Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bumbi, cred ca de la bunicul meu are ochii albastri sau de la bunica sotului , ca si ea ii avea tot albastri.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL eu n-as sta pe ganduri,normal ca de muuuuuuuu,mai ales ca e din ograda!!!! E aiurea chestia cu grasimea,ei chiar au nevoie de grasime,ca-s in crestere. Gandeste-te ca esti la tzara si gata,.Acolo le dau de muuuu de la cateva luni ..... si sunt ok.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"SINGURA MASURA A LUCRURILOR ESTE IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si cum il fierbi odata sau de doua ori ,moni,ca asa am mai auzit unele ca fierb laptele de muu de 2 ori,si apoi il pui in frigider si cate zile poti sa-i dai din el? mai multe zile sau numai in ziua respectiva,sunt in ceatza total

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Cum naiba sa il fierb de doua ori ??? Eu sincera sa fiu i-am dat si dupa 3 zile din el .Ti-am zis,exact cum beau si eu.Nu fac discriminare .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

pai cica sa numai fie asa gras se fierbe pana se umfla,apoi se da spuma jos si se mai fierbe 5 min

Mergi la inceput

moni -si la inceput l-ai diluat cu ceva apa sau ceai,in ce cantitati? sau asa cum e el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi pe-aici prin jur, cu una bucata zambilici care nu are chef sa doarma curand. oricum e devreme pt. el, ora 22.
Bee eu tin laptele Dorna si 3 zile in frigider si nu-l fierb. De ce trebuie fiert, daca nu-l folosesc in aceeasi zi? Doar pe el scrie ca poate fi tinut pana la 3 zile deschis.
Anasol nu stiu ce sa zic. laptele de la sursa este cam gras si trebuie sa fi sigura de la cine il iei si in ce conditii este luat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

O fi ... dar noi avem nevoie de ceva grasime la 8 kg.
De fapt ce sa zic, ca si eu beau doua cani pe zi (chiar acum mi-a adus-o husbandul pe cea de seara ) d-asta gras si tot de pomana,nu sar de 53-54 kg
Acum am mai pus un film si se icnarca altul.

Mergi la inceput

ANASOL in primele trei zile am pus ceai de musetel cam un sfert de bibe,dar sunt convinsa ca era ok si fara el.
GIOVA pai ANASOL are vaca proprie si personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele, spuneti-mi si mie va rog, urgent un remediu sigur impotriva febrei....facu husbandul febra si tre sa-l dreg.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput