Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 27
megbeng spune:
anis, felicitaaaari!!! sa fiti sanatoase, printeselor!!
sunt asa de emotionata!!! e prima nastere de pe forum cu care tin pasul..de fapt cred ca e prima nastere din grup la care suntem tinute asa strans la curent cu evolutia lucrurilor...
mai, voi o sa ma faceti sa am si eu emotii legate de momentul ZERO!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

oana_bucur spune:
Bravo, Anis!!! Uite ca a fost foarte bine pana la urma!
Criss ne vom descurca...ptr ca vrem asta si pentru ca nu avem incotro.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
roandre spune:
Felicitari anis!!!! Gata, acum esti o mamica implinita cu 2 printese!Refacere cat mai rapida si fetita papacioasa...te asteptam sa te intorci curand acasa!
Utile pt burtici, viitoare mamici
MirelaV spune:
meg, cam asa a fost si cand a nascut-o pe Ingrid. vorbeam cu anis la telefon mai devreme si spunea asa frumos "e frumoasaaaa..seamana cu ingridd...e frumoasaaaa"
ce emotii am avut..
MirelaV
pupicei pe burticei
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
"e frumoasaaaa..seamana cu ingridd...e frumoasaaaa"
Deci tot creata
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
kmi78 spune:
Sa va traiasca fetita si numai bucurii sa va aduca, ANIS!!!! ; asta da, ma simt ca la o nastere in direct...
Felicitari si tie Gabriela, sa fie sanatoasa, frumoasa.....
....si TUTUROR care ati devenit mame!!!
Am si eu o rugaminte la voi daca se poate , mi-ar placea sa va cunosc mai bine si pt asta as avea nevoie de parola de la contul comun; va citesc zilnic, pt ca as putea face si eu parte din grupul vostru daca ar fi sa nasc asa cum mi s-a spus de la controlul eco; normal DPN 1 martie 2007
33+
roandre spune:
Gata, am actualizat listuta!
Incep sa se nasca bebeii pe banda rulanta. Maine cine se inscrie?
Furnicusa, te-am trecut in lista...banuiesc ca esti din Bucuresti dc nasti la Elias....dc nu, sa ma corectezi!
Kmi78, tot ce e posibil sa vina bb in februarie! Iti trimit PM.
Utile pt burtici, viitoare mamici
aelita spune:
nadiuta,helenutza,rali,ylilimic,ivona,eli,daconst
liuda haha suntem toti de la shatra !pai era mai neagra cand s-a nascut,si paroasaaaaaaaaa
"cine papa bine are corp frumos/ si picioare groase sa nu cada jos!
"
asa,asa!
criss asa zic si eu,ca seamana cu tati.
merci pt compliment
cu arsurile? SCAPI PE LOC!O sa ai alte dureri ,in schimb..eu am 9 zile si ma intreb CAND nu ma va mai durea nimic!!
despre spalatul cu apa de la robinet: in spital spala copilul cu apoa de robinet !deci asa se face.
se sterilizeaza ce baga in gura.
eu folosesc apa normala,asa cum m-au invata in spital,si am cumparat bureti de unica folosinta,cu sapun pe ei,de la farmacie,asa cum aveam la spital .
livia sampetru iti doresc cat mai curand sa fii o graviduta fericita!
mihacarm "Ieri, ma intreaba cineva ce mai fac. ‚Astept sa nasc’ raspund mandra. ‚Si altceva?’ (auzi tu intrebare!!! ‚Altceva nimic! " pai asa e!
de ce te simti penibil?si pe mine ma intrebau .e normal sa intrebe ,e bine ca iontreaba,ca se intereseaza.
multumesc pt complimente!
sunt,intr-adevar fericita!sde cand am ramas insarcinata .
ivona iti tin pumnii sa fie bine,sa scapi repede!
daconst,si pt tine pumnisorii stransi !!!
sofia seamana cu tati,asa zic si eu.
vaaaaaai ,anis naste?????? tin pumniiiiiiiii!!!!!
laura ionescu a nascut !!!!!!!!!!!!1 felicitari!!!!!!!bebe mare si cuminte si sanatos!!!!!!!!!
gabriela a nascut!!!!!!!!!uraaaaaaaaa! bravo mami!!sanatate !!!!!!! va asteptam acasa!
ce bine ca nu a simitit nimic de a dilatatie 4 !!
furnicuso bine ai venit!!
S.
Misha_tp spune:
Anis, felicitari! Sa-ti traiasca fetitele si sa fie sanatoase! Scor apgar 10, super! Multumim MirelaV si Andre_ea pentru vesti.
gabriela_s, laura ionescu si celelalte fete care ati nascut, felicitari, refacere rapida si bebei sanatosi, frumosi si destepti!
monu, multumesc mult pentru raspuns. As dori sa te mai intreb: te va chema mai des la ecografie?
kmi78, bine te-am intalnit si aici!
furnicusa, bine ai venit!
32+