Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ANIS FELICITARI!!! sa fiti sanatoase si sa va intoarceti repede acasa cu o poveste frumoasa!

Alinus25 din cate am inteles se ia dupa calendar.
Messa nu ziceai ca dormi? ce cauti la ora 6 pe forum? ma bucur ca te simti mai bine.
furnicusa, kim78 bine ati venit printre gravidutze, mamici si bebei. sarcini usoare in continuare alaturi de noi si nasteri la termen!

ralu74 bine ai revenit! de abia asteptam povestea+poze cu "fetita" transformata intr-un baietel! sa va traiasca si sa fiti sanatosi!

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata!
In primul rand, felicitari ptr proaspetele mamici si nastere usoara ptr cele care se pregatesc sa nasca!
Noi suntem acasa de marti (am scapat din spital la 2 zile dupa ceza) si acum suntem in recuperari. BB e un dulce si suntem topiti dupa el. Am vazut ca nu e trecut apgar-ul lui in lista...a fost 9.
Cam atat despre noi. Ma duc sa vad ce-mi face micul terorist si ma mai intorc. Va .

37+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Neata'! Noi nu am dormit bine cu totii caci tati a racit si nu i-a fost bine si BB comunica prin telepatie. Pe bune, nu glumesc! Cand doarme sotul meu doarme si el daca nu nu! Ne-am foit in pat, l-am doftoricit pe tati..e mai bine acum!

Anis, draga mea, felicitari pentru fetita mult asteptata! Normal ca e frumoasa, ca si mami!! Wauuu si Apgar 10..cred ca ai nascut ca la carte...abia astept sa revii sa ne scrii cum a fost, cum s-a comportat Tutu.

Katy, scumpico ! Bine ati revenit! Ma bucur ca totul e super!! Normal ca va topiti dupa el...si eu de abia astept sa vina pe lume Antonio..sa vad cine se ascunde in burtika mea

Marina, lasa ca vine ea bebita, mai ai doar putintica rabdare... Stie el Tutu ce stie..

Bag o cafea repede sa-mi revin...

Aventura 35 sapt + 4 zile cu Antonio

Mergi la inceput

kateryna bun venit! - un mic terorist dulce dupa care sunteti topiti. super!

hai, care va pregatiti pt deschiderrea unui nou capitol?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Ralu, bine ati venit acasa mamico !! Felicitari pentru baietel..vezi ma ce inseamna instictul..tu ai simtit de la inceput ca e baiat!!! Oricum cred ca surpriza a fost maaare de tot!!

furnicusa, kim78 bine ati venit!

Aventura 35 sapt + 4 zile cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ylilimic multumesc din suflet . Ma bucur ca ti-a placut povestea noastra...lunga dar vesela

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Multumim de primire!
V-am mai pus si eu cateva poze Poze bb Anelin

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Ralu74, kateryna - bine ati revenit acasa- refacere rapida si baietei cuminti!

Kateryna - nu se vad pozele (trebuie sa ma loghez?)

Kim78 bine ai venit!

Raluca 37+

Mergi la inceput

Rali, acum ar trebui sa se vada. Am uitat sa dau public.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

kateryna este pur si simplu adorabil! sa va traiasca!

34+

Mergi la inceput