Piticodromul de sept - oct 2005 (161)
Raspunsuri - Pagina 5
Meme1 spune:
Ina, sigur asta e explicatia....eu cand am fost cu Andrei si cu vecina cu baietelul ei la gym, andrei era ok dar al ei fiind cu 5 luni mai mare iar grupul fiind format din copilasi de varsta mai mica, se plictisea....
Pupici
Meme
codruta_grg spune:
Apai aia prin strainezia nu fac reducere daca sunt toti 3 copiii la aceeasi cresa ?
E clar ca de la al 2-lea copil e mai relaxant (adica nu plangi langa el cand sughite, il verifici ne n ori daca respira...stiti voi), la al 3-lea si mai si apai la al 4-lea clar are deja varsta primul sa il poata creste
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
mary ilie spune:
Ina, te distrezi, ce treaba ai? pofta buna mai, la bunatati
Eu am avut intentia sa beau cafeaua cu voi(eu fiind tot cu o ora in urma)da intre timp s-a trezis fi-miu......asa ca eu acu imi termin cafeaua
si am si o durere de cap groaznica, o fi de la vreme ca prea e intunecat si s-au adunat toti norii deasupra mea......mai am de facut si mancare , si de calcat.....ufffff, ce viataaaa
zau ca as prefera serviciul, de care mie dooorrrrrrrr (nu credeam ca o sa spun asta vreodata)
Mary si Andrei(29.09.2005)
Meme1 spune:
Mary, si eu am de calcat....si de gatit....dar nu am timp....ma fofilez dupa copii....
Pupici
Meme
locca spune:
de mult n-am mai ras asa.
Va multumesc, tot eram un car de draci ca am avut instalatori acasa si pe urma am facut si un drum casa (titulescu) - dristor - militari.
Valen, felicitari pt. fetita!
Olguta, chiar asa, cati ani aveai cand ai parasit romania?
Cred ca e o faza, asta cu plansul dupa parinti. Si Matei produce la greu lacrimi, dar pe testatelea ca la nici un minut dupa ce ies din raza lui vizuala e cel mai zambitor copil.
Azi noapte iar am avut sezatoare intre 3.30 si 6.20, dar nu va mai plictisesc cu detalii.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
innaa spune:
sunt pe aici si eu dar din motive de lene si depresie nu mai scriu nimic.
aa Ina distractie placuta si nu uita ca e greu e la sala si la regim!
Mami si Buburuza lui mami
innaa spune:
Eu vreau sa ii spun La Multi Ani !Cristinei cge care ieri si-a sarbatorit ziua de nastere si nu ne-a spus nimic! Sa aiba parte de tot binele din lume !
codruta_grg spune:
Innaa, nu fi trista, ca doar maine e ziua noastra..... (sau a ta azi?!)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
innaa spune:
pai tocmai aia e...ca maine imbatranesc...pic cu pic
sau trebuia sa ma bucur?
innaa spune:
Cred ca o sa ies prin oras poate imi iau vreun cadou si eu(ca tot nu e sotul sa ma scoata la cumparaturi) ...nu imi trebuie si parca nici nu imi doresc nimic...dar asa sa imi iau si eu un cadou.
mi-as dori eu ceva dar nu se poate...abia la sfarsitul lunii imi vine consortul
ps..sigur vin fara nimic..sunt fff putine magazine in care pot intra cu caruciorul si ia ganditi-va cum as putea proba ceva cu terorista dupa mine