Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ieri i-am luat lui Tibi scutece tip chilotei. Eh, aseara Alex foarte incantat, i-a pus un scutec d-ala. Fericire nevoie mare. Azi dimineata el s-a ocupat de Tiberiu, dar ca de obicei imi lasa pampersii cadou prin camera. Ma apuc sa strang si vad ca chiloteii sunt intregi, adica nu le rupsese lateralele ca sa-i scoata. Il sun si-l intreb cum s-a descurcat cu scutecul. Si-i zice: Mai mami, eu nu cred ca e o solutie buna. In fond cand face kk copilul cum ii dai chilotii aia jos, ca se umple de kk pe picioare! M-a distrat teribil. I-am explicat apoi ca nu se dau jos ca niste chiloti ci se rup lateralele.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IOANA SI STEFAN!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

anasebe-si io voiam sa-l trec azi pe dav pe chilotei de aia,cum sunt,se merita?-super simpatica faza cu taticul.
Ai banutz de argint sa-i lipesti motzul lui tibi?Noi asa am facut l-am lipit cu ceara si il pastram,asa-i traditia ,pe la voi cum e?

Diseara ii dau si io lui dav pt prima oara mamaligutza cu branzica si smantana sa vedem dak ii place.
Noi facem vaccinul la sf lunii,dar io ii fac intai toate analizele iar,ca mi-e frica sa-i fac ,dak mai are vreo infectie ascunsa cum a mai avut,sa fim siguri ca e sanatos .La cate am vazut in spital,nus dak v-am povestit am stat in rezerva cu un copil de 2 ani care avea 8 kg arata mai mic ca dav,si avea 11 diagnostice,cap, inima, plamanii si altele si toate astea de la vaccinul de la 4 luni,( la patru luni avea 8 kg cat are si acu la un 2 ani,l-a nascut mamica lui de 4100g),avea o infectie fara simptome,offffff ce soarta pe oamenii aia,mie tot timpul mi-a fost frica de vaccinuri si de reactiile ce pot aparea,sa terminam odata si cu astea.
BIANCA-dupa cum vezi m-am comformat-si nu am mai scris mesaje telegrama :are y happy now?-jos palaria!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova, stai linistita..deh, ce sa le faci...ne imita copiii astia, probabil te-a vazut pe tine si, acum sa te ajute si el...

si eu il mai prind pe sebi cu un prosop sau cu ce gaseste el ca sterge pe jos sau cand il pun la masuta lui isi sterge masa...desi e curata, fara nici o firimitura....partea nasoala este cand face numai firimituri de la paine si incepe sa faca curat si toate imi pica pe jos.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Anasol Nu am mai auzit pana acum faza cu motul,banul si ceara.
Am de gand sa-i pastrez motul. Am gasit la Miniblu un set care contine: o rama foto, o cutiuta pt suvita dsi o cutiuta pt primii dinntisori care cad. Cred ca am sa iau setul asta ca sa pastrez si..si....

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ce bine ca voi aveti magazine miniblu, chicco ....intr-adevra cand vrei sa iei ceva deosebit sau sa faci un cadou super, aici ai ce gasi.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Hai ca m-au napadit amintirile.
uita-ti prima poza a lui Tibi http://www.dropshots.com/day.php?userid=121923&cdate=20060114&ctime=113634

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

gata,dav doarme si io i-am pregatit borsulitzul pt cand se trezeste si am facut bagajele,cand se trez plecam la iasi sa ne intalnim cu tati caci merge si el cu noi la homeopat.
Io ii dau un singur fel la pranz,o sa incerc mai tarziu si cu 2.
Ce nr luati voi acum la pampersi?,io am trecut la 5 ca 4+ nu-i mai veneau bine.

Mergi la inceput

vai anasebe-cum se schimba copii astia intr-un an,ceva extraordinar,nu?
ia sa caut si io o poza din prima zi lui sa vad dak gasesc sa va arat si io.

Mergi la inceput

Nu-i asa mai Ana, e incredibil!
Io folosesc nr. 5 de ceva timp, adica de la breo 8-9 luni.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput