Colectia de toamna-iarna 2005(113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

Buna mamici!

Nu am scris in ultima vreme pentru ca flacaul meu cel mic mi-a dat de lucru.
De pe 1 ianuarie a inceput cu febra , am fost la dr. ,am luat tratament, totul a fost bine si la 2 zile febra . De atunci asa o tinem 3 zile e bine , o zi febra. Dr. ne-a spus ca e de la dinti, dar chiar asa?
Intrebari: Ce probleme au bebeii de la dinti?
Cate oua mananca copilasiii vostri intr-o saptamana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Roxi sanatate multa Alexiei! Sper sa treaca repede!

Of Leea si voi bolnaviori? Pup si pe dl T sa treaca!

Pupam pe toti bebelacii bolnavi ca parca mai sunt cativa!

Superbe filmuletele! Mi-ati facut pofta sa fac si eu, tocmai acum cand nu prea am timp. Poate maine reusesc.

REVELION 2007

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pineaple, din RO de unde esti de fel??

bianca, le-am primit, le-am si pus. daca accesezi panoul le vezi.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Vai pineapple ce ma bucur ca sunteti bine. Ti-am trimis pm de vreo 3 ori, am intrebat la greu la subiectele cu japonici de tine si nu stia nimeni nimic, si Feli te-a cautat.
Zi-ne mai multe despre voi.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Pineapple, bine ai revenit!! Ma bucur ca sunteti bine, mai spune-ne despre voi !

Buluci, Daria a fost racita in 2006, insa pana acum nu a luat antibitic deloc! Raceala, zic eu ca a fost, nas infundat si curgator si atunci a luat doar oscillococcilum si panadol cand a fost cazul !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Roxi, multa sanatate la fete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebdf1bd8b0ec9da963969&skin_id=0&source=browse" target="_blank">ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ho, ho, ho
ma mai cunoasteti?
gata - mi-am recuperat calculatorul din service - acum numai timp sa am sa scriu - adica sa ma lase ardeiu', ca e calare pe mine ori de cate ori il deschid... si seara nu prea am tragere de inima sa scriu.
vazut montaje bebei mici care cresc - frumu.
azi am fost la un botez la o fetita :) s-a zbenguit andrei, a cantat cu lautarii, s-a distrat pitiku la maxim.
am si io un pitik pe creier si n-am citit din urma ca sa pot sa-mi satisfac curiozitatea: bebeii vostri cat de mult vorbesc - adica cam cate cuvinte au in vocabular. ca andrei nu spune decat:
didei = andrei
mai da = mai da-mi de mancare
uite
aeveie = la revedere (nu spune pa)
tati = doar cand vine taica-su de la servici si intra pe usa
da = cand are chef sa raspunda la vreo intrebare (nu spune nu niciodata, dar banuiesc ca atunci cand nu raspunde inseamna ca e "nu")
in rest, numai pe limba andreiasca, cat e ziulica de lunga. abia astept sa vb si el cateva cuvinte mai multe.
in rest face numai nazdravanii si sta numai dupa coada mea, asa ca nu prea am momente de libertate, de dormit doarme la pranz maximum o ora, de-abia am timp sa mananc si sa spal vasele si biberoanele si eventual sa-i fac si lui ceva de mancare si gata... timpul liber a expirat!
pitica la purtator face foarte bine, nu e asa de mare ca ardeiu' da' promite.... deocamdata nu s-a revoltat la ridicarile lui andrei, nici la sariturile lui pe burta. sper sa fie multumita de confort pana la termen. eh, nu mai e mult... doar 4 luni
noapte bune si we placut.
mai am ceva pana ma pun la punct cu subiectele, asa ca o sa fiu mai alaturea cu drumul o vreme.
multa sanatate bebeilor bolnaviori si curaj mamicilor lor

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

stefan n-a fost racit in 2006

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetele, sper din tot sufletul ca nu c-ati suparat ca am zis de filmulete.
chestia e ca sunt lacrimogene, eu imi luasem sa pap in fata dc-ului cand colo am dat apa la soricei.
sunt superbe toate, chiar ca se vede evolutia de la bb mic mic la flacau sau don'soara.

RIPLEY si nu si dormit deloc????
vai de tine, sper ca azi nu ai fost si la birou...

Pineapple si Hilde bine ati revenit cu stiri proaspete.

Roxi multam de linkul dat. nu am apucat sa citesc decat primele postari, dar ma luase de cap rau de tot cand am citit la 2.8 ani ca nu doarme!!!

io ma duc la nani, sper sa nu se trezeasca pustiulica acuma.
noapte bune

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Ana NU a fost racita niciodata, a luat doar 1 data ceva virusi de la tati de a facut 39 cu da' a trecut in 2 zile. Dar ea nu s-a racit.

Mergi la inceput