Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

va rugam adaugati-ne in lista la data 17.dec.06...

mami este diana rus (20.04.78), bb este marc alexandru, nascut cu cezariana la 35s, 2650g, apgar9, 49cm.

mai trebuie ceva?

multumim frumos

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

DANDUSA acum am vazut ca esti din constanta. Noi inca nu am iesit din casa desi e tare frumos afara dar aici e tare vant. Stau tocmai la Popasul Mamaia. tehnic stau in Navodari. Si azi bate f tare vantul si el e tare mic, inca nu are o luna. Recunosc ca ar trebui sa il scot dar tot astept o zi fara vant in Constanta

De la ce varsta ii dati suzeta fetelor. Ca eu as vrea sa intarzii cat mai mult, eventual sa sar peste chestia asta daca se poate. Pt ca da niste dependente, am vazut niste copii mari mari care nu renuntau la suzeta.

Apropo poate ma trece-ti si pe mine in lista :
mami: raluca(05.02.71)- bebe: mihai alexandru (25.12.06) 13.06 apgar 9, 3700 g, cezariana 38 s. Multumesc mult.

sraluca 20 days Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

a, si am uitat:52 cm

sraluca 20 days Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DANDUSA.....pooooooooooooooooopici multi!

de acum asa o sa si fac,cum spui tu....tot nu mi-am adus aminte ce vroiam sa mai scriu....sper sa-mi mai recuperez neuronii de dinainte,maica.....da nu cred ca mai sant sanse....

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

la un moment dat era pe mailul comun niste muzica pt bbi. sau am visat eu? va spun imediast cum a fost la vizita dr.

hai ca spun acum. a crescut ca fat frumos, 2,5kg in 6 sapt. a masurat si capul si toracele si a crescut proportional...a zis ca e ca la 2 luni jumate ... pai daca nici acum nu a rnuntat la nici o masa....si suge de sparge...treaba tare e ca a zis ca nu crede ca i se mai schimba ochii...care sunt albastrii !!!! si noi ii avem caprui amandoi...doar o str-bunica de-a mea ii avea albastri, si toate rudele mamei, mai putin ea... deci cu bataie lunga....sa-nnebuneasca alexandru cand a auzit...

eu nu mai am timp de nimic, nici de forumit nu ma mai lasa....am citit printre randuri...sper sa recuperez

pediatra ne-a propus sa facem si un vaccin care e impotriva nu-stiu-ce si meningita...am zis ca da...daca va intereseaza...

va pup si bine ati venit in noilor mamici

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Botezul,ca slujba religioasa se poate face si in post. Despre petrecere si mancarea " de dulce" este voba cand se spune spune k nu e voie in post. Dar acum depinde de cat de religioasa e fiecare persoana...Eu cred in d-zeu si incerc sa respect macar putin regulile bisericesti si nu vreau sa imi iau atatea pacate pe cap, k am eu destule...Se spune k daca dai mancare "de dulce" in post, e pacatul tau, nu al celui care mananca....Gata cu ora de religie k nu vreau sa creez iar polemici pe aici....
Pupici...

Madalina +Darius Cristian 1 luna

poze Darius,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata va spun si eu... ha, ha, desi la voi e dupa-masa, dar eu de abia de curand am facut ochi.
La mine a venit meseriasul sa repare caldura, iar eu stau la calculator si soacra e cu Cristi in dormitor. Mi-am facut si o cafea lunga, cu mult lapte, si o beau aici cu voi.

Yagmur, felicitari pentru noaptea dormita si pentru colegul indian, mai invita-l pe la tine (e insurat ?). Se simte ca ai dormit, ai alt tonus azi.

Catalina, mie imi vine sa cred ca de fapt ai lapte, daca tu poti sa storci cativa stropi si dupa 15 minute de supt. Intrebarea e daca bebe suge si daca inghite laptele. Nu ai putea sa faci o proba a suptului, sa-l cantaresti inainte si dupa supt?
Sa stii ca nici sanii mei nu sunt intotdeauna grei si desi nu ii simt plini totusi este lapte in sani si bebele meu se satura. Cand am incercat sa storc cu mana nu am reusit niciodata sa scot mai mult de cativa stropi, dar daca am folosit o pompa a iesit lapte foarte bine. Poate si la tine este la fel. Si poate bebe papa mult lapte formula pentru ca e haplea de felul lui si din sticluta iese laptele usor.
Ma rog, astea sunt gandurile mele, nu vreau sa te incurc cu ele. Eu probabail nu m-as declara convinsa decat dupa cateva probe ale suptului.
Oricum e foarte bine ca il lasi pe bebe sa incerce si sanul inainte de a-i da sticluta, fie ca ia lapte sau nu, dar macar se simte aproape de tine.

Ruxandra, azi sper sa se rezolve cu caldura, multumesc de intrebare. Meseriasul lucreaza in beci si sper sa termine tot azi, spunea ca e de lucru cam 7-8 ore.

Ralumat, sper sa eviti viroza si sanatate sotului tau!

meko, bine ai venit impreuna cu Matei! Poate mai aveti putin si scapati de colici, parca pe la 3 luni ar cam trebui sa se termine.

Alexandra, de ce nu ti-a citit preotul inainte de botez?!? Oricum, mcacar ai tras si tu cu ochiul putin, nu? Bine ca totul a iesit bine.

Dandusa, La Multi Ani pentru sotul tau! Mi-a placut ce ne-ai povestit despre Crinuta, o sa fie din ce in ce mai frumos de acum inainte.

Diana si sraluca, va spun si eu bun venit cu fulguletii vostri! Cand am timp va trec in listuta, acum se pare ca trebuie sa ii dau papa lui Cristi.

sraluca, suzeta se recomanda dupa 1 luna, in caz ca bebe suge la san, ca sa nu refuze sanul. Cristi al meu suge la san si totusi eu i-am dat suzeta pe la 3 saptamani, poate putin mai repede. Dar nu e obligatoriu sa-i dai suzeta, eu i-am dat-o pentru ca vroia sa stea la san tot timpul si nu puteam sa il tin asa non-stop. Iar prima mea fetita a refuzat suzeta, in schimb si-a supt degetul. Pana la 5 ani.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

m-a terminat copilasul asta azi. n-a dormit deloc. doar o ora jumate in doua reprize de iesit afara. in rest...joaca, cantecele, iar jucarii, avioane prin casa..toate astea intre titzi, normal. de unde atata energie? ca mie mi se inchid ochii...acum l-a luat mama sa incerce si ea sa-l adoarma....vai mama noastra...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara mamicilor!Dar stiu ca scrieti,nu gluma!
BAMBOLETTA am vazut si noi pozele voastre-e asa o frumusete de fata,m-am nu alta,si ce sunculite aveti,e superba-are si cu cine sa semene-sunteti 2 frumusele!
Fetelor,baiatul meu are deja 3 sapt si icterul nu i-a trecut,stiti cumva e vreo problema? Si cate picaturi de SAB SIMPLEX pot sa-i dau pe zi?
Tare mult as vrea sa scriu mai des dar minunea mea e tare alintata si nu ma prea lasa,dar de citit mai apuc-tot cu el in brate binenteles-dar mai invatam si noi de la voi care le stiti parca pe toate.Imi sunteti de un mare ajutor

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor sunt franta.......azi am fost si eu terorizata de un terorist mic....nu vrea sa doarma...se framanta...se zmuceste....isi trage caciula din cap...se zgarie pe fata...parca e turbat...a acumulat o oboseala si mai ales ca toata lumea ieri l-a luat in brate...i-au facut poze....si acum eu trag ponoasele...!
Imi vine sa-mi iau campii........
Dandusica......si multumesc de sfat...!
Donia..mi-a citit dar numai dupa botez...cand l-am luat de la altar...!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput