Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

intru pe fuga sa va dau noutati despre alexia, e plina de bube din cap pana in picioare, diseara merg cu ea la doctor.
revin pe seara !

alina, cami

O zi frumoasa tuturor!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stefan papa felul 1 supa (gaina, pui, cocos, curcan, vita) cu taitei sau figurine fainoase, felul 2: piure de legume cu carne. Nu intotdeauna am supa si atunci ii dau numai piureul de legume cu carne. A mancat si paste cu cascaval, spanac cu smantana, baghete de peste,mazare sote. Ii dau si paine ca o papa si pe asta. Ca desert:milch schnitte de la kinder, banana, fructe din compot(mandarine, piersici), biscuiti,chec, cozonac. In rest rontaie stixuri de la chio, napolitane de la alka....bem ceai, apa, suc.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu Roxi o fi avand o boala eruptiva si a luat degeaba antibioticul . Sau o fi alergie la antib?

Cele care tot dati sticksuri la copii (mai putin Hildegard cu care m-am mai contrat si nu vreau sa reluam) nu va puneti problema ca ar avea prea multa sare pentru rinichiutii lor? Sau le dati numai din cele cu mac/susan? Sau le curatati de sare, sau cum procedati?

Cand a avut Nati diareiuta asta i-am dat grisine dar mi s-au parut cam sarate asa ca i-am dat cu masura... Mai bine painea prajita.

O sun pe Anda ca deja ma ingrijoreaza ca n-a mai intrat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Roxi sanatate Alexiei.Mititica.
Dodia cam de multisor te chinui cu mina.Acupunctura nu merge?

Aaa,nu v-am spus ce bucurie mi-a facut fii-miu ieri.L-am dezbracat sa-i schibp scutecu si i-am pus un supozitor cu glcerina,deh constipatia.Si - vina mea- l-am lasat vreo 2 min fara pampers.A coborit din pat si am auzit un pirtz.Dupa el,o tona de kk.Moale.Unde? Pe covor.Pina am ajuns eu la el,s-a balegat bine,iar restul l-am prins in pumni.M-am dus sa arunc la WC.Nu mai aveam maini sa-l tin si pe T.Aruncat,spalat rpd pe maini.Cind am revenit el se tirise in fund pe toooot covoru'.Am zis ca mooooor.Deci am spalat ieri pina ce-am capiat la covor.Si ce simplu eeee.Ditamai covoru.Asa-mi trebe daca il las in putza goala.Invatatura de minte.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare !

Gandacel, sanatate multa-multa si asta sa se intample ... REPEDE!!!

Corapino, repet arati minunat cu burtik! Ardeiu' este o minunatie de baiat si parca seamana din ce in ce mai mult cu tati!

Tania, de vreo doua zile ma tin sa-ti spun ... Doamne ce matur arata Che!!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

in sfarsita gataaaaaaaaaaaaaaa mergeeeeeeee
camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-un pup mareeeeeeeeeeeeeeeeee

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Lavi, io i le mai curat de sare.....dar nu intotdeuna

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am sunat-o pe Andache e o idee mai bine cu burtica Poetul, dar tot nu are pofta de mancare si inca il mai trateaza. E ocupata cu alte pb si de-asta nu are timp sa intre.

Mergi la inceput

Luna asta spre sfarsit trebuie sa facem vaccinul Infanrix Hexa pentru ca la 1 an am facut Priorixul(antiurlian, antirubeolic, antirujeolic) sau poate o lasam pe februarie.

de-ale gurii

Mergi la inceput