Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gio, asa e cu Nevralginul picaturi, si la noi a fost foarte eficient la febra mare, insa nu multi pediatrii il recomanda.

Criss, ma bucur daca pot fi de ajutor. Cum spunea si Gio pediatrii pe cat sunt de multi pe atat de multe pareri, de multe ori chiar contradictorii, asa ca sta in discernamantul nostru sa alegem cea mai buna varianta pentru puiuti (am ajuns la concluzia ca mamicile ar trebui sa urmeze si un curs rapid de medicina generala ca sa fie linistite ca pot lua cele mai bune decizii).
Cu sotul ar trebui sa-l intelegi si sa nu dai mare importanta starii (la genul sa nu te ingrijoreze) fiindca tensiunea de a deveni parinte este mult mai mare la tatici deoarece ei trebuie sa se obisnuiasca cumva fortat cu ideea, sa rationeze ce inseamna asta si sa actioneze in consecinta pe cand noi, mamicile, avem 9 luni la dispozitie sa simtim cum incet-incet am intrat in stadiul de parinte si totul vine instinctiv si natural. Ai sa vezi ca totul va fi bine.
Imi aduc aminte ca la prima sarcina sotul meu a fost un pachet de nervi in ultima luna insa din secunda in care m-am internat in spital a devenit atat de puternic si responsabil incat nu-l recunosteam si asa a ramas persoana de baza care m-a ajutat cu absolut tot in spital (cand efectiv a fost sot, tata, prieten, infirmier, secretara, bucatar, fotograf si tot ce-ti mai trece prin cap) dar si dupa, cand am ajuns acasa si eram doar noi doi si minunea.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata' buna la burtici, mamici si bebici!!
Felicitari, Anis!!!, sa-ti creasca mari printesele, ca oricum frumoase vor fi sigur si sa aiba noroc!!
Ieri au venit trei stelute, ce zi norocoasa..
Bine ati venit Furnicusa si Kmi78!veti deveni dependente , vedeti voi!!

Fetelor,am si eu o problema, de ceva timp.Ma trezesc noaptea, de 3-4 ori cu niste calduri de curg apele de pe mine,nu pot sa-mi sau seama.Am crezut ca e prea cald in camera, am inchis caloriferul, am crezut ca e de la pilota cu puf de gasca, ca o fi prea calduroasa, am dat-o deoparte, am schimbat toate pijamalele si eu tot lac ma trezesc.Ma ia cu caldura ca vara, cand sunt 38 de grade ,pe urma ma lasa, ma racesc, uite asa de 2,3 4 ori pe noapte.Mai are cineva din astea?de la ce oare si mai ales ce sa fac?

Eli 37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Am fost matinala azi dupa care m-am dus la loc in pat si am dormit iar ca o beshnitza pana acuma

criss, cam afurisel sotsul ala al tau... cred ca daca era al meu ii faceam cateva scene de telenovela pana revenea la sentimente mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Fetelor, eu sunt cat se poate de constienta ca tre sa mai si nasc, asa ca am facut eu un nou capitol, DAR... nu e chiar complet ca nu stiu cum sa bag chestiile de inceput (capitolele vechi si listele de gravide si mamici cu bebici).
M-am gandit totusi ca-l vor corecta fetele cand s-or aduna "pe acasa", pana atunci sa avem si noi unde scrie!

Declar cap inchis si va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am deschis si eu cap nou aici, si are tot ce-i trebuie. am vazut ca mai este unul. la care ramanem?????????

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by Messa

Am fost matinala azi dupa care m-am dus la loc in pat si am dormit iar ca o beshnitza pana acuma

criss, cam afurisel sotsul ala al tau... cred ca daca era al meu ii faceam cateva scene de telenovela pana revenea la sentimente mai bune.

Messa, acum ma gandesc ca mai am putin si nasc si parca nu as vrea sa-i induc stare de stress si micutei, dar ma gandesc sa simulez o depresie post-partum - desi s-ar putea sa nu trebuiasca sa mimez!

Amaya, poate ai dreptate, astept sa vad o schimbare.

ylilimic, . Daca am timp iti scriu, acum trebuie iar sa plec.

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

marinar, am corectat eu pe ala, primul deschis. dar ramanem la alt tau ca m-au apucat supertitiile il stergi tu pe celalalt?
Helenutza23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

k helenutza, cum vrei.

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput
Mergi la inceput

am sters deja ca mi-era teama ca se incurca fetele

Mergi la inceput