Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce de pauza pe aici ...
M-am uitat la film printre oracaielile Dianei care e cu in sus de cand s-a trezit,dar nici nu am fost prea incantata
In schimb m-am incantat de pozele cu Sabina si Marco,doi super blonzi cu ochi albastri.Sabina seamana cu Clara din Spania mi e pare mie.Marco e super cu plete alea blonde si carliontzate,uite ca au ramas fetele cheliutze si flacaii sunt o multime cu plete
Nu pot lasa comentarii in drop iar ... vad ca si Marco a fugit de plimbaretul ala ,ca Diana de papusa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

da, Marco are un par superb , de fetita !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Eu sunt singura acasa cu al meu flacau pina miine la prinz ca e tati de serviciu. Mai nou isi face singur de joaca, dar tot trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie. Ii place sa-si arunce jucariile sub birou, masa, scaun si apoi se pune culcat si se intinde sa le prinda.
Acum si-a bagat mingea de tenis sub calorifer si incercind sa o scoata si-a pus perdeaua in cap, ca o babuta. Si eu n-am baterii la aparat

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Oachi, ai scos poze cind ai fost la iasi ?

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

alooooo,gagici dormiti?
moni-zi-mi si mie cum faci cu laptele dianei,il fierbi ,apoi il pui in termos sau cum?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

ANASOl eu fac exact ca si cu al meu,il fierb si il pun in frigider in oala in care a fiert,sau eventula in niste sticle...De acolo il iau si il incalzesc normal intr-un ibric.Doar e de muuuuuu si suntem fetitze mari.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Anasol, nu cred ca are cum sa tina laptele in termos. Si eu una, n-ash mai fierbe odata laptele deja pasteurizat sau UHT. CU conditia ca tot laptele sa fie consumat intr-o zi. EU i-am dat Anei azi laptele meu de regim (Dorna cu 3,5% grasime) si n-a avut nimic. Ba chiar lipaia incantata.
Eu una ash trece la lapte de vaca de alimentara, cu conditia sa bage si fii-mea in stomac altceva decat lapte. Dar asa? Macar Milumilul 3 are ceva cereale si fructe. CA de 2 zile cand vede Ana lingurita parca a vazut bau-bau-ul. Urla de zici c-o bati cu urzici. Nu mananca nimic de 2 zile. Nici lapte nu bea cum tb. Asta este.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Noi ne distram alergand una dupa alta,desi e picata de somn .Si acum a venit frate-meu sio fuge dupa el.Am pus si eu filme cu asta si cum papa si ceva poze de azi,cam putine.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070111&cimg=0

BEE dar cat de putin papa Anutza? Nici macar fructe? Ca Diana zilnic cel putin o banana si un mar baga.Plus cereale cat cuprinde ... Si in resst legume,carne,iaurt,pufuleti...ce mai apucam a zis mami sa ii fierb un ou acum seara si am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

irina, am vazut si eu pozele sabinei...asa este are niste ochii...si sunt si migdalati...ziceai ca ii are ca si bunica sau soacra ta, parca? da' dar sa stii ca mie tot poza in care isi baga degetele de la picior in gurita imi place cel mai mult. sincer...e super!!! pupici multi de la noi.

l-am culcat si eu pe sebi pe la 21, foarte cuminte baiat...i-am facut baita si, dupa ce ne-am uitat impreuna pe " cartea bebelusului" ( ii place la nebunie sa dea el paginile cartonate si sa-mi arate cu degetul diverse chestii de pe pagini ), s-a lasat usor cu capul pe burta mea. imi venea sa-l mananc.

in seara asta iar il tin pe dani departe de noi....in carantina...e racit rau de tot...dupa ce a epuizat tot nurofenul forte ce-l aveam prin casa...dupa ce a baut tone de ceai, sucuri de lamaie, azi i-am luat oscilococcinum...si baga imntensiv. tocmai i-am fiert si niste apa cu sare...si l-am bagat in plapuma....

...iar eu, cu doi barbati in casa, stau singura si...ma delectez cu voi pe internet. super!

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

noi am fost azi la dr cum va spuneam si i-am zis ca as vrea sa fac trecerea de la praf la lapte de vaca si mi-a zis sa ii dau din comertz acu,nu de vaca ca e gras si acu e iarna,nus ce sa fac,ca io am lapte de vaca,nici nu stiu de care sa iau din comertz
stiu ca cel de vaca se fierbe,eventual se ia spuma si se arunca,dar la asta din comertz nus dak se mai fierbe dak este deja pasteurizat
Am auzit ca dorna e bun si mili si fulga si zuzu ,nus ce sa aleg,ori sa-i dau de vaca am o mare dilema
am mai intalnit una azi la dr care zicea ca a dus vaca la analize ,de fapt laptele,ca si vaca poate sa aiba microbi ceva si sa se duca in lapte,dar totusi astia nu se distrug prin fierbere
ajutorrrrrrr lapte din comertz sau de muuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput