Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, SUPER si invitatia, si cardul de masa!!! ...Cat a costat una bucata invitatie????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,parca tu intrebai,iau augument in pt infectie.Amintrebat si pediatra si ginecoloaga si un neonatolog daca e ok.Avem unda verde pt ca pe mine ma supara tare.

Bambo,iti dai seama ca ma voi ocupa in we de problema.Azi m-amocupat de curatenie.

Na cas-a trezit..2 minute rezista in patutz.

"poze Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

le-am comandat de pe net..la noi nu am gasit asa de faine si de ieftine...mi le-a terminat intr-o zi si le-am primit prin curier...a fost 18.000 o invitatie si 5000 un card de masa....daca te intereseaza firma iti trimit un PM cu adresa lor...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mormelvio si Alin, bine ati venit! V-am trecut in listuta, uita-te putin la lista si mai da-ne cateva date despre bebe daca doresti.
Si felicitari pentru ca v-ati gasit unii pe altii, ii doresc lui Alin sa se faca mare si voinic iar voi sa va bucurati de el! Si sa rezolvati actele cat mai repede.

Eu sunt tot mai obosita, azi noapte am dormit vreo 3 ore puse cap la cap si vad ca nici in timpul zilei nu apuc sa dorm.
Sunt si nervoasa ca nu mai avem caldura si probabil ca numai pe marti se va rezolva problema. Si saptamana viitoare se anunta frig si zapada
Si mai pleaca si sotul in delegatie pentru 2 saptamani
Yagmur, trebuie sa ne dai reteta, sa ne spui cum te descurci singura, ca uite cate mame singure si disperate se anunta pe aici. Maaama, sa vezi ce-o sa mai plang eu! In primul rand de nervi!

alexandra, eu am reusit sa vad pozele cu puiul de morosan . Pupici lui Mark si sa va fie de bine botezul!

Doamne, ce de copii frumosi avem! Ma duc sa ma mai uit si la alte poze.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor ,i-am facut baita i-am dat sa pape si am culcat-o cand sa o pun in patut s-a trezit,acum i-am dat-o lui tati sa mai stea si cu el
Molmelviobine ai venit,asteptam vesti de la tine

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra25-f.faine invitatia si cardul

Saryta-am vazut pozele cu printesele tale ce frumoase sunt si tu arati bine pupici de la mine si Antonia pt printese
tu ce mai faci?te descurci cu toate trei iedute? Antonia e cuminte? vad ca e o grasuna

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am uitat Alexandra-Mark are o fata de smecher i se citeste in ochi

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mormelvio, bine ai venit printre noi. Alin e o scumpete de copil. Multa bafta cu adoptia. Stiu ca este greu, ptr ca si fratele meu incearca sa adopte un copil, care are deja 1 an.
Donia, nu stiu care este reteta... astazi iarasi avem crize.. acuma dupa baitza sta in pat, un pic mai linistit, dar cred ca vom avea iarasi o noapte alba. Mai greu este ca nu am timp sa gatesc nimica, asa ca mananc cascaval si fructe. Mi-e dor de o ciorba buna...
Alexandra, sper sa am timp maine sa ma uit la poze..
Iarasi plange... ma duc sa-l linistesc.. dar reusesc...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetele, oare am voie sa conduc la 5 sapt de la nastere? ca am citit pe nu stiu unde ca nu e voie o perioada.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

noua ne-a dat pediatra sa facem o solutie la farmacie contra colicilor si are si fenobarbital in compozitie. nu am exagerat, i-am dat doar in crizele f puternice, si a fost ok.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput