Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
bamboletta spune:
Alexandra25-nu se vad pozele
Mormelvio-bine ai venit in nostru,am vazut pozele e un scump Alin, te asteptam la taclale cu noi asta daca te lasa comoara
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
Lavinia_P spune:
Lory32, am de la chicco dar alta variante,tot cu abur cald.Asta de care zici e si mai scumpa.Si intr-adevar cica cele cu abur rece sunt mai bune.De acuma,daca avem din asta...trecem iarna cu el.
EU mi-am adus aminte de Mark al Alexandrei..e cu 3 zile mai mare decat Mihaita si zice Alex ca rade si gangureste.Al meu e atat de serios..cand vb cu el.
Mai rade el..dar mai mult la jucarii si la bec.Si de gangurit tot asa.
Bambo..eu nu am baldachin
"poze Mihaita"
bulisor spune:
Am consultat azi un alt pediatru. Mi-a recomandat tot FENOBARBITAL pentru icter. A mai folosit cineva acest medicament? Astept raspuns, nu prea stiu ce sa fac....Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
alexandra_25 spune:
Bamboletta...chiar nu stiu de ce nu se vad...le-am pus acuma toate in albumul comun...le gasiti acolo....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
alexandra_25 spune:
Lavinia...nu fi suparata...sunt copii care mai tarziu isi dau drumul....o sa vezi ca si Mihaita o sa gangureasca.....
poze cu Mark
poze
bamboletta spune:
Bulisor-noi am folosit fenobarbital pt icter si ne-a trecut scrie si pe prospect ca se foloseste pt icter
Lavinia_p-nu gaseste sotul nici o idee? eu acus dau baldachinul jos si cosuletul cand mai creste Antonia dar o sa-l prind de marginea patutului gauresc plasa bag surubul pe acolo si prind
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
roxana c. spune:
Alexandra, nici in albumul comun nu se vad!
Momelvio, bine-ai venit!
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
alexandra_25 spune:
Fetelor...se vede ca sunt dusa cu pluta....am uitat sa le pun pe public...ia vedeti acum se vad?
poze cu Mark
poze
asiza spune:
Mormelvio, bine ai venit printre noi!!! Sa va traiasca Alinutul, sa fie sanatos! E un dulce...Sper sa rezolvati repede cu actele de adoptie (stiu ca dureaza ceva timp, ca am o prietena buna, forumista si ea, care a infiat o fetitza tare dulcica)...Oricum important e ca deja e cu voi!!! Te asteptam la taclale!
Alex, nu se vede invitatia de botez,,,si tzin neaparat s-o vad...Fa ceva...Mark eu un scump...Sa fie botezul intr-un ceas bun...
Teutz, Bambo, multumim de complimente...Tare bine ne-am simtit ca ne-ati laudat ...
Va pup...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
alexandra_25 spune:
Asiza...multumim de urare...si verifica acum in mailul comun...le-am pus si acolo
poze cu Mark
poze