Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Libero - verzi deschis (Maxi Plus) sunt 10->16 kg.
Libero - albastre deschis (XL) sunt 12->22 kg.

Nati are in jur de 10 kg si tocmai am trecut-o pe cele verzi pt ca cele mov (Maxi) o strangeau la piciorus, ii ramaneau urme pe pulpita.

Eu intotdeauna cand ajunge la greutatea minima pt urmatorul tip de scutece i le schimb.

Vezi ca la Mega Pack - in jur de 80 sunt mai rentabile decat la pachetul mare cu in jur de 50-60 de bucati.

Ieri in Carrefour a trebuit sa iau Maxi plus (verzi) la pachet de 56. Mega Pack nu aveau la cele verzi, doar la cele albastre, dar sunt prea mari pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

MAXI 7-14 kg sunt exact la fel de mari ca si Pampers 4
Dar nu pot sa zic ca sunt neaparat mai bune, noi nu ne-am confruntat cu probleme deosebite, suntem obisnuiti cu ambele.
edit: Mihai are peste 11 kg

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alondra25.2006 spune:

Madutza10--Alice papa 2 feluri de papa la pranz,in general ciorbica cam 200-210ml,si ceva scazut(tocanitza,pilaf,paste,spanac cu smantana...ceva de genul asta)cam 1/4 dintr-o cana(nu ma prea pricep de apreciat in grame,scuze)
Si un biscuite sau 2 felii dintr-o clementina.

Mergem la masa si apoi la plimbare ca-i frumos afara.pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Mandy, incearca pamapers nr. 6 noaptea si va fi ok.

moama, steff a dormit toata noaptea de parca stie ca sunt bolnava.
Acum astept sa fie el bolnavior, daca a luat de la mine, e normal, nu?
mucii ne tin cam 10 zile

io ma simt la fel ca porcu'-dar asta e. rabdare deplina!

am sa accesez si io siteul sa vad cu cine seaman
am o lene de moarte, mancare nu fac, habar n-am ce sa fac....nu stiu cum va fi!

steff doarme de la 10.30...n-am ce-i face somnul asta ii prieste si nu ma stresez sa-l scot, am incercat dar degeaba.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

[Mandy ha-ha! ce m-am distrat cu explicatia ta lingvistica. Mi-l si inchipui pe Kriszti incercand sa spuna "ighen", dar sa vezi ce te va suprinde. Stefna se chinuie sa zice, de exemplu, "cascaval" si ii iese "tcotcocaiii". Asta in romaneste. In schimb, ii cant cantecul meu din copilarie (in limba maghiara) ala cu "hinta-polinta" si ma imita ca maimutza.

Alinush e bine ca sta missa macar cu oalele, e tare bine sa stea macar 5 minute in raza vizuala! Ceva poze noi, montaje?

Lavi tin sa-ti aduc aminte ca eu psiholog specializat pe recuperarea alcoolicilor si toxicomanilor . Asa ca in ce-l priveste pe Che pot maxim sa ma terapeutizez pe mine sa nu ma apuce damblaua alcooalelor cand are asta micu' bazdaci . Deh, stiu eu ca meseria de parinte e cea mai grea dintre toate, poti fi psihologul lu' peste! Silviuk si Natiuk energice!

Madau eu stiu ca Mirunica nu era terorista, da copchila rebela tot a fost ea de mica, deh, fata cu personalitate . Asa ca trage adanc aer in piept si da-i cu rabdarea inainte. Ca parinte, primii 100 de ani sunt grei.

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Si azi parca sunt mai rau ca ieri, dar stau la PC, ca n-am incotro, altfel alerg dupa pitic prin toata casa. Sunt la a doua tura de amoxicilina in sarcina asta, din pacate! Sper sa nu fie nimic rau.
De maine am bona, incepem serios. O noua etapa de viata!
In martie il inscriu pe Bogdan la gradinita, il dau in iunie ori iulie, mai vad in functie de starea celei mici, cat de bolnavicioasa ori rezistenta este si cum se manifesta Bogdan.

Vad ca vorbiti de scutece. Am sa incerc si eu cele de care zice Lavi, eu credeam ca marimea potrivita este cand greutatea copilului este la mijlocul intervalului. Dar noaptea chiar ca tre' sa trecem la ceva mai mare.

Nici eu nu vad unde este burtica Corei. Cora, unde ti-ai expus burtica, s-o vad si eu? Incerc sa bag si eu cele cateva poze de la Sarbatori, asa deformate cum sunt! Tot va faceti o idee...

Imi pare asa de rau de frumusete de vreme, iar noi nu putem iesi decat cate 10-15 minute si alea prin curte! Bogdan deja e bine, mai tuseste putin, mai are ceva muci dar e ok, nu mai are fata de catel plouat. Eu vad ca nu prea imi revin. Dar vine si randul meu! Sper ca pana in week-end, sa ma pot plimba printr-un parc, ca nu mai pot de dor!

Anda, nu mai zici nimic? CUm sunteti?

Corap, daca si tu tot la fel ca mine te descurci, chiar ca ma simt incurajata! Eu totusi incerc varianta cu bona, ca nu ma mai descurc cu gatitul si spalatul vaselor si mi-a promis ca ma ajuta. Tu mai ajungi la chiuveta de la bucatarie? Ca eu acum, cu burta de fetita, mai greu! La Bogdan era altfel, nu era pana sus si nu ma deranja. Sunt curioasa ce o sa fac week-end-ul asta, ca Gabi nu este si va trebui sa-i fac baie singura lui Bogdan si sa-l duc sus la culcare! Va povestesc eu luni! Probabil ca o sa trec si peste asta la fel ca si pana acum! Zau ca, cu fiecare obstacol depasit, ma simt tot mai optimista. Parca pot face orice, la urma urmei!

Pupici tuturor!

Gandacel 25+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

aoleu Tania, te si vad cu seringa in vena! Sau cu prafurile pe la nas cand il apuca pe Che turbulenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!
Joy nasol cu cazaturile astea, asa ma oftic si eu, nu ai ce face, sunt atat de rapizi...Dimitrie nu si-a luat-o asa de sanatos, dar sambata a facut un cucui de cea mai mare frumusete, i se vedea un punct rosu in mijlocul umflaturii, cum a dat cu capul de coltul mesei. Si eu ma oftic si parca ma doare pe mine cand il vad ca il doare, dar nici nu pot preveni in multe cazuri, ca e atat de rapid... Vladutu sa se vindece repede.

Noi la Pampers suntem la 5+ si asta nu pentru ca Dimitrie e foarte mare, dar numai cu astia e ok, la 4 trage un pisalau si gata e ud pana sus. Parca m-ar tenta si pe mine Libero, dar sunt mai ok ca si pret? sunt si pachetele din alea mici? ca sa iau de test.

Anda ce mai face copilul? e mai bine?!
Sanatate multa la copiii bolnaviori!

Cuscra... nu merge linkul ala, imi da eroare!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, gandacelule! imi pare rau ca esti bolnava iar :(
si eu m-am gandit la varianta cu bona sub ochii mei, dar acum ma simt in forma si am lasat-o la o parte deocamdata. de spalat vase pot, dar doar cand doarme andrei, sau cu andrei cocotat pe blatul de la bucatarie, ca i se pare ca pierde ceva foarte interesant daca nu vede el tot si nu baga mana in ape si clabuci.
uite poze cu burta
lavi, anais se citeste cum se scrie, cu accent pe i. si ramane asta numele, pentru ca intamplator am gasit in franta la o librarie un semn de carte pe care era scris numele asta si mi-a sarit in ochi. am zis ca e un semn ;)
cu pampersii/scutecele = eu le-am schimbat de fiecare data cand andrei a ajuns la greutatea minima pentru urmatoarele. acum folosim pamapers 5. (adik foloseste andrei, eu inca nu)
tania, hai ca rezisti tu... chestia cu ce nu te omoara te intareste :) o sa fii foarte rezistenta in curand

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cum am promis, ii puteti da SAVE, este forma finala!

COLECTIA DE TOAMNA-IARNA 2005

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput