Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ia uitati ca am gasit una din prima lui ora de viatza
http://new.photos.yahoo.com/gogosica_lu_solo/photo/294928804158168452/0
nus dak se vede

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ba se vede suuuuuuuuuuuuuper
ce nas cretofan avea

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

ano-pai nu ti-am zis ca a iesit cu nasul stramb si cu 3 buci?
Pacat ca nu am poze la buci,sa fi vazut atunci ce comedie.A stat rau micutul in placenta,cam ingramadit,asta e,dar si-a revenit acum are un nasuc mic frumusel si 2 buci buclucase

Mergi la inceput

ano, ba mi-ai zis dar pana nu am vazut nu mi-am putut imagina.
dar poza cu bucile nu ai?

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Intru si eu in fuga sa va anunt ca ieri am fost la doctor si am vazut bb pentru prima data!! Pare a se simti in largul lui acolo in burtica, creste frumos dupa spusele domnului doctor si are 4.35cm la 11 saptamani. Mi-a facut si cu mana dar si cu piciorul. Sunt tare curioasa sa vad daca acum am sa-i simt mai devreme miscarile, asa se spune ca la a doua sarcina ai mai multa experienta sau sensibilitate??? Prin martie vedem si sexul bb-ului.
LA MULTI ANI STEFAN SI IOANA CATALINA.

Ieri cu ocazia vizitei la doctor mi-am prelungit sederea in oras la vanatoare de solduri. Mi-am cumparat si eu niste cizme de la Stonefly. Acum astept iarna
La noi este foarte cald si profitam sa facem plimbari lungi si dese.

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

nu am poza,dar am sa-ti desenez sa-ti trimit poza

dav aseara a adormit pe la 10 si s-a trezit la 9,a papat laptic pe la 6 dim si restul numai ceai de tei,deci incet incet ii scot masa de noapte si ii dau ceiutz,offff de s-ar trezi numai pt lapticul de dim tare bine ar mai fi si nu de 1000 de ori cum face acu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Mama, Daniela, m-au trecut toate emotiile cand ai povestit cum l-ai vazut pe bebe in burtica. Si voi, Anelor, cu pruncii din primele zile ati pus capac. Acum chiar ca imi vine sa plang!
Ano, fata, nu rade de saracul barbat, ca si eu mamica si femeie am facut la fel cu chilotii(am schimbat chiar si kk asa) aia pana m-am gandit sa ma uit si eu pe punga..ba la un moment dat ma si gandeam sa renunt la ei. Si ma tot chinuiam eu sa vad la ce ar folosi banda aia de la fudulet

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de la vaccin. Nu a plans deloc. Noi ne-am inarmat cu ceai, suzeta, el nimic.
Acum l-am pus in patut ca e mort de somn. sper sa nu faca reactii adverse. Dupa 15 febr. ne asteapta sa-i facem ROR.

Anasebe, Anasol am bvazut pozele puiutilor vostri. Ce schimbari!!!
Uitati si pe Marco la 15 min. dupa ce l-am nascut:
http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762325624368/photo/294928803326045163/3 ce urat si grasun era.

Anasebe
cam cat costa o astfel de trusa de la Miniblu? Eu am si motul de la botez si cordonul ombilical. tot ii pastrez.

Acum 2 zile l-am masurat pe Marco, avea 81 cm. azi la dr. l-am masurat in picioare si avea 75 cm. eu zic ca avea dreptate Ana de France, ce erori mari da masuratoarea culcat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela ma bucur sa aud ca bb2 e bine. Ia zi cum e? tot aceleasi emotii? Mai esti asa stresata si speriata ca la Ioana? Sper sa fie . Tu ce ti-ai dori?

Chiloteii eu am stiut ca trebuie rupti, ca am vazut la prof. aia de innot, atunci cand l-am dus pe Marco. De nu...cine stie cum ii schimbam si eu. Clau nu-l schimba,mai ales cand e cu kk, dar tot i-am zis ca trebuie rupti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Aha deci nu Alex e ciudat si pampersii
March Doamne, bine ca e sanatos si se dezvolta ok la tine in burtica. Cred ca esti fericita acum. Cat despre primele miscari, cred ca se zice ca le simti mai devreme , in sensul ca acu,m stii ce trebuie sa simti si iti dai seama mai din timp. Deci cred ca e vb de expreienta nu de sensibilitate.
Gio Setul e 25 de lei!!!!!!!!!!!!
Si eu am pastrat buricul.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput