Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 26
Yagmur spune:
Dandusa, ce ma bucur pentru tine. Oare cand scapam si noi de colici? Sau cand va dormi Luca mai mult de 4 ore legate noaptea? In curand...sper.. sperantza moare ultima. Azi a stat in balcon o ora si apoi a dormit super. Ma doare tare burtica si azi nu ma incumet sa-l urc cele 5 etaje...dar maine iesim cu carutzul sigur, daca vremea ramane la fel de frumoasa.
Alexandra, felicitari pentru botez. Ma tot gandesc sa fac si eu botezul in februarie, daca mai apuc sa-l organizez. La mine trebuie sa vina si ai mei din Bucuresti, plus o gramada de prieteni.
Deci, nu se poate face cand este Post? Asta inseamna ca daca nu ma mobilizez repede, trebuie sa-l fac dupa Pasti. Se vede ca nu ma pricep deloc...
Madaluta, la noi au venit colici devreme, la nici 2 saptamani si ne chinuie tare, dar sper sa treaca repede. La baitza ii place super mult, desi acum ii fac eu si sint cam neindematica, dar nu plange. Si eu in timpul zilei prefer sa-l spal la fund si folosesc rar servetele umede. Si ii place.....
Incerc sa dorm si eu acuma un pic.. ca vine seara ... si iarasi incepe circul.
Aseara am stat si eu cu feonul pe burtica lui si se pare ca a mers. Dar am stat ceva..
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
danutz spune:
Salut mamici!!!
Raportam o noapte linistita cand bebe Rares a dormit de la 9 la 3 si de la 4 la 6.30.
A venit pediatrul azi pt vizita de la 1 luna. Am crescut cu 5 cm, de aia se minuna mami ca nu ma mai incap niste hainite, credea ca au intrat la apa ...
Si cu buricutul e ok, chiar daca e putintel iesit in afara. Sa vedem in seara asta cum o sa fie cu colicii, fiindca am inceput sa luam Gripe.
Yagmur, pai angajeaza-l pe omul ala baby sitter.
Ramsan, cum e bebe?
Catalina si eu am avut stessul ne-iesitului afara din cauza virusilor, dar mi-a trecut si acum il scot de 2 ori afara zilnic, odata pe la 10.30-11 si odata pe la 3.30-4 dupa amiaza. Doarme si nu mai plange din cauza colicilor. Eu zic sa-l scoti, nu in locuri aglomerate si fara sa lasi pe cineva aplecat asupra lui.
Madaluta, sa ne traiasca ficiorii...ca-s nascuti in aceeasi zi!!!
Va pup,
Danutz,
de
Rares
dandusa spune:
ERIC,

LA MULTI ANI!!!

Sa cresti mare si frumos,sa o asculti pe mami si pe tati.
Deea,nu mai iesim si noi la o plimbarica?Azi am fost cu Crinuta in Tara Piticilor si m-am uitat sa vad daca sinteti..,dar nu v-am vazut...![]()
LUCIARO,
credeam ca vrei sa iesi cu noi...,ce faci,te-ai razgindit?Da-ne un semn...,cind iesim cu bbeii?
Constantencele...,
haideti la o plimbare cu puiutii!Propun sa ne intilnim in Parcul Tabacariei,daca driti si poftiti!
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
kokorina spune:
ALEXANDRA,m-am uitat la poze......ce mandrete de baiat aveti...sa va traiasca.....mutrisoara lui arata ca-i baiat cuminte si la locul lui.....s-a vazut din poze cat de bine s-a simtit la botezul lui.....sa va fie de bine!vii cu povesti de la botez....pupici de la SOPHIA lui MARK

.....si vine si PASCAL sa-i dea un pupic

DOLORES,ce bine imi pare ca ai revenit.....ce face DAVIDUTU?ai mei harbujei il pup dulde,dulce,dulce

......si eu
pe tine......ti-e mai bine,asa-i?alfel nici nu poate fi....sa stii ca noi santem intotdeauna alaturi de tine si de DAVID.....nu-i asa ca-i frumos sa stii ca niste oameni pe care nu-i cunosti,tin la tine si le pasa de tine?.....
AELITA

[pup....eu te pierdusem la un moment dat.....ori nu am vazut eu,dar acum am citit in ultimile pagini ce a fost cu SOFIA....sant putin derutata.cand a fost asta?cat ai stat in clinica,sau ai venit acasa si apoi ai fost iar la spital?nu prea am inteles.....se vede ca nu mai am decat 2 neuroni in cap si aia plictisiti unul de altul....saracuta......dar cum naiba nu si-a dar nimeni seama ca a inghitit lichid?bai frate,peste tot in lumea asta la sectia MAME NASCUTE.....sant toate idioatele pamantului?ca si mie imi venea sa le smulg capul cu dintii la toate.....fara exceptie.....cum fusesem tratata la un etaj superior,cat am fost gravida(lux,nu alta....ca in caraibe in vacanta).....si cum am fost tratata ca mama care abia a nascut....catastrofal....eu m-am gandit ca mai degraba esti la mame bine tratata si inteleasa....ti-ai gasit la matza praznic....si nici cu alea de la tine,de te-au tratat asa misto nu mi-e rusine..........dar lamureste-ma totusi,cand a fost.....ca eu stiu ca venisesei acasa,dar povestea asta nu ne-ai scris-o.....ai povestit altele....apoi ai disparut cateva zile.....si apoi citesc asta,ca SOFIA nu papa.....ori m-am uitat eu ca gaina-n lemne....pupici de la PASCAL....SOFIEI

......si eu te 
pe tine!am uitat ceva!imediat dupa ce m-am uitat pe pozele cu SOFIA.....de fapt am vrut sa-ti spun care poza imi place cel mai mult.....toate imi plac,fara exceptie,in toate pozele....imi vine s-o beau intr-o lingurita....iar tu ai niste ochi superbi....in celelalte poze mai "vechi" aveam impresia ca ai ochii negrii.....cand am vazut ce ochi albastri ai,am ramas.....frumoasa esti,ce mai....si bengoasa pe deasupra!

YAQMUR.....dar nu-mi revin.....mai dormi si tu?ma bucur sa aud ca te-ai odihnit,si eu stiu cum e sa nu dormi deloc....dar deloc....si stiu si cum e sa dormi 5 ore legat....super!LUCHITA e mare vorbaret....are o mutrisoara de poznas....sat sa-l vezi la un an ce o sa te "certe"....
invita-ti prietenul indian mai des pe la tine....mi-a placut povestea cu el....e insurat?
...........pupici de la SOPHIA lui LUCHITA...........(ce-mi place cum suna luchita...)pupici si tie

bai,eu fac crize,nu alta.....doar uitasem,si mi-am adus acuma aminte.....sambata a fost ziua socroseniei....n-are importanta asta,ca nu despre asta vreau sa spun ceva....ne ducem acolo si ce credeti?....scumpa mea cumnata racita cobza,stranuta incontinuu.........bai,imi vine sa-mi smulg parul din cap....nimeni nu spune nimic cand boleste,cand merleste.....bai,ce-i cu lumea asta nebuna?ori sant eu prea exagerata?voi ce credeti?nu-i normal sa se anunte fiecare cand e bolnav,sa nu-mi car 2 copchii dupa mine....si pt ce?oare doarme ea mai linistita daca s-ar imbolnavii copchii mei?...........eu cand aud(perle scoase de soacra-mea,care a crescut 3 copii si pe toate le stie).....doctorul zice sa "NU DAU CEAI DECAT ATUNCI CAND II DOARE BURTA"........ea zice:"ei,eu le-as da si ceai sa bea din cand in cand".....da' esti doctorita?ca asa ai facut tu la vremea ta...asta-i alta poveste,acum traim alte vremuri,sant alte boli,alti anticorpi....nu mai stiu care din voi spunea si bine a zis:"copilul nu creste cu apa fiarta"......nu stiu cum s-o dau si cum s-o scot,de cate ori ma duc acolo.....boleste cate unul....si intotdeauna uit sa intreb eu,daca toata lumea e sanatoasa.....ca la ailalta nepoata,toata lumea era panicata,si ne intreba bunica daca santem bine,nu cumva iulia sa ia vreun virus....la ai mei trebuie sa intreb eu(ce-i drept,cine altul).....si daca pun bot sau spun ceva...ea zice:"n-are nimica,trebuie sa stea prin preajma,ca asa isi ia anticorpi".........imi iau campii...nu mai spun nimic,ca ma enervez,si eu cand ma enervez sant ca un dragon care scoate flacari pe nas....mai bine,ca nu ma cunoasteti![]()
Doamne,dar ce-i cu bebeii vostrii care au infectie?cat de rau este?pastaile.....trebuie sa ia medicamente,of Doamne,ca uracioase sant medicamentele.....multa sanatate si pupici de la ai mei harbujei

doar mai trebuia sa mai raspund cuiva....si nu mai stiu cui.....iar m-am enervat si am pierdut sirul.....ma duc sa citesc iar din urma,si uite asa isi aduce aminte baba....
FATIMA.........ce dieta tii,poti sa mi-o trimiti si mie cumva?.....mi-e o ciuda de mor pe voi fetele care imbracati blugii de dinainte de sarcina.....eu mi-s cat tancul si am o burtoaica....asta nu mai da inapoi....ce sa ma pacalesc singura,ca e uterul care da inapoi....e o bucata de piele umpluta cu grasime,ce s-o mao dau cotita....asta nu se da jos decat la cutit....
fuuuuuuuuuuuuuuuug!vin inapoi
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
adinazot spune:
Fetelor,pt colici eu folosesc de ceva timp niste supozitoare cu chimen,naturiste,pe care mi le-a trimis o prietena de a mea din Germania,care e farmacista acolo,si sunt f multumita de ele.Calmeaza destul de bine.Daca aveti cine sa va trimita din Germ.,sa cereti sa va trimita ca nu o sa va para rau,se numesc:Carum carvi kinderzapfchen.eu ii pun cate jumatate la nevioe,si se linistste f bine.Au cam disparut si la noi colicile,ii mai pun asa cand si cand.
DANDUSA,felicitari ca ati scapat si voi de colici,sunt si eu mult mai relaxata acum,dupa ce am trecut prin crizele astea urate.ALEXANDRA,ma bucur ca a iesit totul bine la botez,Sa pui poze sa-l vedem pe micul Marc,asa scump.
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0
dandusa spune:
CATALINA,
de ce trezesti bebele sa pape?Sau am inteles gresit?
YAGMUR,
eu stiu ca poti face botez in post...Curind veti scapa si voi de colici,dar noi sintem mai mari si...,ne-au ajuns doua luni si un pic de crize...
,tinem pumnii sa scapati si mai repede decit am scapat noi...Ai grija ,nu te forta cu bb ,daca nu poti...,este bun si aerul de pe balcon ,daca nu se poate altfel...Ma bucur ca te descurci cu baita....,sigur esti o priceputa...,dar nu-ti place tie sa te lauzi...
Va pooop si mi-ar fi placut sa stam mai aproape...,sa putem sa te ajutam noi cu iesitul...,dar asa...,nu pot decit sa te incurajez de departe....
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
alexandra_25 spune:
Dandusa,Yagmur,Kokorina,Adinazot........

Si eu stiu ca se poate face botez in post...asa ne-a spus preotul...
Am o rugaminte....cine ma ajuta si pe mine si sa-mi dea un sfat privitor la suzeta....vreau sa iau una buna...i-am luat ceva de la Nuk dar nu ii place si si-o tot scapa din gura....ce-mi recomandati????
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
dandusa spune:
De cind m-am pus la calculator...,tot zic...,scriu mesajul asta si ma duc sa pregatesc ceva de papa,ca baietii mei au plecat la tenis...si m-au rugat sa le fac ceva bun ,daca doarme bubulina...eu am spus ca ,DA ,binenteles...,doar ca nu ma pot opri din scris...Cind o-r veni acasa...,ca sa ma scot...,am sa le spun ca doar ce am adormit-o pe bebelina...si ca nu am putut sa le fac nika!!!
Tine sigur...,ba chiar o-r sa ma compatimeasca...,saraca de mine...,Nu ,dar acu',chiar ca il scriu p-asta si fug ...
,pe bune...
ADINAZOT,
te pooop si scuze pentru tel...,dar fratele meu de cind a venit acasa isi suna fostele iubite...,printre care si o" ADINA"...si asa a reustit sa te deranjeze,crezind ca este aceea...,te pooop,sa nu te superi...,l-am certat ,sa stii!![]()
KOKORINA,
cred ca mie vroiai sa-mi spui ceva...
,sa ma poopi ,nu-i asa?
Ti-ai adus aminte?
Bai dar ce nemernici,astia de saoata ta din familie!!!Astia ,chiar nu sint normali,eu iti dau dreptate...,dar stii ce ...de acum incolo...,sunai si intreaba-i ,care ...,ce are...,si pe unde ii mai doare...,pe bune...,daca nu-ti spun ...ai motiv sa te iei de ei mai tare...
,daca-ti spun ...,ai motiv sa nu le mai vezi fetele!
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
dandusa spune:

ALEX,
eu cred ca nu stie el ce este aia...,nu etse obisnuit cu suzeta.Persevereaza...,daca vrei neaparat sa i-o dai,pina ii va prinde gustul ,tinei-o tu cu mina ta si apoi ,cind va simti el ca scapa...si-o va tine singur.Asa a fost la noi...,o obisnuisem cu ea...,o vroia de fiecare data cind ii era somn...,ieri am pierdut-o pe afara,nu stiu unde... si aseara cind a vrut sa doarma o cauta de zor...,dar si-a bagat minuta si asa a adormit.Pune-i putin de Sab Simplex,sau alt siropel dulce pe ea... ,ca sa-i simta gustul mai bun...
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
Yagmur spune:
Dandusa, asa m-as muta la Constanta... eu iubesc marea.. poate ajungem la vara.. desi eu nu imi pot lua concediul vara... asa este la mine la munca... vara muncim ca doar sint in domeniul constructilor.
Vroiam sa mai scriu.. dar a dat alarma Luchita.
Kokorina, pupici.... si sa stii ca Luchita are pantaloni de gala.. ptr petit acuma.... dar el a cam petit pe toata lumea...
Si data viitoare suna-ti soacra si verifica cum se simte.. Doamne, ce oameni sint pe lumea asta..
Gata.. am fugit..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca