Colectia de toamna-iarna 2005(113)
Raspunsuri - Pagina 27
roxisialexia spune:
intru pe fuga sa va dau noutati despre alexia, e plina de bube din cap pana in picioare, diseara merg cu ea la doctor.
revin pe seara !
alina, cami 
O zi frumoasa tuturor!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Hildegard spune:
Stefan papa felul 1 supa (gaina, pui, cocos, curcan, vita) cu taitei sau figurine fainoase, felul 2: piure de legume cu carne. Nu intotdeauna am supa si atunci ii dau numai piureul de legume cu carne. A mancat si paste cu cascaval, spanac cu smantana, baghete de peste,mazare sote. Ii dau si paine ca o papa si pe asta. Ca desert:milch schnitte de la kinder, banana, fructe din compot(mandarine, piersici), biscuiti,chec, cozonac. In rest rontaie stixuri de la chio, napolitane de la alka....bem ceai, apa, suc.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
lavi02 spune:
Aoleu Roxi o fi avand o boala eruptiva si a luat degeaba antibioticul
. Sau o fi alergie la antib?
Cele care tot dati sticksuri la copii (mai putin Hildegard cu care m-am mai contrat si nu vreau sa reluam) nu va puneti problema ca ar avea prea multa sare pentru rinichiutii lor? Sau le dati numai din cele cu mac/susan? Sau le curatati de sare, sau cum procedati?
Cand a avut Nati diareiuta asta i-am dat grisine dar mi s-au parut cam sarate asa ca i-am dat cu masura... Mai bine painea prajita.
O sun pe Anda ca deja ma ingrijoreaza ca n-a mai intrat de mult.
leea_cv spune:
Roxi sanatate Alexiei.Mititica.
Dodia cam de multisor te chinui cu mina.Acupunctura nu merge?
Aaa,nu v-am spus ce bucurie mi-a facut fii-miu ieri.L-am dezbracat sa-i schibp scutecu si i-am pus un supozitor cu glcerina,deh constipatia.Si - vina mea- l-am lasat vreo 2 min fara pampers.A coborit din pat si am auzit un pirtz.Dupa el,o tona de kk.Moale.Unde? Pe covor.Pina am ajuns eu la el,s-a balegat bine,iar restul l-am prins in pumni.M-am dus sa arunc la WC.Nu mai aveam maini sa-l tin si pe T.Aruncat,spalat rpd pe maini.Cind am revenit el se tirise in fund pe toooot covoru'.Am zis ca mooooor.Deci am spalat ieri pina ce-am capiat la covor.Si ce simplu eeee.Ditamai covoru.Asa-mi trebe daca il las in putza goala.Invatatura de minte.

Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
camelia_daniela spune:
Salutare !
Gandacel, sanatate multa-multa si asta sa se intample ... REPEDE!!!
Corapino, repet arati minunat cu burtik! Ardeiu' este o minunatie
de baiat si parca seamana din ce in ce mai mult cu tati!
Tania, de vreo doua zile ma tin sa-ti spun ... Doamne ce matur arata Che!!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ela27oana spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=1f255aaef57c69351e9bfe&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">pentru minunea din viata noastra
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
in sfarsita gataaaaaaaaaaaaaaa mergeeeeeeee
camiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-un pup mareeeeeeeeeeeeeeeeee
Ela si Oana-Daria
Hildegard spune:
Lavi, io i le mai curat de sare.....dar nu intotdeuna![]()
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
lavi02 spune:
Am sunat-o pe Andache e o idee mai bine cu burtica Poetul, dar tot nu are pofta de mancare si inca il mai trateaza. E ocupata cu alte pb si de-asta nu are timp sa intre.
Hildegard spune:
Luna asta spre sfarsit trebuie sa facem vaccinul Infanrix Hexa pentru ca la 1 an am facut Priorixul(antiurlian, antirubeolic, antirujeolic) sau poate o lasam pe februarie.
de-ale gurii