Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

repede, repede ca s-a trezit..

Dianocica azi noi parc cam 12-14.

Yagmur felicitari pt noaptea odihnitoare! Nu poti angaja colegul??
Macar part-time.

Catalina, chiar daca bea mai mult formula nu-i trebuie ceai. Nu creste cu apa fiarta.
La Matei nu stiam asta si ii cam umpleam burta cu ceai; noroc ca Grigore il scuipa cat colo..
Afara am iesit de la 10 zile si acum, pe vremea asta prea calduroasa, stam si mai mult de 2 ore.
Dar ai grija, bantuie in draci virozele, evita locurile aglomerate si nu lasa pe nimeni sa-ti tuseasca deasupra carutului.

Donia, s-a rezolvat cu reparatia??

Dia_bi si de la colici poate sa-i scada pofta de mancare, dac-o doare burtica.
Totusi nu ar trebui sa refuze 2 mese una dupa alta.

2 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hai sa va zic cum verificati daca bebe e deshidratat sau nu: puneti mana pe fontanela frontala si daca se adancita atunci bb e deshidratat, daca e bombata - atunci e bine hidratat, daca e la nivelul capului e ok

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata intr-o noua saptamana! Dupa 3 zile fara calculator si numai cu brotacelul in brate, ma declar...sfarsita!!!! Sotul meu s-a pricopsit cu afurisita asta de viroza, asa ca are interdictie la copil. Spre ghinionul meu, ca nu mai am cui il pune in brate cand simt ca nu mai pot.....se pare ca eu sunt mai slaba decat colicii. Problema cea mai mare e ca am inceput si eu sa simt o jena in gat....daca am luat viroza de la el, bagam familia in carantina!

M_monique, bietul bebelus....trebuie sa stea cu ghips pe picioruse.....lasa ca trece,si sa vezi ce picioare frumoase o sa aiba...de domnisoara

Yagmur, daca te ingrijoreaza constipatia lui Luca....incearca lactoza. Noi folosim Humana Milkzucker, punem 2 lingurite intr-un biberon. Nu da dependenta, iar David are tranzit.....ca altfel, e jale, face pietricele, cu urlete! Intreaba medicul, poate ca lactoza e si pentru voi o solutie.

Catalina, eu vineri seara m-am panicat cand am vazut cat de racit e sotul meu, mai ales ca dadusera la stiri ca viroza asta actioneaza foarte repede. Am sunat pediatra si mi-a zis ca mai mult de masca pe fata si "nema" contact cu bebele, nu prea avem ce face. Si cum noi stam in garsoniera....stiti ce a facut tati vineri noapte? A dormit in bucatarie cu capul pe masa, ca sa nu sufle in aceeasi camera cu odorul! Dragul de el, m-a impresionat gestul, saracul dupa ce ca era bolnav......a mai si dormit prost! Acum speram ca David sa nu fi luat nimic....oricum, eu stau numai cu termometrul in fundul lui, aproape la fiecare scutec!Iar daca bebe vomita dupa masa, eu nu-i mai dau sa manance....probabil ca a depasit cantitatea care intra in stomacelul sau...si-asa are colici,daca il mai si zapacesc cu lapte proaspat/digerat, cred ca ma urc pe pereti! Ia uite ca acum descopar si eu ...exista o diferenta intre "a voma" si " a regurgita". Multumesc fetelor, ca tare ignoranta mai sunt!

e ora mesei...revin

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

dupa o zi groaznica azi noapte a fost linistita a dormit si a papat,sper ca si azi sa fie cuminte,pana acum totul e ok
v-am pupat

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dolores, sa ne spui ce-ati facut. Da mami?
Tinem pumnii.

2 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Fetelor din Bucuresti, spuneti-mi si mie cum ajung la clinica Diagnosis. Am inteles ca este pe Calea Floreasca, dar pe unde este asta? Eventual, cum ajung acolo stiind ca vin din Ploiesti? Si eventual cine a mai fost la Diagnosis, poate-mi da si mie ceva, repere, sa nimeresc usor seara, la ora 20,ca atunci am programarea.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

am revenit...

dianav, eu ii dau calciul cu lingurita... mai da el pe langa, da' acum n-o fi crima daca pierdem juma de ml....

Catalina, noi avem umidificator....si se vede diferenta daca il las noaptea. Nu mai fornaie. Cel mai ieftin l-am gasit la Auchan, 650.000.- e cu abur rece

AAAA, sa va spun pana nu uit...sunt EXTREM de fericita! Am gasit carusel pentru patutul pliant! Asta dupa ce am dat banii pe unul care mi-a garantat vanzatoarea ca se poate adapta...dar nu a fost asa . Si uite asa se alege cumanta-mea si cu un carusel pentru patut.....ca nu am de ales, va trebui sa-l fac cadou, iar ea are patut de lemn.Oricum,super investitia- acum avem si noi o preocupare....sta cu ochii la ursuleti si le tine "prelegeri".

Nene, dar stiu ca scrieti....nu pot sa tin pasul cu voi. Poate recuperez diseara...acum ma pregatesc sa plec la control. Tineti-mi pumnii, e prima data cand plec singura cu masina si cu bebe. Sper sa nu planga.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meko spune:

sunt si eu o mamica din Constanta, va citesc de ceva vreme si pt ca imi place de voi vreau daca se poate sa ma treceti si pe mine in listuta. Baietelul meu s-a nascut pe 30.10, 3.000 grame 50 cm, scor 8, la maternitatea C-ta.
La inceput, primele 3 sapt. Matei a fost foarte cuminte, manca si dormea cu orele, iar eu ma miram de ce mai spune toata lumea ca e greu sa cresti un bebelus....Dupa care a inceput veselia cu colicii, care nu au trecut nici pana astazi, cand avem aproape trei luni. stiti ceva remedii miraculoase pt asta?
In rest cand nu il doare burtica este foarte vesel, rade ca un smeker si gangureste, incat am impresia ca face misto de noi ca ne speriem atata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ralumat unde ai gasit caruselul? vreau si eu, dar pana acum nu am vazut

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Chris, la magazinul Piciul de la Vatra Luminoasa (langa sectia 8 de Politie). Costa in jur de un milion si e de la firma "Canpol babies". Vanzatoarea a fost foarte draguta si l-a desfacut si probat pe un tarc de al lor, ca nici ele nu stiau ca astea merg la pat pliant.....e mecanic din pacate, si trebuie sa cam invarti la mecanism.....dar ieri sotul mi-a dat ideea sa folosesc doar sistemul de prindere de la asta, si chestia aia de se invarte si canta sa i-o luam de la unul cu telecomanda....in fine, mai studiem problema. Sfatul meu pentru toate "cumparatoarele" de carusel: incercati pe loc, in magazin, chestia aia de canta - in tentativele mele de a-mi distra baiatul, am cumparat 2 caruseluri pe care speram sa le adaptez la tarc (unul de la Miniblu si unul de la Primii Pasi). Ajunsa acasa, am avut surpriza sa descopar ca amandoua scartaiau!!!!!!! Asa ca pe asta l-am incercat de fata cu vanzatoarea, ca la celelalte mi-a luat ceva sa le conving pe vanzatoare sa mi le schimbe....ca daca tot le fac cadou, macar sa fie in perfecta stare!

poze

Mergi la inceput