Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

katy - pt Anelin! Imi place freza!

anis - felicitari! Va asteptam repede, repede acasa si cu poze si cu amanunte din peripetie!

wannajo - ieri trebuia sa fi la control... Cu ce s-a soldat vizita? Pastrezi secret?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Felicitari Anis! Sa va intoarceti repede acasa!

Furmicusa, Kim78, bine ati venit!

Katy, bine ai revenit acasa! Vazut pozele. Bebe Anelin e un dulce. Nu numai voi sunteti topiti dupa el... mai sunt si altii...

Loredana 36+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Anis felictari!Sunt convinsa c meritati Apgar 20 nu numai 10
Ralu,Kateryna bun venit acasa.Kateryna ce scump e cel mic! sa va numai bucurii!!!
La mine e ultima zi de servici.Maine fac 37 saptamani cred ca sunteti de acord ca e cazul sa ma las de servici
Fetelor asteptam si azi sa fie o zi plina de bebei numai de nota 10 si mamici fericite .Succes!!!

36+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

KAteryna - e un scumpic bb Anelin- si seamana cu mamica lui!

Raluca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Aventura, asa este, stie T ce stie si merg pe mana lui pana la capat. eu nu am facut noapte alba ca tine, dar si sotul meu e racit, ieri era totul ok si de dimineata avea temperatura. eu il dofotricesc acum si sper sa-si revina cat mai repede.

Lili baiul e colul ff dur, iar chestia asta chiar nu mai tine de mine. ma gandeam ce ti-e si cu organismul asta: multe fete stau numai la pat pt ca au colul scurt, deschis, iar eu care am bananait toata sarcina si nu prea am stat cuminte.... am col luuung si dur. asta e!

Roandre stiu ca ar mai fi timp, dar totusi nu pot sa ignor si Um-ul. asa mai bine merg la monitorizari, sa stiu ca totul e ok cu bb, si stau linistita pana cand vrea sa iasa.

mai fetelor, de ieri de cand mi-a facut controlul pe masa am o scurgere maronie, ca si cum ar fi ultima zi de menstruatie. e adev ca nu e cine stie ce, dar este. aaaaa si am mai pierdut din dop si aseara si azi si are aceeasi culoare, ad usor maronie. oare e ok???

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza!

Oare de ce am dormit asa putin azi noapte? De pe la 1-2 la 7. Cred ca am avut emotii sa nu nasc si eu.

Anis, felicitari!!!
Intr-adevar e primul Apgar 10, am mai vazut unul 9/10.

In fiecare dimineata intru in ultima vreme pe forum sa vad ce fac eroinele noastre a caror nastere se cam lasa asteptata: Daconst si Ivona1977. Marina, nu te-am inclus in lista pentru ca povestea ta cu UM lasa o mare incertitudine privind DPN-ul, cred ca singurul indiciu e DPN-ul de la prima ecografie morfologica. Oricum va fi bine, nu va ramane nimeni cu bb in burtica.

Ivona, sincer pentru tine ti-as dori sa se intample cumva sa nasti prin cezariana - sper sa nu fiu contra dorintelor tale. Ma gandesc ca bb in atata timp o fi cresut destul de mult, iar englezii astia nu se uita, spun ca s-a mai pomenit si la altele. Adica eu cred ca fac ceza numai daca efectiv organismul tau nu reactioneaza in nici un fel pentru a naste sau dupa nu stiu cat timp de travaliu cand se vede ca efectiv nu merge - varianta naspa pt tine.

Kateryna, bine ai venit acasa. Ce scump e Anelin!

Ralu74, bine ai revenit. Mare surpriza v-a rezervat bb!

Amaya, am salvat si eu "dulapiorul cu medicamente", tare e bine ca te avem printre noi si pe Oana care initiaza subiecte noi.

Eu tot nu-s in apele mele, nu pot sa cred ca am un sot atat de incapatanat, cred ca nasc si noi tot doar in relatii de colegialitate suntem. Deja se vede si la el ca si-a pierdut rabdarea, la serviciu se comporta oribil cu toata lumea - nu stie nimeni de ce. Nu stiu ce s-ar intampla daca ar avea probleme cu adevarat! Nu-i prima data, de obicei asa il tine, cateva saptamani, eu nu am de gand sa fac nimic: el s-a suparat, el sa se impace, dar speram ca in asteptarea copilului va fi mai conciliant si mai intelegator. Sa nu care cumva sa credeti ca am avut dreptul la toane, uituceala ori alte simptome de gravida! Ufff! Sper ca nu v-am stricat dispozitia cu asta. Pana in acest moment nu am reusit sa spun la nimeni dupa 3 saptamani, m-am mai descarcat putin.

Pupici! O zi buna va doresc si sunt cu ochii pe lista mamicilor zilei.

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Marina suna-l pe T. si spune-i, neaparat!

Auzi, fa si tu inainte capitol nou ca poate asa nasti..
io nu stiu cum!!

Aventura 35 sapt + 4 zile cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Anis felicitari!!! Sa-ti traiasca printesa!!!

Oana, iti raspunsesem eu ca noi avem in casa in loc de Fenobarbital supozitoare Desitin Diazepam de 0,5 mg parca. Poti sa intrebi pediatrul care medicament e mai eficient (noi pe asta l-am folosit o data, la febra peste 40 si i-a scazut in 10 min la 37 - dar avea un an si ceva, nu stiu daca e si pt bb micuti). O sa intalniti atatea obiceiuri pe la pediatri incat mai bine asteptati sa va spuna ei ce si cum cu restul.
Spre exemplu, noi n-am luat Ca pana la un an, n-am luat fier, vitamine pt ca dr nu e de acord cu asta.
La primul semn de raceala jumatate de tubulet de oscilococcinum; vit C...
Pt febra nurofen, paracetamol in diversele lui forme, pt febra mare de la 3 luni incolo nevralgin picaturi sau novocalmin supozitoare (f eficient de altfel cu tot tam-tamul pe tema algocalminului cum ca n-ar fi tocami inofensiv..ce naiba e inofensiv oricum?).
La febra mare impachetari de la coapse la glezne cu scutecel ud cu apa de la robinet..
pt diaree + varsaturi Humana Electrolyte (asta e bun de avut in casa chiar si pt bb mic de tot ca se deshidrateaza ff repede),Smecta.

daca va intereseaza ceva in mod special, poate mai "scormonesc" prin amintiri.

Pupici

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marinar - poate nasterea nu e asa de departe precum crezi! Gandeste-te ca la mine, in ciuda cerclajului avut, colul e tot luung si mai larg, si mai moale (deh, bb2) dar mi-a spus ca poate fi o chestie de ore sau de zile pana nasc. Si apoi la tine au aparut ceva semne: scurgerea, dopul... Eu as zice sa stai cu ochii in chiloti ca la prima sarcina astea sunt semne valable pentru debutul de travaliu .
criss - imi pare rau de atmosfera creata in casa Daca te ajuta cu ceva imi poti scrie un PM, sa te descarci si poate punem cumva cap la cap neplacerile...

e asa de frumos afara! Ma oftic peste masura, toata lumea iese la plimbare si eu ma zgaiesc pe geam precum copiii pedepsiti . As vrea sa pot iesi si eu cu bb la plimbare, sa stie lumea ca am nascut si sa vada minunea, ca prea multi mi-au zis ca-s nebuna de-l fac pe al doilea

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Katy, Anelin e taaare scumpic..

Hai ca strig eu catalogul azi: Dana, Ivona...pe unde sunteti...ca suntem ingrijorate...Am o presimtire ca Ivona totusi s-a dus ieri la spital peste ei!!!

Hai ma faceti capitol nou ca io nu stiu cum...

Aventura 35 sapt + 4 zile cu Antonio

Mergi la inceput