa ne dea un chirurg de la Gr. alexandrescu. Cum a fost la voi? A plans piticu? apoi ati avut probleme?
Ma cam ingrozeste chestia asta cu decalotatul.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , super! E bine ca macar actele le-ati recuperat! Voi nu

a-ti apucat sa faceti altele?

Fug la fimea ca aluat toate 3 telefoanele si le baga in olita

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee15e7cce919699fd3731&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Bianca
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Vad ca se discuta despre mancare si vitamina C. Despre vitamina C natural am si eu o intrebare: Mamici, ati observat pe durata tratamentului cu vitamina C (alea 10 zile din luna) o scadere a apetitului? Mie asa mi s-a intamplat (ii dau de 2 luni). Cat timp ia picaturile, Elise e tare mofturoasa la mancare, dar dupa 2 zile de cand le termina incepe sa manance bine. Astazi chiar m-a uimit . A mancat 1 castron si ceva (aproape jumate) de pilaf cu carne tocata de vita si spanac. Acum rontaie si un biscuite. Doamne, nu credeam ca o sa ajung sa vad ziua cand fiica-mea plange sa-i dau mancare. Bine, inca nu plange dar tipa si-mi cere mancare (tine buzele stranse si scoate limba printre ele scotand un sunet tare haios lmlmlmlm).
Sincer, eu ma minunez cand vad cat mananca copiii vostri. Elise mananca asa: dimineata si seara 180-240 ml lapte; a doua masa fructe cu o lingurita de branza; apoi mancare gatita, dar niciodata 2 feluri (desi la noi intotdeauna se mananca supa/ bors + felul II), seara iaurt sau paine cu unt si cu cascaval, gris cu lapte, deverse budici. Cantitatile de mancare variaza, de la 100 g la 200-250 g.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Leea, vitamina c natural se cheama... VITAMINA C NATURAL. Uite o poza cu cutia.
Pitic, Elise e sociabila doar cu copiii, cand vine vorba de adulti se schimba foaia. Astazi am fost cu ea la scoala si in cancelarie fiecare vroia sa o bibileasca... N-ai vazut-o cum se ascundea dupa mine si fugea de ei...
Corap, arati fantastic. Si se vede ca te simti bine. Eu imi aduc aminte ca raspunsurile tale erau stricte si la obiect, fara elaborari. Pai uite-te acum ce mesaje bagi. Chiar vroiam sa te intreb, sora ta ce o sa nasca?
Lavi, pe mine nu ma deranjeaza sa citesc despre Silvia. Eu nu cred ca e off topic.
Madau, Miruna sta singura cand o lasi? Ca Elise vine dupa mine si cand merg la baie, spre disperarea mea ca-si baga mainile in bideu si in galeata cu mop, imi ascunde diverse prin masina de spalat, cara sticlele cu chimicale.
Madutza, asa patesc si eu cand o las pe Elise cu soacra-mea. Gasesc jucariile imprastiate prin toata casa (6 incaperi). Sambata am gasit si bolul si mixerul cu care i-a facut fructele nespalat... fructele deja se uscase pe ele.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput