Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ina, sigur asta e explicatia....eu cand am fost cu Andrei si cu vecina cu baietelul ei la gym, andrei era ok dar al ei fiind cu 5 luni mai mare iar grupul fiind format din copilasi de varsta mai mica, se plictisea....

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Apai aia prin strainezia nu fac reducere daca sunt toti 3 copiii la aceeasi cresa ?
E clar ca de la al 2-lea copil e mai relaxant (adica nu plangi langa el cand sughite, il verifici ne n ori daca respira...stiti voi), la al 3-lea si mai si apai la al 4-lea clar are deja varsta primul sa il poata creste

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Ina, te distrezi, ce treaba ai? pofta buna mai, la bunatati
Eu am avut intentia sa beau cafeaua cu voi(eu fiind tot cu o ora in urma)da intre timp s-a trezis fi-miu......asa ca eu acu imi termin cafeaua
si am si o durere de cap groaznica, o fi de la vreme ca prea e intunecat si s-au adunat toti norii deasupra mea......mai am de facut si mancare , si de calcat.....ufffff, ce viataaaa
zau ca as prefera serviciul, de care mie dooorrrrrrrr (nu credeam ca o sa spun asta vreodata)

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mary, si eu am de calcat....si de gatit....dar nu am timp....ma fofilez dupa copii....

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

de mult n-am mai ras asa.
Va multumesc, tot eram un car de draci ca am avut instalatori acasa si pe urma am facut si un drum casa (titulescu) - dristor - militari.
Valen, felicitari pt. fetita!
Olguta, chiar asa, cati ani aveai cand ai parasit romania?

Cred ca e o faza, asta cu plansul dupa parinti. Si Matei produce la greu lacrimi, dar pe testatelea ca la nici un minut dupa ce ies din raza lui vizuala e cel mai zambitor copil.

Azi noapte iar am avut sezatoare intre 3.30 si 6.20, dar nu va mai plictisesc cu detalii.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

sunt pe aici si eu dar din motive de lene si depresie nu mai scriu nimic.

aa Ina distractie placuta si nu uita ca e greu e la sala si la regim!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Eu vreau sa ii spun La Multi Ani !Cristinei cge care ieri si-a sarbatorit ziua de nastere si nu ne-a spus nimic! Sa aiba parte de tot binele din lume !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, nu fi trista, ca doar maine e ziua noastra..... (sau a ta azi?!)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

pai tocmai aia e...ca maine imbatranesc...pic cu pic

sau trebuia sa ma bucur?

Mergi la inceput

Cred ca o sa ies prin oras poate imi iau vreun cadou si eu(ca tot nu e sotul sa ma scoata la cumparaturi) ...nu imi trebuie si parca nici nu imi doresc nimic...dar asa sa imi iau si eu un cadou.

mi-as dori eu ceva dar nu se poate...abia la sfarsitul lunii imi vine consortul

ps..sigur vin fara nimic..sunt fff putine magazine in care pot intra cu caruciorul si ia ganditi-va cum as putea proba ceva cu terorista dupa mine

Mergi la inceput