Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Donia spune:
Bamboletta, mi-a rapit inima Antonia cu zambetul si ochii ei! Si cu degetul in gurita e frumoasa, parca e poza pentru reclame! Parca spuneai ca prefera degetul suzetei, nu?
Yagmur, incearca sa-ti faci o supa la plic. Nu e cine stie ce hranitoare, dar macar are gust bun si iti mai trece dorul de mancare gatita.
Sau incearca sa gatesti in etape. O data cureti zarzavatul si il tai, si asa taiat te poate astepta in frigider sau congelator. Mai tarziu pregatesti carnea si o bagi iar la rece, iar cand mai ai timp pui totul la fiert si la sfarsit potrivesti de gust. Doar tu nu gatesti cantitati industriale, cu putin noroc intr-o zi ai putea sa faci o ciorbita care sa iti ajunga 2-3 zile.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bulisor spune:
Bambo, multumesc pt raspuns, o sa-i dau si eu pustoaicei.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
bulisor spune:
chris si tie iti multumesc, eram tare nedumeriti, dar dc voi ati incercat si totul a fost in regula o sa incerc si eu.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
roxana c. spune:
Alex, trimite-mi si mie, te rog, adresa firmei care a facut invitatiile si cardurile. L-am admirat si pe Mark, e scumpic foc.
Chris, m-am dus la spital ptr fire cu masina, la nicio sapt dupa ce am nascut. Nu stiu sa existe ceva referitor la faptul ca nu poti conduce dupa ce nasti. Si daca exista, in cazul ca te opreste vreun politai, de unde stie ala ca ai nascut?
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
mormelvio spune:
Fetelor multumesc pentru primire.
Alin este intr-adevar comoara familiei mai ales ca a fost un copil mult asteptat si care a venit intr-un moment intamplator.
O intamplare fericita de altfel, care ne-a schimbat viata radical.
Problema este ca nici eu, si nici sotul meu nu putem intra in ingrijirea copilului, si atunci e foarte complicata situatia, amandoi fiind la serviciu.Dar noroc ca avem ajutoare, respectiv parintii mei care s-au mutat la noi de cand e Alin acasa si fara de care cu siguranta unul din noi trebuia sa se lase de serviciu.
In rest, ce sa va zic?? Alin s-a nascut prin nastere naturala, la 41 de saptamani,cu 3.000 gr si 51 cm si apgar 9. A iesit din maternitate cu 2.800gr.
S-a nascut vineri spre sambata, la ora 02.40 si a fost alaptat la san numai 2 zile.
Cand avea 10 zile, am ajuns cu el la medicul de familie si luase deja 500 gr, iar la 5 saptamani cantarea 4.400gr si 61 cm, adica cu 10 cm in plus fata de nastere.
Azi facem 6 saptamani si cu siguranta am mai crescut, ca deja avem hainute care nu ne mai vin. Dar asa ne-am propus ca mergem o data pe luna la dr. sa ne masoare si sa ne cantareasca, ca in rest vine saptamanal asistenta acasa.
De mancat, mananca zic eu destul de bine si destul de mult. Adica acum facem o doza de 90ml de lapte pe care o mancam fara probleme.Folosim lapte HUMANA 1 si sunt tare multumita de el, doar ca este relativ scumpicel. Mananca regulat, la interval de 3 ore. Foarte rar, prima masa din noapte, adica cea din jurul orei 1, ajunge sa fie pe la 4 ore. Stomacelul lui e ca ceasul elvetian...
In rest e un baiat super cuminte, de colici nu ne putem plange pt ca nu e tare grava situatia. Am inteles ca in general copii alimentati artificial nu au colici asa de putenici, iar la noi se confirma lucrul asta. Ii dam Sab Simplex, 15 picaturi la fiecare masa si Baby Drink. Am mai primit din Germania un ceai pt. colici, dar pe ala il bea numai daca ii pun o lingurita de lactoza, ca altfel nu-i place.
Cam astea sunt la noi problemutele.
Va pup pe toate, fara exceptie.
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
Donia spune:
Yagmur, acum l-am vazut si eu pe Luca. Are o poza in care plange si e leit Cristi al meu cand plange! Leit!
Sa iti traiasca fumuselul! Hai ca imediat face 3 luni si se termina cu colicile.
Mormelvio, e tare dragalas Alin! Imi place mult poza in care sta pe burta lui tata si se uita unul in ochii altuia, parca e un leusor mic care se uita plin de curiozitate la unul maaareee!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
mormelvio spune:
Donia: Asa-i ca sunt niste scumpi???!!!?? Are mama doi baieti...
Vezi ca am editat mesajul anterior si am mai pus cateva date despre nasterea lui Alin ca sa le treci pe listuta.
Multumesc.
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
Yagmur spune:
Donia, chiar asa? Fain ca seamana..... cred ca am reusit sa-l adorm pe terorist.. i-am spus ca-l donez tarafului din clejani.. ca are voce buna..
Fug si eu sa dorm... pana nu incepe de noapte...
Scumpul de Luca, cat sufera si eu nu stiu cum sa-l mai ajut...
Pupici la mamici.. si noapte usoara
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
Yagmur spune:
N-am plecat la somn inca...
Vreau sa verific daca am reusit sa fac ticker varsta luca...
Bamboletta, tare frumoasa e Antonia... ce ma fac? Nu stiu ce fata sa mai aleg ptr Luca...
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
Elise spune:
asiza, ma bucur ca ti-a placut grasunika de bebelisa. Falcutzele sint de baza, si copanele, in rest nu e foarte umflatzika.
Bambo, a mea s-a prins repede ca scaunelul ala'i pacaleala... caruselul la fel... la fel shi mobilele noastre
Elise