Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Si in concluzie ce fel de ceai trebuie sa ii dau. Pt ca BABY DRINK nu ii face bine.
HELP

sraluca 20 days Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ramsan, Desiree... imi pare tare rau ptr vestile date. Acum incep si eu sa ma intreb daca nu are asa ceva. Deci, aceeasi intrebare: cum ati stiut sa-i faceti analiza?
Dianocica, deci... rabdare, rabdare, rabdare. AM INTELES, SA TRAITI!! Trecem noi si peste colicii astia...
Am fost azi la plimbare cu Oana (Asiza). Tare frumos a fost.
Asiza, sper sa repetam figura cat de curand. Si sa dureze mai mult. M-am descurcat sa-l urc pe bb 5 etaje.. carutzul nu l-am mai legat..sta bine in scara blocului...
Danutz, deci am reusit.. ma doare operatia dar merge; cele 5 etaje ma omoara pe mine.. daca nu ar fi ele cu sigurantza demult vreme il scoteam pe bebe Luca la plimbare.
Am mai pus poze noi pe link...sa ne laudam si noi..
Ma duc sa pregatesc baitza... e timpul sa-l spal pe micutzul meu...
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

sraluca,
incearca baby calm ( sau ceai contra colicilor de la firma belin) in care sa pui o lingurita de ceai de fenicul de la hipp- asta din urma este dulce- si vezi daca il primeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

noi avem altele pe cap...de cateva zile nu mai suge decat 10-15min...parca v-am zis si ieri....si e clar ca-i e foame. si se enerveaza cand il mut de la un san la altul...ca el nu termina de mancat dupa 20min...sa-l las mai mult? dar ma gandesc ca n-am mai auzit de 30-40min/san...voi?

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

N-ai mai auzit 30-40 min/san??? Ia exemplu de la subsemnata! Asa cum a scris si Desiree, si LAvinia...il lasi la un san pana se satura si renunta singur la el...ca altfel, pe principiu timp, copilul nu se va satura niciodata!...e adevarat ca in ultimul timp, nu-l las mai mult de 30 min la un san pentru simplu motiv ca ma dor mameloanele de la atata umiditate...

VA pup ca am musafiri...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavinia_p-tu tare batrana mai esti esti tanara si tu si eu sunt f.fericita ca o am pe Antonia de fapt amandoi suntem fericiti ,cred ca fiecare dintre noi se umfla in pene cand ne lauda cineva odorul

Yagmur-ma bucur ca a-ti iesit la plimbare am vazut pozele

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor, va multumesc pentru incurajari, asa cum speram si cum va cunosc stiam ca veti fi langa mine !

deci, cum i-am facut analiza? m-am dus la controlul de o luna, doamna doctor a vazut ca nu i-a trecut icterul ( am mai scris povestea cu laptele de la san fiert ) si ne-a dat trimitere sa facem analize de sange si sumar de urina pt a se vedea nivelul de bilirubina eliminata sau prezenta in sange, cea care cauzeaza icterul fiziologic la nou nascuti !

la analiza sangelui si a urinei, in afara de nivelul aproape normal de bilirubina ( putin crescut, dar nu alarmant) au iesit leucocite multe in sange, transaminaze mari, etc si infectia in urina !!! normal ca aste analize ni le-a interpretat doamna doctor ! dar am repetat analiza pt ca e posibil ca prima cultura sa fi fost viciata pt ca a fost luata proba seara la ora 8 si a stat in recipient mai mult de 12 ore pana la analiza propriu-zisa! asa cum va spuneam, mi s-a parut ciudat, INTRUCAT BAIATUL MEU NU ARE SIMPTOME DE INFECTIE !!! ADICA FEBRA SAU USTURIME ! nu stiu, poate ar fi bine sa ii faceti toate o recoltare de pipi sa vedeti un sumar de urina asa pt linistea voastra! sau sa intrebati doctorii de copii daca e necesar! mie mi-au interzis servetelele umede!

asa ca acum sunt in asteptarea noilor rezultate, si e tare grea asteptarea asta !!!

faza cu suptul la un singur san merge bine la noi deocamdata, la sfarsit intr-adevar trage el mai greu si se frichineste dar mananca pana la final si...cade lat de oboseala !

va pupic dulce

desiree si bebe Octavian

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Buna fetelor,
Sunt un pic mai OK acum, azi e mai bine cel putin pana acum.
Multumesc Dandusa, Dia, Ruxandra, ...am cumparat Gripe si i-am dat juma de lingurita, iar Sab i-am dat inainte de alaptat. A fost mai bine, nu a mai plans asa rau. L-am scos si afar de 2 ori, odata pe la 11 si de la 2.30 dupa amiaza pana la 4. Dupa aia a papat si doarme...slava cerului. Sper sa o tina tot asa. Da, bebe ragaie, dar fff greu, ducem o adevarata lupta pentru asta, nu-i place deloc pozitia, il schimb de pe un umar pe altul, ma plimb cu el lipit de burta si in pozitie verticala, plange, se agita, inghite si mai mult aer...si intr-un final ragaie.
Yagmur si eu sunt cam ca tine, sunt singura toata ziulica, tati vine seara tarziu, ma mai doare si acum burta de la cezariana si cu toate astea trag de mine sa-l scot afara, in brate sau cu carutul, cu toate ca carutul e greu! Asa ca, draga mea, chinuie-te sa iesi afara cat se poate de des...e bine si pt moralul tau iar la bebe face minuni.
Ramsan, tinem pumnii pt bebe Rares si ne rugam sa fie bine...
da...se pare ca visul frumos s-a terminat...plange iar...
pupici
Danutz, de Rares

ai incercat pozitia catelus recomandata de Mirona? e f. buna pt ragait, si in plus nu te mai doare spatele o gasesti la pozele lui Mirona

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dia, normal ca am incercat-o de mult. Nu merge nici atat asa ca ramane sa ne chinuim cu pozitia clasica. Noaptea cand papa si in general e mai somnoros merge fara prea multe probleme, dar ziua, cand e agitat e razboi si ne chinuim mult pana la pace.
SI...astazi am facut si noi o luna, l-am cantarit, a luat 1230kg, maine vine si dr.pediatru pt vizita de o luna, sper sa fie ok. Singurele mele 'doleante', in afara de colici, sunt ca-si tine caputzul cand doarme numai intr-o parte si cu nici un chip nu-l pot face sa doarma si pe partea cealalta si ca buricutzul e putin iesit in afara. Si am observat ca, atunci cand plange de la colici, iese si mai mult in afara.Oricum maine il intreb pe doctor.
Ah, si eu folosesc servetele umede, m-am ingrozit Desireede ce-ai zis tu, il intreb pe doctor si de asta...
Va pup si o noapte linistita si pt voi si pt bebici!
Danutz, de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

noi raportam o zi groaznica printre cele mai rele de pana acum,nu stiu ce a avut azi dar m-a disperat
a supt de dim pe la 6 iar apoi nu a mai vrut sa pape,pe la ora 11 i-am dat ceai,acela la vrut,ma apuca disperarea cand am vazut ca trec orele si ea nu mai vrea sa pape,m-am linistit cand am vazut ca a vrut macar ceai,apoi am mers pe la ai mei si intr-un final a papat si lapte pe la ora 13
cand ne-am intors acasa pe la ora 17 sa-i dau sa pape,n-a vrut si cand o luam in brate urla ca din gura de sarpe,de durut burtica nu o durea dar nu stiu ce a avut
pe la 19 i-am dat ceai si deabia dupa baita a vrut lapte,am respireat usurata ,incepeam sa-mi fac griji,dar in timpul asta a tinut-o intr-un plans groaznic,niciodata nu a facut asa
acum i-am facut baita si doarme sper sa fi trecut criza
am o intrebare la cate luni apare primul dinte,eu am citit ca dupa 6 luni dar cunosc pe cineva care i-a dat la 4 luni
de o sapt fiica-mea saliveaza f.mult si isi baga pumnii in gura si refuza suzeta
v-am pupat si va doresc o noapte linistita

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani bebelusilor care au implinit azi o luna sau doua .
Azi am iesit si noi la plimbare pentru prima data. Am stat vreun sfert de ora, timp in care Cristina nu a dormit deloc. O sa mai repetam experienta ca se pare ca i-a placut. In rest am incercat sa-i dau ceai, Baby calm dar l-a scuipat cat colo. O sa cumpar maine Baby drink sa le amestec poate o pacalesc. Poate mai reducem colicii, ca picaturile nu au nici un efect.
Ma duc sa facem baita. Va dorim noapte buna, fara colici.
Pupici la toata lumea .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput