Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 25
Catalina spune:
Desigur ca nu las sa se apropie sau si mai si sa behaie careva deasupra lui bebe. Eu pana acuma nici musafiri nu am prea primit, decat bunicii. Nici pe fratii mei. Imi e frica, exact cum ziceti si voi, m-am ingrozit cand am vazut la tv cu bebeii aia ce au patit de la viroze.
Dar acuma ... ce sa facem, ma gandesc ca facem si noi cat putem sa il protejam si cu asta basta, totusi virusii merg prin aer si nu avem cum sa inchidem bebelul intr-un glob de sticla.Tre sa fim si realiste, nu?
Multumesc din suflet de sfaturi. Azi am stat si noi 15 de ora langa usa de la balcon larg deschisa. Maine juma de ora.
Cata
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele....am intrat si eu sa va spun de botez....imi pare rau dar nu am reusit sa va citesc din urma...in primul rand ca suntt rupta de somn si oboseala si apoi mai am inca musafiri care vor pleca azi...Botezul a iesit ca la carte...si o sa va povestesc mai tarziu cu amanuntul...Mark a fost bestial...si o sa pun si poze...
Am intrat sa va salut si sper ca sunteti toate bine....revin..
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
alexandra_25 spune:
Am revenit.....vorbeam despre botez...Eu a trebuit sa stau langa usa bisericii pana s-a terminat botezul si apoi mi-a citit si mie...!
Mark in timp ce preotul ii citea radea in hohote si gangurea...preotul vorbea...Mark gangurea....ma bucur ca fiind frig i-a turnat numai pe cap si la picioruse...si fara sa-l dezbrace...!
Atunci cand i-a dat cuminecatura cu vin Mark al meu isi tot lingea buzele si mai cauta...i-a placut...a fost foarte cuminte si nu a plans decat atunci cand i-a taiat din parut dar numai pentru ca nu suporta sa-i umble cineva la cap!
La restaurant totul a iesit perfect...lumea s-a simtit foarte bine si noi la fel....Mark a fost in centrul atentiei...si a fost cuminte foc...toata lumea l-a adorat....!
Fetele care ati facut si voi ieri botezul...Lorym,Panaa...cum a fost?
Dolores...sunt asa de fericita ca David e mai bine si ca tu ai revenit si ne scrii....
...pentru amandoi si sper ca nu esti suparata pe mine....!
Ramsan...imi pare asa de rau de problema lui Rares...
...si curaj....tu esti pentru mine o mamica tare curajoasa!
Desiree...
...si sper sa fie totul ok..!
Am plecat ca plange rasfatatul!
Pupici
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
alexandra_25 spune:
am pus poze de la botez in mailul comun
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
madaluta spune:
carla 2005Poate daca i-ai da fetitei tale cate putin ceai de musetel nu ar mai trebui sa folosesti termometrul Noua asa ne-au spus in spital si functioneaza. Nu am folosit metoda de multe ori pt k nu am avut nevoie , dar eu nu am auzit sa distruga flora intestinala. Ne-a spus pediatra din spital k la o cana de ceai de musetel sa punem o lingurita de zahar.Bineinteles k nu ii dau copilului toata cana, ci 10-20 ml, da il ajuta mult.
mormelvio: parca l-ai descris pe sotul meu can ai enumerat ce face al tau...dar acum imi vine foarte greu k de azi incepe serviciul( a fost in concediu de cand am nascut)si trebuie sa le fac eu pe toate...Mai ales sa ma trezesc noaptea...
sraluca: nu inteleg cum vrei sa sterilizezi ceaiul.. daca fierbi apa ..ce mai vrei sa sterilizezi? si de ce sa il strecori? cumpara pliculete de ceai de musetel si nu mai trebuie strecurat..
desiree: multumim pentru sfaturi
si imi pare rau ptentru prblema cu care va confruntati. Cred k faza cu servetele e foarte adevarata si eu ma straduiesc mult sa nu il sterg niciodata in sens invers, ci din contra folosesc servetele separate pt fundulet si pt cuculet...
ramsan: si voi?..off...imi pare tare rau. V-a spus cum ati dobandit-o?
dolores: multa sanatate lui david.. si tie multi 

pentru curajul si puterea de care ai dat dovada.Sunteti niste luptatori si niste invingatori...
dianocica: in cartea "mama si copilul" scrie k bb tb alaptat 10-15 min la fiecare san. daca il tii mai mult se invata sa adoarma la san si nu e bine. Eu asa am patit, caci il tineam si o ora pt k nu se satura. Dar daca laptele nu e suficient sau nu e consistent poti sa il tii si 2 ore..degeaba..Mai bine ii dai mai des
fatima: tu ai nascut cu cezariana? masaj pe burtica dupa cat timp avem voie sa facem , ai idee?
mexa: oooo...bine ai venit...Inca o constanteanca la orizont...sper sa te simti bine aici cu noi...Din pacate nu te pot ajuta la capitolul colici, k noi nu prea avem..Ii dau sab simplex inainte de fiecare masa, (dar nu mai des de 3-4 ore distanta)si vad k eructeaza foarte bine de cand i-l dam si poate din cauza asta nici nu il doare burtica. Sper sa nu ne apuce de aici inainte colicii...
Madalina +
Darius Cristian 1 luna
poze Darius,
madaluta spune:
...V-am raspuns voua si am am uitat sa scriem si despre noi...Ne-am facut baieti mari..ieri am implinit o luna..Am fost la plimbare am avut musafiri si am serbat cu sampanie si prajituri...am facut fotografii...asa cum se cuvine la o aniversare...
Imi este cam frica sa va spun ( k sa nu-l deochi si sa nu se schimbe)dar noi suntem cam cumintei si fara colici...ziua avem ore bune de veghe, dar dc nu ne este foame stam in patutul nostru privim pe geam sau piticii de pe pereti sau ascultam melodia caruselului..Cand ni se face foame scancim si incepem sa plangem dc mama sau tati nu ne baga in seama un timp mai lung...Despre colici...nu prea avem ce sa spunem ( deocamdata) Speram sa nu apara de-aici inainte.Chiar , la voi la ce varsta au inceput? Dc nu am avut pana acum pot aparea de acum inainte? Noi i-am dat din primele saptamani Bonisan , pt k se scremea si plangea cand trebuia sa faca kk, apoi am trecut pe sab simplex si vad k asta il ajuta sa eructeze repede si de mai multe ori in timpul unei mese si de aceea nici nu mai plange de burtica. Am inceput sa il cunosc cand ia prea mult aer se fieste, maraie,se strange de picioruse si imediart il ridic sa dea aerul afara.Asta numai dc nu adoarme..k s-a terminat dc a adormit.Dar il pun in patutul lui si il urmaresc urmatoarele cateva minute caci incepe sa maraie si se trezeste .Il ridic atunci si scoate tot aerul si adoarme linistit.
A inceput sa ne placa si baita( la inceput plangea, urla de nu staiam ce sa ii mai facem) Am chemat mai multe prietene cu experienta sa ii fac ele si la fel.ne era groaza cand venea ora baitei..Si api mult timp dupa era si el agitat de nu il mai puteam adormi.Pana la urma, o batranica ne-a spus sa ii punem apa mai rece k poate il frige( noi o puneam cam la 38-39 grade)si asa am facut , asm pus-o la 36-37..si nu mai zice nici pas..darius al nostru.Sa ii dea D-zeu sanatate femeii acelea k mare dreptate a avut....Opaream copilul ...
Am citit k multe din voi nu au intrat in biserica la botezul copilului.Aseara am vorbit despre botez cu nasul nostru care e preot si mi-a zis k asta e o mare prostie pe care o fac unii preoti.Nu ai voie sa intri in biserica pana la 40 de zile. Cand ai implinit 40 de zile mergi la biserica , ti se citeste molifta si apoi poti asista fara nici o problema la botezul propriului copil.
Si apropo de botez, vreau si eu cateva idei deosebite pentru fericitul eveniment..Adica daca ati facut ceva mai iesit din comun , care sa ramana o amintire placuta pt familie si invitati, m-ar interesa si pe mine...Noi avem botezul pe 10 februarie..ultima saptamana cand se mai poate petrece..k apoi intram in post.Nu prea ne convine caci avem multi invitati de la distanta si daca va incepe vreo iarna, riscam sa ne injumatatim...dar asta e...
Aoleu, cat am scris....Nu scriu , nu scriu, dar si cand incep nu ma mai opresc...
va pup
Cine ma poate ajuta si pe mine cu pozele sa se vada? nu stiu ce sa fac sa le vedeti....
Madalina +
Darius Cristian 1 luna
poze Darius,
Madana spune:
buna mamici
eu tot in urma cu cititul
nu prea mai stiu ce sa-i dau micutei mele pentru colici, ca tare o mai chinuie.
Asteptam un medicament "minune" din Italia si ne punem maaari sperante in el.
Va pupam
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
[url="http://b1.lilypie.com/fT5tp2.png"Bianca[/url]
Madana spune:
test
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
Bianca
dandusa spune:
Am si eu mai mult timp sa va citesc si sa va scriu...De citeva zile,a venit fratele meu ,scump si drag si ...,v-am cam neglijat,dar recuperez eu...
