Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 25
megbeng spune:
bun venit, furnicuso!!
..esti la primul bebe?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Messa spune:
Fetelor, cred ca imi revin cu somnul - mare lucru, s-a indurat DD de mine si de doua zile dorm si ziua, si noaptea! Parca s-au mai dezumflat si gingiile, mancariciul s-a cam oprit, acuma numai gleznele le mai am umflate, dar nu ma mai plang, asta e chiar suportabil!
MirelaV spune:
revin cu vesti..
Anis are deja dilatatie 8..se pregateste ruperea membranelor...deci mai e putin 
MirelaV
pupicei pe burticei
megbeng spune:
mirela, multumim de vesti!!! spune-i ca ne gandim toate la ea!!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

furnicusa spune:
Multumesc de primire. Da, megbeng, sunt la primul bb si am mari emotii. Desi mai este asa de putin, inca nu ma pot imagina mamica. Noroc cu voi, toate cele de aici, faceti un lucru minunat.
ylilimic spune:
madau - frumoasa povestea nasterii Mirunei! 
furnicuso - bine ai venit in clubul burtoaselor!
E drept ca unele deja au intrat in programul de "livrari", altele sunt "finalizate", dar tot te primim cu drag, ca doar de aia e pe gratis pentru toata lumea! ![]()
amaya - destul de ciudat, dar eu nu am completat niciodata acea declaratie
Asta ma determina sa cred ca intr-adevar locuim in lumi diferite
Doamne, multe nu se fac la Mangalia!
marina - de ce traiam cu impresia ca azi vei fi si tu o fericita mamica?!
Cat te maai amana dr? Care-i buba?
messa -
macar la finish sa-ti mai revii si tu un pic!
oana - am citi intrebarea, dar nu mi-a venit in minte spre completare... poti sa iti arunci un ochi in lista de la semnatura (cand am scris-o eram ceva mai "adunata")
criss - eu si la prima sarcina, si acum am insemnat pe un calendar, babeste, saptamanile decurse de la momentul x cu pricina. Asa se poate vedea CEL MAI SIGUR cand se implinesc cele 40 de sapt. Pe Matei l-am nascut la 38s+4 si chiar am indoilei ca pe bb2 l-as putea tine (cu tot cerclajul) mai mult. Prin urmare acum se consuma sapt 39, ceea ce ma convinge ca pana luni (cand voi intra in 39+, adik 40) tre sa apara si bb!
Cred ca te-am ametit! Cert este ca l-am "batut" de 2 ori pe doctor la calcule 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
nadiutapm spune:
monu, ma bucur ca am fost de ajutor, ai vazut zici hop si sar toate, am vazut ca te-a linistit Iosup, mare om.
anis, iubita tinem pumnii, o sa fie bine ai sa vezi,
hai Marina, hai Ivona, hai daconst, oricum nu ne lasam suntem aici pt voi.

la munca cu voi
furnicusa, bine ai venit in club, suntem la celasi dr, si avem si dpn apropiat, hai ca o sa ne faca si noua fetele galerie chiar daca suntem mai codase asa![]()
va 
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
34+
Lidia
burtica
monu spune:
Ola,

ANIS hai mami ca mai ai un pic!
Gabriela, Laura felicitari.
Misha, dr a zis ca acum sarcina fiind aansata bb-ii au alte mecanisme de supravietuire. Acum e important ca arterele uterine sa fie ok ca sa poata primi ce eu nevoie. Ca daca Arterele se blocheaza atunci sunt probleme. Cand placenta va claca, ma gandesc eu, bb-ii o vor primi ca un semnal ca au ajuns la finish si trebuie sa nasca.
Eu iar fac noapte alba ca iar am mancarimi.Maine ma duc la dr sa il rog sa imi dea ceva ca nu mai pot.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
roandre spune:
MirelaV, multumim de vesti...deci si anis naste tot pe 11 ianuarie...wow, 3 bebei in aceeasi zi!
Amaya, eu am fost in CIC de la 1 nov 2004 pana in aprilie 2006 si nu am semnat/dus nimic lunar la serviciu.
Oana_bucur, e ok tot ce ai scris tu acolo dar nu le lua inca...o sa vina pediatrul acasa imediat ce nasti si o sa-ti spuna exact ce anume iti trebuie.
La mine a venit pediatra la o zi dupa ce am ajuns acasa si mi-a dat reteta cu ceea ce aveam nevoie. Ser fiziologic, vigantol, pudra Baneocin, Bephanten, spirt medicinal, comprese sterile, crema de galbenele (eu ii dadeam pt gaurile de la cercelusi), supozitoare cu paracetamol (iti trebuie pe la 2 luni cand ii faci vaccinul sa nu faca febra), sab simplex sau bonisan, ceai impotriva colicilor (eu am avut Baby Drink)...cam asta ar fi in mare caci e litera de lege ca nu dai copilului nimic fara recomandarea pediatrului.
In spital ti se da o lista cu ce are nevoie bebele (cel putin asa se facea cand ma nascut eu prima data si ni se dadea si acasa fese sterile, vata sterila, pudra de talc, ser fiziologic) deci nu te stresa prea tare.
furnicusa, bine ai venit!
Marina, nu conteaza masuratorile de la eco in faza asta a sarcinii. Dc ai colul dur si inchis mai dureaza pana nasti...nu se inmoaie el asa cu una cu doua. Hai ca nu mai e mult! Inca esti in termen (pana pe 21 ianuarie) dar iti doresc, dc asta vrei, sa nasti duminica! Pupici
Utile pt burtici, viitoare mamici