Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

desiree,ramsan..imi pare rau de tot de vestile rele.ma voi ruga pt voi

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ruxandra, am ramas fara caldura pentru ca e stricat arzatorul de gaz. Vineri a fost un meserias in inspectie si a constatat ca e fisurat si ca e risc mare sa fie scapari de monoxid de carbon, asa ca a inchis gazul si am ramas fara caldura. Numai luni vin altii sa schimbe totul si sper sa si termine luni.
Acum avem niste radiatoare si ne descurcam cat de cat... mai avem si experienta comunismului si mai punem si un palton mai gros... Bine macar ca avem apa calda si nu trebuie sa incalzesc, ca la doi copii mici exact asta mi-ar mai lipsi.

Dolores, ma bucur ca ai aparut din nou aici. Va doresc sa aveti rezultate bune la ecografii!

Danita, ati ajuns la plimbare pe sub Tampa? E zapada la voi?

Catalina, imi pare bine ca stai mai bine cu moralul. Restul le rezolvi tu pe rand, cum bine zici.
De ce crezi ca nu stai bine cu laptele?

Cred ca s-a trezit dumnealui, am fugit!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Sunt un pic mai OK acum, azi e mai bine cel putin pana acum.
Multumesc Dandusa, Dia, Ruxandra, ...am cumparat Gripe si i-am dat juma de lingurita, iar Sab i-am dat inainte de alaptat. A fost mai bine, nu a mai plans asa rau. L-am scos si afar de 2 ori, odata pe la 11 si de la 2.30 dupa amiaza pana la 4. Dupa aia a papat si doarme...slava cerului. Sper sa o tina tot asa. Da, bebe ragaie, dar fff greu, ducem o adevarata lupta pentru asta, nu-i place deloc pozitia, il schimb de pe un umar pe altul, ma plimb cu el lipit de burta si in pozitie verticala, plange, se agita, inghite si mai mult aer...si intr-un final ragaie.
Yagmur si eu sunt cam ca tine, sunt singura toata ziulica, tati vine seara tarziu, ma mai doare si acum burta de la cezariana si cu toate astea trag de mine sa-l scot afara, in brate sau cu carutul, cu toate ca carutul e greu! Asa ca, draga mea, chinuie-te sa iesi afara cat se poate de des...e bine si pt moralul tau iar la bebe face minuni.
Ramsan, tinem pumnii pt bebe Rares si ne rugam sa fie bine...
da...se pare ca visul frumos s-a terminat...plange iar...
pupici
Danutz, de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Intrasem sa va spun ca am luat revista Mami special-Baby.E interesanta,dar si multe informatii contradictorii.
Referitor la alaptare in special:acelasi sfat cum spunea Desiree- alaptat cat mai multla un san.Laptele mai gras de la sfarsit cica se trage mai greu,de aia ni se pare ca bb nu mai suge.Mi-au murit laudatorii si ma dau mare ca am mers de la inceput pe principiul asta din proprie initiativa.

Ramsan,Desiree-imi pare tare rau.Lasa ca trec ei si de astea.

Dar cum v-ati dat seama?Daca eu am acum infectie cu Ecoli, risc sai-o dau si lui?
Cum se ia?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Dolores,bine ai revenit!
Frumoase pozele..imi place aia in care rade..

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danutz, yagmur espumisan nu merge din prima.de-abia dupa cateva dati....deci, rabdare...

dolores bine ai venit, bine ati venit sanatosi

ramsan mi s-a strans sufletul cand am auzit. m-am si gandit la tine zilele trecute...ca nu ne-ai parasi fara motiv...of...

ruxandra sorry, sunt varza.trimit pm mai incolo.

noi avem altele pe cap...de cateva zile nu mai suge decat 10-15min...parca v-am zis si ieri....si e clar ca-i e foame. si se enerveaza cand il mut de la un san la altul...ca el nu termina de mancat dupa 20min...sa-l las mai mult? dar ma gandesc ca n-am mai auzit de 30-40min/san...voi?

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavinia_p-am vazut pozele cu Mihaita ce grasun si frumos e cate kg are?cand a-ti facut botezul?ori nu am fost eu pe faza

Dianocia-daca el vrea sa pape mai mult eu zic sa-l lasi

fug ca s-a trezit si vrea papa

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Multumesc Bambo, tare imi creste inima cand mi-l lauda cineva
Are 5100..ia 200 pe saptamana.Botezul a fost pe 29 dec., dar petrecerea va fi pe 17 februarie.Eu am vrut sa intre in noul an botezat,de asta am facut asa.

Chiar ma gandeam intr-o zi cand il sorbeam din ochi,ca am un singur regret..ca nu l-am facut mai devreme..oare ce am asteptat?Asa ca te felicit pe aceasta cale,pe tine si pe toate mamicile tinere ca ati avut curajul sa faceti un bebe.

Cat am fost tinerica tot cautam fericirea..E suficient zambetul copilului tau si nu mai ai nevoie de nimic..Daca as fi stiut..

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Si in concluzie ce fel de ceai trebuie sa ii dau. Pt ca BABY DRINK nu ii face bine.
HELP

sraluca 20 days Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am revenit...a gasit tati o solutie in-extremis sa-l potoleasca. L-a pus in scoica de masina si-l invarte prin casa ca intr-un carusel. Maraie dar nu plange...Eu no way sa pot sa fac asa ceva...ma rupe spatele...
Am mai citit din urma pe sarite...
Aelita ce poveste !!! Tu in ce tara vietuiesti?!!!
Danutz, de Rares

Mergi la inceput