Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Corapino, sa nu fie de deochi, tare mult imi placi in noua postura! Sa fiti sanatoase amandoua!!!! SI Ardeiu' s-a lungit...
Gandacel, sanatate multa, ai grija la burtik!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata pe la pranz,fetili!!
Si eu acum,ca doarme bebele!

Bine-ati revenit fetele Mandy,Corap,Alondra!!
Eu azi sau maine ma-ntalnesc cu Corapina,sic-sic-sic,si-i vad burtika live!Intr-adevar,asha cum ati observat si voi,sarcina ii prieste-esti f frumoasa,f expresiva in poze!!

Sanatate multa bebelusilor bolnaviori,Nic si Alexia!!!!
Roxi,apropos de infectia virala in gat-am vb si cu nasa,si cu inca o prietena,e PLIN de infectii virale in gat cu VEZICULE-se numeste HERPANGINA,si e de natura VIRALA!NU e nevoie de antib,decat daca se suprapune cu o inf bacteriana,adika se inrautateste treaba!Acum,daca e coroborata treaba asta si cu muci galbeni-verzui,bacteriile de-aci pot ajunge in gatut(adika,ajung sigur!) si pot da o supra-infectie bacteriana!
De la caldura asta anormala,doamneeee,ce s-o-ntampla cu pamantutul asta al nostru??

Anda,cum mai e poetu'??Tot pe regim e.nu?Sa nu te superi ca-ntreb treburile astea,tu poate le-ai scris,dar eu NU am avut timp sa citesc,INCA!

Gandacel,sanatate multa si tie,si burticutei!!Sa stii ca amoxi Nu e un antib cu risc!!Si eu am fost racita de n-spe ori toamna si iarna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Wow! Ce burta ai Cora!!! Seamana cu a mea la forma, se vede clar ca avem fete! Sunt de sus burtile. Eu imi comparam burta de acum cu cea de la Bogdan si nu-mi vine sa cred cat de diferit arata!
Sa fii sanatoasa. Poate reusesc si eu azi sa bag poze in contul comun, ca aici cu link n-am dat niciodata si mi-e lene sa ma apuc sa vad ce si cum.

Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ilenuta,WOW-acum am vazut c-ai samburel in burtika!!sunt ultima care-ti ureaza,nu???Poopicei multi si sa fie cu sanatate si bucurie pentru al doilea plodulet!!

Dordiuta-ai incercat cu ceva homeopat de dureri?Ia-ncearca sa vizitezi si un medic homeopat,ca vb Laviniei,de la atatea anti-inflamatorii,o sa-ti faci stomacul varza!!sanatate multa si cat mai putine dureri!!

Mada,ma stric de ras la ce mesaje dai!Terorista rau,Mirunica!L-a-ntrecut pe stef,a carui bucurie maxima e sa se bage-n WC cu totul!!

apropos de filmulete:ghiciti cate poze mai am eu de pana-ntr-un an cu stef?NICIUNA,c-a reinstalat buba din nou windowsul,ca era un virus...acum n-am decat sa-i zic vara-mii sa mi le re-trimita!ca ei i le-am dat pe toate de pan-acum,si bine-am facut!si-o sa va mai intreb atunvi cum se face si cum se-alege muzica!

pana diseara,va pooop,si haideti in IOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna intrebare, Madutza, cu mancarea.
Eu ii dau Mariei o cantitate apreciabila - vreo 300 g de ciorba in care bag si carne, adica 2 in 1, ciorba si felul doi. Ciorba daca ar trebui sa-i dau separat, sa i-o dau chioara, fara legume si bag legumele in felul 2?
Pai ajung tot la mult mai simpla varianta 1.
Lavi, CristinaH, voi cum procedati, ca aveti mai multa experienta?

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ioana, eu fac un singur fel de mancare, care contine "de detoate", obligatoriu carne. si dumnezeu cu mila, ca nu se omoara sa manance!

se iese in IOR??? ca si noi ne imbracam s-o stergem afara!! si nu e nimeni pe mess sa vb!?!?

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana eu am trecut-o pe Nati partial la mancarea noastra. Adica, daca in meniul nostru (al meu in timpul saptamanii) apare ceva ce poate manca si ea - aia primeste. Daca nu, ii fac separat.

Eu de ex fac o singura supa/ciorba pt noi, de obicei duminica. Din ea se mai mananca luni si marti. Daca e de pui sau vita ii dau si Nataliei duminica si luni din ea. Daca nu, ii fac ei una separat, numai din legume.

Drita a zis ca nu se recomanda toata ziua-buna ziua supa de carne asa ca ii mai fac una de legume mai pe la mijlocul saptamanii. Daca nu intervine altceva.

Deci are zilnic felul 2, iar supa/ciorba nu zilnic. Ideal ar fi zilnic dar nu-s in stare. Intai ii dau felul 2, apoi supa.

Nu ii dau zilnic carne, doar de vreo 4 ori pe saptamana, din care o data, obligatoriu, peste.

In zilele fara carne ii dau ou sau de ex ieri a avut macaroane cu branza + supa, care continea legume. Dar n-a mai prea vrut supa ca a mancat multe macaroane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la noi mesele sunt cam lactate in ultima vreme, nu prea are chef de altceva.
dimineata (ora 9) ii dau fructe (dar nu prea le mananca) sau iaurt sau fagaras
la 11:30 un bibe de lapte cu care adoarme - 200 ml
la 14 - 15 (depinde cand se trezeste) mancarica (felul 2 sau supa/ciorba). daca am ceva ce poate manca si el ii dau. daca nu, ii fac. carne ii dau cam de 3 sau 4 ori pe saptamana, ou 1 data.
pe la 17 un fruct - in ultima vreme haleste kiwi, dar e cu toane. mananca cate un fruct pana se plictisestesi dup-aia nici nu mai vrea sa-l vada.
la 20 bibele de la culcare (240 ml)
noaptea se mai trezeste la un bibe de 200.
in afara de lactate, ardeiului ii place orezul de nu mai poate, ceapa coapta sau gratar. in rest nu se prea omoara dupa nimic.
? cum ii spalati voi pe pitici pe dinti?
ca eu nu reusesc decat dimineata, si atunci doar fara pasta, in timp ce eu ma spal pe mine pe dinti cu mana stanga.... altfel nu reusesc sa-l fac sa deschida gura. iar daca-i bag pasta nu mai mananca toata ziua

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor va multumesc pt gindurile bune!

Mda. Am mai revenit din morti cit de cit.Iar am avut la greu parte de nopti nedormite.Acu e ceva mai bine T,dupa ce s-a chinuit din nou cu nas infundat si curgator sau tuse.Iar am pus la treaba batista bb-ului.Si si-a facut treaba f bine.Iar nervi cu lipsa poftei de mincare si in plus s-a mai decalotat putza si arata cam urit.Va spuneam eu de petele alea albe de pe preputz.Erau niste pungi cu o chestie alba -mizerie- depusa nu inteleg cum,sub piele,unde apa nu putea ajunge.Nu mai stiu care din voi mi-a zis ca asta este.Acu parca e carne vie acolo si nu ma lasa sa-l ating.Ma mir cum nu plinge cind face pipi.Ilspal cu rivanol si il dau cu ungulent oftalmic cu kanamicina(indicat de dr)

Ripley homeopat zici? Sa fiu al dracu daca am auzit sa existe asa ceva la noi.Dar cred ca sint bune produsele.Chiar ma voi interesa.Singurul pe care eu l-am folosit pt mine e oscilococcinum si mi-a fost de maaaare ajutor.Multumesc.
Pitic saru'mina pt sft.Dar spune-mi unde gasesc si cum arata vitamina aia C natural.Sau cum s-o cer in farmacie?Io cind am intrebat au zis ca nu se mai face vit c fiole,iar altceva lichid nu aveau.
Pampers am trecut si noi la nr 5.
Micarea ma tot minunez de cit maninca copiii vostri.Al meu e mai vrabie decit o vrabie.Si nu doar acu ca-i bolnav.Am obs ca-i place mult Nestle cu jambon.Mai spunea cineva asta.Oare cum naiba le fac?Si cum fac sosul ala din borcanase?Cu faina?Cu gris cum scrie acolo?
Vorbaria lipseste si la noi.Numa sunete legate sau mai putin legate intre ele.Da nimic inteligibil.Poate baba.

Nu am citit chiar tot.ca nu prea am timp.Insa pot sa spun Corap ca imi place burtica ta si imi creaza asa o nostalgie maaaare.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna mamici!!!

Eu sunt mai rau cu mana...adica doare mai tare...ceea ce conform spuselor dr. e un semn bun. Ceea ce e nasol e ca e tot blocata si s-a cam ingrijorat dr. asa ca...m-a programat de luni la sedintze laser. Pana atunci fac acupunctura. Sper sa se rezolve. mai iau niste macerate de coacaze negre si vitza de vie+ un ceai de raceala...+ sirop tuse+ oropivalone+ nici nu mai stiu!!!

Stefan e bine...slava Domnului...!!!

Merg sa citesc din urma ca nici nu m-am uitat si revin!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput