Piticodromul de sept - oct 2005 (161)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

LMA si Alea Alea fetelor care se sarbatoresc zilele astea, in special pentru cuscra care a mers pe burta sa nu dea de baut dar cred si eu ca la asa nora mancacioasa, nexam bani pentru parinti .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Oarecum am mancat si puteti reveni cu lista de prajituri. Eu am inceput sa mananc disociat si fara cartofi, paste si orez ca sa nu ma ingras si ieri dupa ce am rezistat eroic la o friptura babana si o salata verde, am revenit si am completat cu paste si dupa cu o amandina. Dar a fost disociat, nu am amestecat nici pastele si nici prajitura cu nimic altceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Inaaa, cati anisori faci? te urez maine!

Ina, tin pumnii sa se adapteze mai repede la cresa!

Meme, spune-mi si mie cum faci seara, cu baia? pe care primul? Zi-mi pe puncte!
Mie mi-e tare frica ca nu ma descurc, va spun sincer, cu Dinu m-am descurcat, adica am facut tot ce trebuia, dar eu am fost la pamant cateva luni, de oboseala in principal,nu stiu ce si cand mancam, eram coplesita si ma bantuiau depresiile la greu. Acum cel mai incurajator lucru e ca stiu ca nu dureaza perioada aia criminala, nu stiu de ce nimeni nu-mi spunea atunci ca n-o sa fie mereu asa de greu, pentru ca asta ma apasa, nu vedeam liman, credeam ca asa ramane viata noastra. Un haos! In concluzie: cel mai important e sa fie copilul sanatos, restul trece oricum!

Mergi la inceput

Ca tot ai intrebat Tonia, dar pe Dinu cum l-ai imbaiat pana acum? Ca eu tot caut metoda ideala astfel incat sa nu il car in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Valen pentru fetita!

La multi ani Cristina(cge), Innaa si Codruta si petrecere frumoasa !

Tonnia hai ca mai e putin..dor 9 zile...nastere usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Tonnia, hai sa-ti zic...

Favoritul cu baita e Andrei, Ana saracuta a mai stat si doua zile fara baie...povestea e in felul urmator...sunt mai multe cazuri de discutat....Cred ca ar fi buna o schema logica ca la informatica....ca o sa trec din IF in IF...
Cazul 1:
Sunt singura acasa.
Daca Ana doarme, nici o problema, ma duc sa ii fac baita lui Andrei...99% din cazuri, pana termin cu baita, incepe Ana sigur sa urle....il pun repede la culcare pe Andrei si ma duc sa impac mica terorista....
Daca Ana nu doarme si ar cam fi timpul sa manance, iar sunt doua situatii. Fie ii iau pe amandoi cu mine la etaj, il pun pe Andrei in tarc sa se joace si ii fac Anei baita normal, fie ii tin pe amandoi in camera de joaca si ii fac baita Anei intr-un lighenut (caz in care trebuie sa il dezbrac si pe andrei de pantalonasi macar ca se balaceste si el in lighenut si bineinteles stropeste tot in jurul lui).
Daca Ana doarme si se depaseste ora de baie si culcare a lui Andrei, atunci Ana nu mai face baita in seara aia, sau ii fac in camera de joaca, dar de multe ori renunt, ca de obicei adoarme si mi-e mila s-o mai trezesc...

Cazul 2. Cu sotul acasa..

Cu sotul acasa e mai simplu ca sta el cu Andrei cat ii fac baita Anei si problema e rezolvata. La fel insa daca se intampla sa doarma Ana si trecem de ora 20.30, renuntam pe seara respectiva.

O alta solutie pe care am aplicat-o cand a fost sotul plecat a fost sa ii tin baita seara lui andrei ca de obicei, iar anei sa ii fac baita in timpul zilei, inainte de una din mesele de dimineata.

Nu stiu cat de coerenta am fost, dar sper sa se inteleaga cate ceva...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

La Multi Ani, Innaa, Cristina, Codruta!! Sa fiti sanatoase, iubite si sa aveti parte numai de bucurii!!!

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Jadi, si noi tot in brate il caram pe Andrei la baita...ba mi-aduc aminte ca pana am nascut tot in brate il caram de imi zicea toata lumea ca-s nebuna de-l salt in brate....dar n-am patit nimic....o fi noroc?

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Tonnia, ca sa te incurajez....nici acum n-ai sa ai timp deloc pt tine, eu in timpul zilei n-apuc sa fac mai nimic, iar oboseala o sa tot fie...dar poate vin parintii tai sa te ajute, ca va conta enorm...

Eu am tot zis si ma repet, cel mai dificil mi se pare sa incerci sa tii bebelul tacut noaptea ca sa nu-l trezeasca pe celalalt...ca oricum ai da-o, de auzit tot se aude....Si la fel, mie mi s-a parut greu cu alaptatul, pt ca eram tot timpul obosita (noaptea treaza cu ana, ziua treaza cu andrei) si nu aveam lapte suficient...

Dar se trece si peste perioada grea, nu se poate....o sa iasa soarele si pe strada noastra...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

De asta exista lapte praf! Eu oricum nu ma mai cramponez atata de alaptare, la cat m-am chinuit cu Vlad daca nu o merge si cu al doilea renunt imediat. Eu de tinut in brate tot il tin si il ridic dar am mustrari de constiinta ca e colul deschis si cine stie.

Mergi la inceput