Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 26
criss68 spune:
Messa, bine ca ai inceput sa dormi macar acum, ca sa fii odihnita cand vine bebelaca pe lume!
Meg, eu nu ma simt in siguranta decat in masini mari. E cam ciudata schimbarea, in primul rand am avut senzatia ca nu incap. Dar ca sa ma deplasez eu la scoala si fuga inapoi acasa la tititza mea, eventual la cumparaturi urgente e o masina perfecta, cred ca-i fac plinul odata pe luna. Ce-mi place e ca gasesc mai usor parcare. Vei vedea ca si cea noua o sa-ti placa la fel de mult, cel mai rau e la inceput stress-ul de a nu-i produce daune, te oftici si pt cea mai mica zgarietura.
Sunt cu ochii pe mamicile aflate acum in plina activitate!
criss
38+ cu
Ligia
megbeng spune:
criss,treaba asta cu siguranta asa e, cum zici si tu..stiu ca tico nu e o masina sigura, de aia il si schimbam
..o sa imi fie tare dor de el
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

andre_ea spune:
I-am trimis mesaj lui Anis la ora 23.00 si am primit inapoi mesajul: "nasc chiar acum".
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
megbeng spune:
mai, anis a noastra chiar naste "live"! asa da!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

criss68 spune:
anis, dar ce emotii ne dai! Cica bebe stie ce are de facut, eu am de facut o transmisie in direct!
criss
38+ cu
Ligia
rali spune:
Felicitari proaspetelor mamici: Gabriela, Laura, Anis!
Se precipita lucrurile, cresc emotiile...![]()
Furnicusa bine ai venit!
Somn usor si nasteri la fel!
Raluca 37+
criss68 spune:
anis, dar ce emotii ne dai! Cica bebe stie ce treaba are, eu am de facut o transmisie in direct!
criss
38+ cu
Ligia
oana_bucur spune:
Ylilimic o sa ma uit...mersic.
Roandre stiu ca par sa o iau inainte de vreme...asta din cauza ca sper sa imi am mandrul acasa primele 2 saptamani macar... insa dupa aceea voi ramane sa ma descurc singura si as dori pe cat se poate, sa am in casa cam tot ce-mi poate trebui. Evident ca imi vor ramane lucruri de luat si in cele 2 sapt in care o sa-mi am mandrul in ajutor. Multumesc ptr completari.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
criss68 spune:
am consumat spatiul degeaba. mi-a spus ca nu l-a expediat si l-am mai scris odata.
Oana, ai pus intrebari pertinente evident, legate de dulapiorul de medicamente, dar asa m-a scuturat o frica dupa ce am citit... la gandul ca se pot intalni si situatii limita cu bb-ul. Cand are 3kile cu totul, daca a luat un microbel rapid ajunge la o pneumonie si daca nu ai fost pe faza... mai bine nu mai continui. Bineinteles ca trebuie sa ne pregatim si pentru asa ceva, macar sa nu ne pierdem, ca atunci nu mai facem nimic. Dar se pare ca barbatii se pierd mai usor.
criss
38+ cu
Ligia