Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Anasol, eu nu-i dau lapte din comert, dar eu cred ca e bine sa-l fierbi. Eu il fierb chiar si pentru pentru noi.
Eu ma gindeam sa-i dau Nestle Junior dupa ce face un an, poate ii place. Am o amica ce are o fetita de 3 ani si ii da din asta chiar si acu.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana si noi avem strunga. dar cand ii vor creste toti dinti, va disparea si distanta dintre ei.
Incisivii laterali ii sunt mai lungui decat cei centrali. dar am intrebat dr. si am vazut si la altii ca asa trebuie sa fie.
Mie mi se pareau strambi cei de jos, iar unul ca a iesit prea in spate, dar cica sunt ok.
Irina mersi frumos. tot mai blond se face, spre disperarea mea.
Ai pus poze cu sabina?
Moni lasa ca-i cumperi haine. Nici eu nu pot sa-i iau nimic fara el. La Clau e nasol ca e inalt, slab, cu maini lungi. Cel mai bine e pe probate.
Bumbita, Marco nu sta in camera lui decat foarte rar. mai prind si eu cate un moment si ii fac o poza. In rest e tot dupa mine. Majoritatea timpului o petrece in living.

Fete disper: casa mea...arata ca dupa al 2-lea razb. mondial. De azi dim. am strans de 2 ori. nu mai rezist.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

sabina -esti tare frumoasa ,scumpica mica si in pozele astea esti grasuna rau

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina am vazut-o pe sabinutza. Ce ochi mari si albastri are si e grasunica, frumoasa foc. Nu ai chinuit-o cand i-ai prins motul?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

No hai sa mai scriu repede pana nu ma imbat de tot,ca mi-a adus Ghita o cutie cu bomboane de cioco umplute cu lichior de cirese si deja am topit vreo 5
Bianca laptele il bea Diana cand cum intre 300 si 600 ml pe zi,depinde cum o apuca ... adica papa exact ca mine,odata ca un lup,odata uit sa mananc si ciugulesc ce pauc.

Am vazut ca vorbeati de cadouri .normal ca e nasol ca dupa ce te intreaba careva ce vrei si tu zici ce nu vrei, sa iti aduca taman aia N-am mai auzit Mie mi-e jena de faza asta cu intrebatul
La noi e binevenit orice,ca din fericire ,chiar daca pica precum nuca in perete gasesc rapid unde sa repartizez orice Intai in familie ,apoi la prieteni si asa mai departe ... in cel mai rau caz la sinistrati
La noi nasa e practica , cand a fost Diana mica si i-am spus ca am primit maldare de haine,ea ne-a adus un pachet de pampersi si nu mai tin minte ce,dar tot practic. Acum i-a adus de ziua ei testoasele alea si o bratara de aur,sta ea acolo...ca eu nu i-o pun intelegeti de ce E Diana doar intr-o clipita ar fi bucati
Haine si incaltaminte am primit destule cadouri (de la rude si prietene) noi si second hand si toate au fost perfecte,cele mai mari mai asteapta inca la rand. Vara-mea din Germania i-a adus haine (tot asa noi si second), jucarii si un set de cana plus farfurie + baveta de plastic pentru voiaj,pampersi si mai multe nici nu mai stiu ce Chiar nu am nimic "in plus" Acum tare ma bucur de jucarii,vad ca astea muzicale ii plac la nebunie.
Mami i-a luat sac de dormit si scaun de masa,frate-meu jucarii - mosul ala si cainele urias si tot mai apare el cu cate ceva ca doar o nepoata are.

La birou a fost ok,factura aia e 90 % facuta (traiasca sky) ,acum mai trebuie sa o traduca si in rom. ,adica sa o faca direct din program.Eu am tradus-o si am pus-o pe fax,sa vedem maine cum arata.In rest chiar sunt incantata deocamdata,desi voi avea foarte mult de lucru,ca acum importam o multime si mai si cumparam de aci la greu,deci am un maldar de facturi cu n pozitii Asa e la inceput,ce sa fac,dar ajung eu si cu ele la zi cumva.

In sfarsit a adormit Diana .Intru si eu sa vad ceva poze - cu Marco vreau azi si sa vedem ce mai apuc

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Acum zice Ghita ca si lui i-a venit azi indemnizatia 824 lei.
Fetele cred ca aman vizionatul de poze,ca se uita Ghitza la un film pe DVD "CASA DE LANGA LAC" cu Sandra Bullok si Keaunu Reeves. Nu cred ca am scris corect VREAU SI EUUUU asa ca va las momentan,mai bag eu nasul.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Cred ca e super filmul si Sandra si Keaunu au cumparat aceeasi casa parasita de langa lac fara sa stie unul de altul si acum,cand au aflat, isi lasa corespondenta in cutia postala ... inca nu s-au intalnit Si e ceva dubios pe acolo,cam paranormal,suspans - genul meu
Deci va las ,desi mor de curiozitate sa il vad pe Marco mai blond decat era

A aparut Diana alergand - doar 40 de minute a dormit Acum cum ne mai uitam la film???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Am vazut ca ati discutat de somnul strumfilor. Al meu are 3 ture de somn pe zi de 1 ora- 1 ora jumate. daca nu doarme destul nu te poti intelege cu el. Iar seara la 9.30-10 doarme.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Gio, n-a durut-o cind i-am prins motul. Am pus o clama cu dinti, nu e elastic.
Anasol, pare grasuna, dar nu e. E pozata de aproape si de aia pare. Mai, ce mi-e ciuda ca nu reusim sa ne intilnim odata si noi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

irino-da mai si io vb azi cu ana acelasi lucru ca nu ne mai intalnim,poate la ziua ioanei sau a sabinei,sa ne intalnim gasca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput