Colectia de toamna-iarna 2005(113)
Raspunsuri - Pagina 24
alondra25.2006 spune:
neata de la noi lenesele ca demult n-am mai intrat pe aici,iertare...
A fost Alice racita vreo 2 sapt.secretii multe,harcaiala in piept,rasufla saracutza ca un asmatic,+tuse urata.Bine ca am scapat de ce e mai rau,si ne-a ferit D-zeu de o bronsiolita urata si otita.
Am profitat ieri de timpul frumos si am iesit la plimbare,am mers pe jos 1 ora,fara nici o problema,am mai dus-o cu zaharelul cand vroia in brate spunandu-i ca mergem sa cautam o pisicutza si un catel,si mergeam mai departe cu mai mult avant...si asa pana am ajuns acasa si a facut nani 2 ore dupa plimbarica.
De vreo luna a inceput sa raspunda cu DA la intrebarile care i le punem,ne mandrim cu asta si eu si tati cica de acum avem fetitza mare,chiar daca la biberon si suzeta nu am renuntat.
A avut o tentativa de renuntare la suzeta, dar din cauza racelii puternice care a avut-o a trebuit sa i-o dau sa se mai linisteasca caci era tare maraita.
Deci....esec total,acum voi lua de la capat lupta impotriva suzetei
Prostioare care face si nu sunt mandra de asta de loc...e incapatanata si rasfatata,...,prima insusire sa zicem ca a luat-o de la mine,dar de rasfatat...nu stiu(oare se rasfata ei singuri fara ajutorul nostru profitand de dragostea ce le-o purtam....hmmm
P.S.Circula pe aici acum vreo 2 luni parca un linc in care trimite-ai o fotografie de-a ta si-ti spunea cu ce actor(cantaret)semeni(era amuzant in orice caz).Imi puteti da si mie adresa,caci am pierdut-o odata cu schimbarea hard-ului.
lavi02 spune:
Madau back.
Simina vazut poze de la aniversarea Ralucai. Frumusica, dolofanica si pletoasa! Parca ea seamana mai mult cu tine iar Deiu cu tati. Ce mare e Deiu!
De acord cu tine cu ascunderea pozelor. (Nici ale mele nu-s publice. Prefer sa decid eu cine sa le vada si cine nu.)
madau spune:
Din ciclul.."nici o zi fara prostii"..cat am fost eu la WC..Mirunici si-a scos toate hainele din dulap si le-a intins pe jos, prin dormitor si prin sufragerie. Nu stiam dc are un zambet terorist pe fatza cand m-a vazut ca ies
Aveti si varianta finala a filmuletului la semnatura
Pupici, fug la "servici"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alondra25.2006 spune:
Bubamara--multumesc mult.pupici
Am pus ciorbica de pui cu legume la fiert,Alice inca doarme,ma duc sa mai fac una alta prin casa ca e dezastrusi daca se trezeste micutza...e mai greu.
mandyksch spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de o buna bucata de vreme din cauza de boala nasoala de tot si lipsa de timp. M-am pricopsit cu o super laringita de care acum sunt in curs de scapare. Ma bucur ca piticul nu s-a imbolnavit, ca nu ne lipsea.
Kriszti e bine, l-a luat pe "nu" categoric in brate si ii place sa ne raspunda la toate intrebarile cu NU. Bine, in maghiara e greu de pronuntat pt. el DA, asa ca nu ma mira.Si Kriszti e greu de stapinit, a inceput sa aiba fite si face figuri cand ii spun ca nu are voie.
Noi avem o problema in schim cu scutecele sau ma rog eu asa cred, pentru ca in fiecare dimineata il gasesesc ud, nu stiu ce se intampla se umple scutecul si da pe dinafara. Nu stiu ce sa fac, i-am luat si 4+ si tot asa patesc. Libero prin zona nu sunt ca sa le incerc din nou si pe alea....a mai patit cineva?
Cam atat despre noi, poate mai reusesc sa intru mai des.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
alexandrina spune:
Mandy, n-are cine sa-ti ia Libero din Selgros-ul de Cluj?
Sunt comparabile la pret cu Pampers: 58 RON/86 buc.
Si Mihai raspunde de cele mai multe ori cu "nu" dar si cu "da" la unele intrebari
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
mandyksch spune:
Alexandrina, la asta ma gandesc si eu, sa vad daca ceva cunostinte nu au drum la Selgros sau Metro, dar nu stiu ce sa ii cer, ce fel de Libero.La Pampers suntem la 4+, care parca e pana la 18 kg.
Noi nu am mai avut probleme de genul asta, sa il gasesc aproape in fiecare dimineata ud. Eram pe nr.4 si i-am luat 4+, dar nicio imbunatatire. Stie cineva la Libero ce nr ar trebui sa folosesc, sau intervalul de greutate, Kriszti are acum vreo 12 kg.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
alondra25.2006 spune:
alexandrina--eu cumpar marca Pampers nr.4+ si sunt multumita de ele,cei drept o data mi s-a intamplat sa o gasesc uda,dar acum cu 4+e mult mai bine.
Madutza10 spune:
Hello!!!
Si noi la raport ca asa-i frumos ,...am fost dimineata sa platesc niste facturi ,l-am lasat pe pitic cu tasu' iar cind m-am intors ,jale mare ,era casa plina de jucarii ,lucruri scase de prin dulapuri ,fire ,tot ce se putea scate ..,l-a lasat tasu sa faca ce vrea doar sa stea cuminte pina vin
Acum face nani iar apoi iesim afara ,e cam friguletz dar fiind soare cred ca-i va fi bine..
Sondaj:cite feluri de mincare papa copii vostri la prinz si in ce cantitate?
Al meu doar un fel si nu foarte mult dar in greutate vaz ca ia bine ,asta poate din cauza ca papa mai des ,deci cam la 3 ore ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)