Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bubamara,hi,hi,hi

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bai, n-ati observat ca m-am chinuit groaznic la montaj sa potrivesc pozele cu melodia, adik pe pozele de inceput, cu mama si tata, barry white canta incet (mai mult vorbeste) despre el si ea si p-orma cand apar pozele cu nichita, se schimba brusc linia melodica si incepe cu you're my first...etc...si pozele se coloreaza brusc, ca inainte de nichita erau alb-negru...subtilitati, ha?!:)))))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Adanc de tot.....da' misto

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy adicatelea melodia mea e . Ca mie mi s-a parut ca se potriveste..si la versuri, si la mesaj.

Acu' chiar ca scaparati de mine..ma duc afara cu fata...in parc la Titan ca cica au niste leagane din alea smechere de la Pampers..ptr copii mici. Sa vaza si okiul meu

Anda ce zice astro aia a mea??? Subtila si io, na

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vreau si eu melodia aia noua a celor de la ACTIV - Reasons. m-a omorat Miruna cu ea...o are cineva mp3?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

mada, vezi si tu daca o gasesti aici:
http://www.muzicabuna.ro/download_mp3.php

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Simina, la faza cu plansul tau m-am gandit si eu ieri, esti de coma

Joy, Anda EU PERSONAL am ales Canonul lui Pachelbel - adik melodia din filmul nostru, imi place foarte mult de cand eram mica si pt mine are o semnificatie de duiosie si iubire, chiar dc pare trista, nu este deloc.

Bic, mersi Eu raman fan total al pozei tale cu Sma - prima voastra poza.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ziua buna si de la noi,

anda-bine ca nichita e mai bine,i-ai dat hipp pana la urma????

roxialexia ,cristina,si scuze mai este cineva cu bb bolnava-sanatate multa

nu am timp sa citesc ca teb sa plecam la ziua baietelului prietenei mele care a facut ieri un anisor
va pup si sa aveti o zi buna

despre filmulete-eu si tati facem fiecare cate unul sa evdem care va fii mai frumos

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Mi-au placut absolut toate filmuletele ! Si Daria a fost foarte incantata, ca le-am vizionat impreuna !

Roxisialexia, Cristina, Anda sanatate maxima tuturor! Sa va refaceti rapid !

Referitor la melodia din filmuletul nostru, si eu mi-am "uploadat"-o - Barbara Streisand & Vince Gill "If You ever leave me" - e una din preferatele mele! Si eu am vrut, la un moment dat, sa folosesc Barry White , aceeasi melodie ca tine, Anda ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi am iesit azi afara. sincer, bubutzele s-au dus, n-am vazut nimic semnificativ de dim. si cum batea soarele, care mai ca nu te tragea de guler sa iesi din casa, am fost cu copiii in parc.
iris nu se dezminte, maimutzica lu mama, unde ii ajungea si ei piciorul, acolo se catara. a se citi sus pe topoganul mare, cu toti copiii. n-a fost nevoie decat de 2 alunecari, sa priceapa ea care e miscarea acolo sus, cum anume sa te dai... si fara frica, cum era in fund pe topogan se impingea cu mainile sa alunece. nasoale insa leaganele astea "europene", in care nu se pot da plozii mici. ca "europenii" au de-alea cu ham, din care un copil n-ar cadea in veci, nu ca la noi... asa ca in leagan ne dam in casa. sau ne caram cu leaganul afara

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput