Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 29
a_deju spune:
sraluca - abia acu' am citit ca esti din navodari... si eu tot ii dadeam inainte cu billa... asta e :) e bine de stiut pt data viitoare :) iar la plimbarici, poate ni te alaturi macar cand s-o face vremea mai frumoasa, desi la noi aici nu a batut vantul deloc, cel putin ultimele doua zile au fost chiar ffff calduroase, noi am stat chiar si 3 ore pe-afara...
deeaA - o sa gasesti tot ce te intereseaza in prospectul de la sab simplex. se dau cate 15 picaturi inainte de fiecare masa, fie ca e vb de san sau biberon. eu ii dau cam cu 10 min inainte de tzitzi, in lingurita, si ii place foarte mult. de vreo cateva zile, am mai redus doza, si ii dau cate 8-10 picaturi ziua, dar noaptea tot cate 15, si recunosc ca la masa de la ora 12-1 noaptea ii dau 2,5 ml debridat (mai mult preventiv, dar vad ca merge bine pana una-alta). oricum, l-am tinut pe cate 15 ml inainte de fiecare masa de la 5 zile (de cand l-am adus din maternitate) si pana sapt trecuta, si a fost foarte bine, mai scancea el din cand in cand, dar nu am avut probleme majore...
yagmur - intr-adevar se fac botezuri in post, spre exemplu noi il vom face pe al nostru undeva pe 24 sau 31 martie, deci fix in postu' postului... acuma, noi o sa facem ceva foarte "ne-stralucitor", adica la biserica, cu familia, si nu stiu, cei care-or mai auzi ca are loc atunci, si or vrea ei sa vina.. deci nu cu mese festive, restaurante, si chestii de-astea. aaa, ca noi cei 5 mareti membri ai familiei o sa mancam ceva cand o sa ajungem acasa, si nu garantam ca o sa fie "de dulce" sau nu..asta e alta treaba :) dar cam atat...
vroiam sa-ti mai zic sa ai grija cu operatia, te rog eu, ca eu am tras cu a mea de-am zis ca nu o sa mai car nici macar un fir de ata toata viata mea (bine.. acuma car scoica de la masina si ma dau viteaza ca pot sa desfac singura carutul... dar tot mai simt ca ma jeneaza operatia uneori, si asa mi-e o frica sa n-o iau de la capat cu toate minunatiile.... offf, duca-se!!). asa ca daca ai prieteni asa buni si intelegatori, si observ ca ai, roaga-i sa te ajute pe cat posibil, ca o sa ai timp sa recompensezi tot ajutorul!!! pupici de la noi :)
alexandra_25 - cu suzeta, da-i in continuare, tine-i-o tu cu mana pana cand ii da de gust, ca la un moment dat se va intampla si minunea... vezi ca exista doua soiuri: din aia ortodontica, de imita forma sfarcului chipurile, si din aia gen picatura... ia si tu cate una din fiecare, si vezi la care reactioneaza... eu am numai ortodontica, 3 modele, vad ca s-a mai acomodat cu una din ele (sincer: cea mai ieftina din toate, dragu' lu' mama, cum se gandeste el la fondurile noastre.. :)) si trage cu spor la ea, dar numai cand ii este foame, si merge sa-l pacalesc macar 10-15 min (apelez la varianta asta cand se trezeste si suntem inca pe drum spre casa, sau suntem prin vreo vizita ceva..). in rest inca o scuipa de nu se vede :)
am citit dar nu mai stiu in postarea cui ca s-a chinuit cu supozitor cu paracetamol dupa vaccinul lui bebe... in general, pt fetele care au facut vaccin, sau care se pregatesc: nu v-au recomandat pediatrii Calpol??? este un siropel care contine si paracetamol, si care este recomandat post-vaccinare, din cate scrie in prospect... mirose f bine, are gust f bun (eu gust tot timpul ce-i dau lui eric, si am observat ca avem aceleasi gusturi, adica se stramba cam la tot ce ma stramb si eu..), se da de 3 ori pe zi, maxim 4 zile - dar daca bebe reactioneaza bine, nu cred ca e nevoie sa se ajunga pana in a 4-a zi... acuma, nu stiu ce sa zic, intrebati si voi medicii, dar ca solutie mi se pare mult mai ok decat cu supozitoru' :)
hai ca m-am intins, ceva de speriat :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
a_deju spune:
bine ca m-am intins, si tot am uitat sa zic ceva: fetele de constanta, hai, la apel!!! e serioasa rau treaba cu plimbarica, asa ca hai, trebuie sa facem planul de "expeditie" :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
roxana c. spune:
Ruxandra, multumesc 
Ati vazut stirile de pe Pro tv? Spunea despre o mamica cu un bebe de 6 sapt. care din cauza colicilor i-a pus feonul pe burtica (peste hainute) iar copilul s-a ales cu arsuri de gradul 2 sau 3, n-am retinut exact.
Si eu am aplicat metoda asta, si stiind ca s-a vorbit de asta pe aici, ma gandeam daca nu-i vreo mamica de-a noastra, dar nu stiu sa fie cineva din Craiova, sau asa tin eu minte.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Mirona spune:
buna seara fetelor,
azi am facut si noi vaccinul. Fata mea a fost super cuminte. Ba chiar ii radea doctoritei care o tinea si asistentei care era cu acul in funduletul ei firav.
Pe vaccin i-am pus lamaie - la indicatia asistentei.
I-am bagat preventiv un supozitor cu eferalgan de 80.
Nu a facut febra, nu am avut voie afara si nici baita asta seara - ceea ce a facut sa fie mai agitata. Oricum era agitata si din cauza vaccinului.
v-am pupacit pe toate
P.S. cine are chef - am pus poze noi cu Kara - la luna a treia.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
sraluca spune:
a_deju: navodari e un fel de a spune ca stau la popasul mamaia vis-a vis de constrauctia scoica de pe lac, vecina cu tariceanu.
. In blocul de alaturi. Adica eu tot de constanta ma consider dar astia din navodari s-au intins pana la mamaia. Si aici stau de cateva luni, originara sunt de tomis nord
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
dolores spune:
ATENTIE MARE!!!!!
un copil de o luna jumate a ajuns la spital cu arsuri de gradul 2,3 la burtica din cauza mamei care incerca sa-i calmeze durerile de burtica cu feonul. au spus la stiri
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor
asiza spune:
Desiree, imi pare tare rau ca bb are infectie urinara...si noi am facut analiza asta acum 2 sapt. si , din fericire, la noi a iesit bine, insa peste o luna repetam, din cauza hidronefrozei...Nu stiu cum se procedeaza cu antibioticele la copii asa mici....eu va tzin pumnii sa treaca repede si va trimit pupici de incurajare...sa ne tii la curent cu tratamentul! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
deeaA spune:
Buna seara!Fetelor mersi de raspunsuri SRALUCA mie mi-a spus pediatra ca ii trece pana la o luna dar mie mi s-a parut cam mult de aceea am intrebat , sper sa vina in vizita cat mai repede sa insist cu intrebarea daca ii face vreun rau sau nu.
Iar cu SAB SIMPLEX tot pediatra mi-a spus sa-i dau max 15 pic. pe zi,iar voi ii dati 15 pic. inainte de papica la titi.
Noi am terminat baita , titica,ragaitul(in poz. catelus-apropo buna idee cu aceasta poz.-nu mai stiu cine a aratat-o in poza, cert e ca noi asa ne descurcam cel mai bine dupa ce am avut un soc in momentul cand l-am lasat in jos din poz. clasica pe umar si avea manuta vanata-nu stiu cum l-am tinut eu dar saracutul avea manuta vanata si asa am renuntat la aceasta poz.Acu fug sa dorm si eu un picut pana nu se trezeste iar.Noapte buna si bebei linistiti!
deeaA
de DAVID IONUT
adinazot spune:
DANDUSA,cum sa ma supar ,chiar m-am amuzat in legatura cu telefonul fratelui tau,era tare nedumerit,probabil ca nu cunostea vocea.Cand am vazut ca imi apare numele tau,chiar m-am bucurat,dar...nu erai tu!!!pupiceiii
DOLORES,pana unde a dus-o mintea pe respectiva sa calmeze durerile de burtica cu feonul...ce aiurea...Ma biucur ca sunteti bine.
ALEXANDRA,pupiceiii
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0