Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Bei, superbe filmele.
Joy, eu cred ca majoritatea prefera cantecele lacrimogene, ca, deh, amintiri, melancolie, alea, alea, se potrivesc.
Bubumara, of, sanatate la ochi, poate nu mai cresc problemele.
Ce bine ca e ok Irisuca -maimutica!
Al meu copil din dotare isi sterge singur nasul cu maneca de la body, asa ca m-am scos. Acum isi face inventarul la papuci in camera ei.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noki,Pischi saru'mina pt raspunsurile ref la cacao.Daca e si laxativa,cum zice Pitic(multumesc) e foaaarte bine.Daca e "agitativa" ba.Dar voi incerca totusi.
Ripley,Ioana extraordinare filmuletzele.Aveti niste fecioare de toata frumusetea.Ana e dementiala cu piciorusele atirnind din patut,iar Maria mi-a placut taaaaare in poza cu caciulita aia de ziceai ca-i bucatareasa.
Bubamara e o frumoasa fetita ta in filmulez.O sa creasca ea si o sa-l depaseasca pe piticotul ala.
Madutza am vazut si filmuletzul vostru.Esti tare draguta si mi-a placut stingacia lui tati tinindu-si feciorul in brate,in prima poza a lor.In cea cu costum, Orlando e suuuper.
Anda are Nic in filmuletz poza ai cu tati nebarbierit sau barbos.E de pus in revista.Si cea in care face el plaja cu rima-n sus in piscina...
Cami are Daria o poza unde doarme,cu o caciulita in cap si unde e adorabila.ca in toate celelalte de altfel.Dormind cu taticu' de ex.
Mie imi plac tare mult pozele copiiilor cu taticii lor.Poate din lipsa..
Felicitari lui Mada, deschizatoarea de drumuri intr-ale filmuletzelor.Imi vine s-o .
Dordia sanatate.am auzit cuvinte de lauda despre acupunctura.
Patricia,ce s-o mai fi chinuind micutza ta sa faca kk.Am trecut si eu prin asta cu T si e groaznic.Dar si iaurtul poate constipa?Mie mi l-a indicat dr ca fiind laxativ.
Roxi sanatate multa si Alexiei.
Hanuc fruntea sus si o sa fie bine.

Despre noi...de rau.Ieri era T la tzara.M-a sunat mama innebunita sa ma duc ca i-e rau copilului,ca are febra si nas infundat.Am zburat acolo.Febra 37,5, care inteleg ca nu e cine stie ce,iar nasuuuul bocna.Azi noapte n-a dormit deloc,nici eu.O fi iar vreun inceput de raceala?Ca de-abia ce-am scapat de ea.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

SUPER FILMULETE!!!!
Toate,fara deosedire !!
(Dar eu nu aud muzica la nici unul..)

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, am eu melodia Reasons - Activ, cand intri pe mess da-mi un sem sa ti-o trimit, ca nu stiu cum altfel ...

Leea, multumesc! Mamica iubitoare, sanatate multa lui Tudor!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Leiuta draga.... iar raceala?
S-a sensibilizat probabil sau nu se refacuse complet, alta explicatie nu cred ca este.
Eu as zice sa-i faci o imunizare cu medicamente homeopate, fte multa lume lauda metoda si zice ca da rezultate. Vb si tu cu un medic homeopat, desigur.

Simona, ceva nu e ok dc nu auzi muzicile. Mai zi-ne de Patricia.

Ana azi-noapte la 1 si ceva spre 2 a vomat. Prima oara in viata ei. Culmea e ca eram la pc la 10m de ea si n-am auzit nimic, cand sa ma pun in pat am vazut. A mancat prea mult, noi am fost cu prietenii la restaurant si mama i-a dat sa pape cat a incaput.... pai dc. n-a stat demult cu Ana ca nu am iesit noi, s-a dezvatat.

Nu are nimic, a dat afara surplusul si dupa ce am spalat-o, am schimbat asternuturile, i-am luat febra sa vad dc nu cumva e ceva viral, era de-o veselie de m-a terminat pana spre 4. Povestea, canta glia (adik ghita)..... tot tacamu.

A adormit ea, eu eram treaza-lumina, batea spre 5 mi-am pus un juma de pahar de vin da' de-mi vine somnul insa tot stresata eram sa o supraveghez. Si ea sforaia la propriu... ca si tac-so dealtfel pe care l-am gonit in camera mica.... ca facea ca toate lighioanele, el care sforaie de 2 ori pe an
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Si eu am plins la toate filmuletele , mai putin al Andei ca avea muzica mai saltatoare!
Mai Ando, kiar ca seamana simon cu nikita, si inca destul de mult!Sanatate bolnaviorului mic!

Cind descoperiti cum se salveaza filmuletzul, spuneti-,i si mie!Pina atunci nu ma apuc de upload ca ma taxeaza mult!

Fratilor, mor de ciuda, Lui Simon nu-i place mierea fresh!I-am carat anul trecut din romania de la o cunostinta 2 borcane,si ma oftic de mor!

Noi nu scapam de haraiala aia din piept,dar bine ca nu mai tuseste!

Bubamara,mie mi s-au marit dioptriile imediat dupa nastere!

Mai sunt multi copilasi care nu merg????

am uitat sa va zic ca simon vizioneaza cu gura cascata filmuletele voastre.Tare mult ii plac!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Mamicilor salutari! Nu am mai intrat de mult aici, de mai bine de un an. Nu am reusit sa citesc din urma, dar bebeilor le urez sa fie mancaciosi si linistiti iar mamicilor iubire si rabdare...
Bebelina mea nascuta prematur a luat rapid in greutate, nu a fost prea bolnavioara, a racit doar o data cu febra mare, dus noaptea la urgente, vindecat in doua zile, alta data doar cativa muci si tuse, ce a fost mai rav la noi a fost o cazatura de pe canapea pe masuta, cu gura, a avut doua fire cusute la buza de jos, sper sa nu ramaana semn, cicatricea se face din zi in zi tot mai mica.
In martie vom face o vizita in tara, eu cu ea, am emotii de cum va fi pe avion, cum ma voi descurca singura, in acelasi timp abia astept momentul!! Vom sta in romania o luna intreaga fara tata si vom dormi amandoua in pat ca altfel nu e cum, dar eu una ador asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna tuturor
cristinamh, am trimis si eu poze pt panou, te rog sa imi atragi atentia daca ceva nu e in regula, ca le-am trimis pe 3 mailuri si unul cred ca avea ceva probleme... multumesc mult!eu nu i-am trimis lui serban deloc poze, pana acum ...

vad ca iar sunt copilasi bolnaviori, le dorim sanatate si lor si mamicilor! sa aveti un we placut!
edit BULUCI, nici Serban nu umbla singur, cativa pasi...atat, dar are vreme...
Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Diagnostic - rosu in gat cu vezicule...prescris antitermice si badijobari cu o solutie ce trebuie preparata in farmacie.

Pupici tuturor, revin pe seara

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Roxi, multa sanatate Alexiei!!!

Intrebare intrebatoare: e vreun copil care n-a racit in 2006????

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput