Spiridusi de ianuarie -februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Avea si Marco e meclaaaaaaaa

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Ana, trebuie sa merg si sa-i cumpar si eu. Bine ca nu sunt singura nebuna cu buricul. Clau nici nu vrea sa-l vada.

Uitati cum i-am gasit eu aseara:

http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762384006260/photo/294928804158231195/13

http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762384006260/photo/294928804158223933/14

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Vazut si pe marco,nou -nascutul,e fenomenal cat se dezvolta intr-un an.
De abia astept sa cumpar chilotii azi ca nu-mi dau seama ce tre rupt,is ca astia se prind cu banda sau cum naiba,las ca vad io acusi cand merg in oras.
Nici grasul meu nu-l schimba pe dav cu atat mai putin cand e cacacit,odata l-am gasit se tinea de nas langa dav,ca mirosea tare,dar nici nu-l schimba,a zis ca-i vine sa vomite,tare sensibilosi barbati mai avem!
Daniela-ma bucur da bb e bine ,sanatos sa fie ca belele curg...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

giova ce marfa e poza,si marco nu pare chiar f blond aici,ai 2 barbati super dragalasi,sa-ti traiasca,sa te bucuri de ei la maxim,dar parca tabloul era complet si cu o surioara langa nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

quote:
Originally posted by anasebe

In fond cand face kk copilul cum ii dai chilotii aia jos, ca se umple de kk pe picioare! M-a distrat teribil. I-am explicat apoi ca nu se dau jos ca niste chiloti ci se rup lateralele.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

Am ras de se uita Razvan mirat la mine. Bravo!!!
Am vazut cum se spalau pe Sebi si Tiberiu

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

anasebe-bai vezi ca imi iei locul cu mesaje tip telegrama si se irita gagicile
ce rea mai sunt,io glumesc sa stiti,nu mi-o luati in nume de rau

chiar voiam sa va intreb,copilasi vostri se rusineaza cand vad pe cineva cunoscut,de ex dav cand vin bunicii sau prieteni la noi se ascunde dupa mine,apoi se uita pe furis la ei apoi iar se ascunde,aaaaaaaaa si o faza amuzanta cand bag in functiune batista bebelusului,cand aude zgomotul de la aspirator stie ce-l asteapta si fuge in 4 labe se ascunde si isi pune patura pe cap si tipa,mi se pare comic tare.

Mergi la inceput

Era un grasun uratel. eu de cum l-am vazut am zis ca e urat. Toti au zis ca-s nebuna, cum pot zice asa ceva despre copilul meu. dar...din broscoi s-a schimbat in fat-frumos.

Anasol, mersi. Deocam,data imi ajung ei 2. Surioara mai asteapta putin.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Super draguti, Giova. Ai impresia ca MArco il pazeste pa Clau.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

m-am emotionat de tot cu pozele voastre...am si eu, dar trebuie sa ledescarc din telefon. eu am una in care o asistenta din spital, l-a luat pe sebi si l-a spalat sub jetul de apa clada la chiveta....am simtit ca innebunesc cand am vazut-o cu cata usurinta l-a luat de gat si de sub brat. mai am una la cateva ore in care l-am pus la san...nici nu stia ce sa faca...era adormit.

am pastrat si eu buricul si bratara de la manuta lui din spital si...testul de sarcina pozitiv.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Bumbita l-am vazut pe Sebi cum se spala. Bai, dar tare cuminte baiat mai ai!!! Eu alerg dupa el cand il spal pe dinti. Nici vorba sa-l filmez. Poate daca ar fi o a 3-a persoana.
Bratara eu nu i-am putut-o pastra caci la baietei era o sfoara cu un nr. pe ea. a trebuit sa o las acolo. dar tare urata mai era. In schimb, la fetite aveau de la Pampers. Misto de tot.

_

Mergi la inceput