Noi sintem foarte bine,colicii s-au dus cam de tot,abia daca ii mai vedem la orizont...,asa ...,citeva minute sau deloc...Sintem foarte fericiti ca am scapat de aceasta perioada groaznica...
Crinuta si-a format deja un program bine stabilit si si-l respecta cu sfintenie...A avut o noapte acum vreo saptamina,cind a adormit NOUA ORE ,fara 5 minute...,de atunci ,in fiecare seara doarme cel putin SASE ORE...!!!,lucru care ma face extrem de fericita...,nu ca as dormi si eu la fel...,ca nu pot adormi cu ea ,imediat...,dar sint incitata ca doarme ea...
In fiecare zi,am scos-o la plimbare ,ba cu masupiul...,ba cu caruciuorul....,de cind am iesit cu bb ERIC de A-DEJU,la plimbare cu carucioarele...,am descoprit ca ne place carutul...,asa ca l-am lasat in masina si mi-a fost foarte usor sa-l pregatesc si sa-l string pe urma...,fete descurcarete ,ce mai...![]()
Gingurim din ce in ce mai tare,tati stie sa o faca sa vorbesca foarte mult...,am vreo sase filmulete cu ea ,gingurind si poze am mai facut ,dar nu am reusit sa le pun deocamdata...
Ce imi place tare ...este ca ,mai nou ,cind ii este somnic...,isi freaca ochisorii cu minutele ei dragute si ma termina cind o vad,imi vine sa musc din ea.De fiecare data cind o schimb ,o spal la lighenus si cind simte ca incep sa o dezbrac...,ride de nu mai poate...,ii place forte mult balaceala...si eu profit si-o tin in apa si mai mult...De cite ori este in cadita la baita,nu mai sta lipita de mina mea...,se ridica in picioare si intinde tare corpul,face citiva pasi ca si cum ar vrea sa mearga...,si se intinde toata...,ca un cocos...,daca sta cu fata la mine,in cadita...,calca apa...,de stropeste afara...
De curind am vorbit cu cineva din spital ,sa merg sa-i faca un control la sold,sa vedem cit de grava este problema si sa vedem ce mai putem face...,vinataia de pa sold ...,nici acum nu i-a disparut...si asta nu-mi place deloc...
Maninca bine,cam la doua ore jumatate ,maximum trei ore...,la cerere binenteles...si in medie cam zece minute...
Ieri a fost ziua de nastere a lui tati...,pe zi am fost la socrii mei,iar pe seara am avut invitati...,bebelina mea a facut baita ...,a adormit la 22 si pina la 5 ,nu am stiut ca am copil in dormitor...,o verificam mereu ,pentru ca in sufragerie era galagie... si ma gindeam ca se va trezi...,de unde....?A dormit super...Sper sa o tina tot asa...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
dandusa spune:
MEKO,
bine ai venit la noi,ma bucur ca mai avem o constanteanca in grupul nostru...
Noi am folosit pe rind asa...:
Gripe Water,
care a fost foarte bun...,pina cind nu-si mai facea efectul...,probabil se obisnuie cu el...,nu stiu...,aproape ca terminasem sticluta...
Sab Simplex,
nu ne-a ajutat foarte tare,il am si acum ...,am folosit mai putin de jumatate de sticla...
Baby Calm,
fiica-mea,nu vrea sa suga biberon si ma chinuiam sa-i dau cu seringa...,sau cu linguria ,dar nu reuseam sa o faca sa inghita foarte mult...,deci in zadar...
Debridat,
foarte bun,am terminat o sticla si am luat-o pe a doua,dar n-am apucat sa-i dau un sfert din ea... si au inceput crizele,probabil ca se obisnuise si cu asta...si de cind nu i-am mai dat deloc...,nu a mai avut crize mari...,o durea putin si atunci ii dadeam ...ceai
Baby Drink,
i-am dat maximum 20 ml pe zi,pentru ca nici pe asta nu il vrea si acum avem trei zile ,in care nu i-am dat nimic si nu a avut crize mai mari de citeva minute pe zi...,sau deloc!
In serile urite de colici,eu ii dadeam drumul la feon si asta o calma foarte repede ,dar trebuia sa-l tin deschis mult timp,ca ea sa adoarma bine,ca altfel se trezea sau plingea...si am stat cu feonul mult si bine,dar pe noi ne-a ajutat foarte mult.
DESIREE,RAMSAN,
imi pare rau ca aveti probleme,tinem pumnii sa se rezolve repede si bbii sa nu sufere deloc.Va pooopam
ALEX,
foarte frumoasa famiie sinteti,sa va triasca bb ,sa creasca mare si frumos.Ce frumosi ati fost la botez...,mai ,mai...,gata a-ti scapat,bravo!
Am editat,ca dorm pe mine si greseli...,am facut o groza...
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa