Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Madau, Clinica Polisano se afla in str. Cuza Voda nr.53, la pta. Unirii.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

amaya - ACUM nu mai e valabila chestia cu declaratia. S-a reglementat de mult, de fapt nu a tinut decat 1 luna.

anis - toate energiile pozitive sunt cu tine!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anis mai ai putin...sa fii tare, vine bb.

Roandre de ce boceam eu ca o sa nasc inainte de rev??? pt ca dupa masuratori cam asa arata bb, cam asa a estimat dr, dar bebelina mea are alte planuri. azi daca tot am fost la spital m-am familiarizat cu saloanele pe acolo, am fost chiar si la nou nascuti si erau 2 mamici care-si alaptau baieteii- asa poate se incumeta si fata mea sa scoata nasul la lumina.

Liuda fata nu te mai vaicari ca uite si eu stau pe baricade. tu macar faci ceza, ad stabilesti o data si gata, dar eu.......

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna fetelor. Sunt o graviduta de 34 saptamani (DPN 15 februarie), pacienta dr. Tutunaru de la Elias si astept o bebelina pe care o va chema Raisa. Va citesc de multa vreme cu placere si as vrea sa ma primiti si pe mine in grupul vostru, chiar daca a mai ramas atat de putin. Felicitari tuturor mamicilor pentru puiutii minunati. Celor care se apropie va doresc nastere usoara si bebei sanatosi, frumosi si norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

anis, hai ca sigur nu dureaza prea mult, fiind a doua nastere!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Ce de surprize si azi!

Gabriela, laura_ionescu, felicitari! Sa va traiasca printesele

Anis, tinem pumnii sa nu dureze prea mult! Cand ma gandesc ca ai DPN cu o zi inaintea mea... ma cuprind emotiile.

Eu incep ca Aelita care spunea ca nu naste ca-i e lene. Zilele trecute nu vroiam sa nasc ca eram zombie. Azi sunt f odihnita dar iar am cheltuit banii, deci trebuie sa rezist macar pana maine. Am ajuns acasa azi cu niste contractii mai puternice ca alte dati, cred ca de la deplasarea cu autoturism TICO pe drum pietruit!! Pana voi deveni un om al muncii mai eficient probabil ca asta e masina care mi se cuvine, dar eu nu-s suparacioasa, bine ca am cu ce ma deplasa sa nu merg cu mijloace de transp unde nu cred ca mi-ar ceda nimeni locul.
Asadar tineti-mi pumnii sa nu mai surprind vreo contractie pana maine, va rog eu!

IoanaN, despre acele semne te intrebam, care nu sunt babisme si le-ai observat la Ralu. Am auzit si eu de unele, mi se par logice dar nu sunt documentata in directia asta.

ylilimic, si eu stiu mai bine data conceptiei decat UM. practic UM am pus-o arbitrar, astfel incat data conceptiei sa iasa ce stiam eu. Cred ca sotul era in stare sa puna stegulete in calendar cand ma prindea, asa ca nici eu nu puteam uita data. Din cauza durerilor de coloana nici treaba asta nu mai puteam s-o fac, in loc de un Ah!, un Oh! la mine se auzea auuuuuuuuuuuuuu! UIte asa l-am motivat sa ma repare, a facut ce nu au reusit toti medicii un an de zile. Nici acum cu burta de un metru nu am dureri ca atunci.
Am sarit de la una la alta. Prin urmare daca stiu data conceptiei ce as putea calcula?

Oana, Amaya, am uitat sa va multumesc pentru raspunsurile legate de sterilizare . Acum cred ca mi-e un pic mai clar ce voi face in anumite situatii.

Ma bucur ca mamicile care deja isi tin puiutii in brate isi gasesc timp sa ne mai scrie ce fac.

Fetele, eu sper sa uit cum a fost perioada sarcinii, ca altfel nu cred ca as mai incerca un al doilea desi mi l-as dori. Sa vedem daca mai vrea si DD sa ne dea, daca meritam. Pe acesta, daca nu aveam atatea neplaceri chiar ca as fi crezut ca mi l-a adus barza, poate asta e motivul pt care toata sarcina am avut de ce ma vaita.

pupici la toate mamicile, burticile si bebicii

criss 38+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lili, eu nu vorbeam de cea care se presupunea ca ar fi trebuit data la primarie si care a cazut aproape din start fiindca ar fi creat o brambureala lunara de nedescris. Atunci cand indemnizatia ti-o platea firma/societatea unde lucrai era obligatoriu (cf. legii) sa semnezi si sa depui lunar o declaratie pe propria raspundere cum ca nu obtii si alte venituri. Eu am depus aceasta declaratie din feb. 2005 si pana in dec. 2005 (inclusiv). Apoi din ian. 2006 s-a transferat plata indemnizatiilor catre Directia de munca si s-a eliminat si obligativitatea depunerii acestor declaratii.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Furnicusa ai picat in "plina activitate" si bineinteles ca esti binevenita. O sa mai fie agitatie o buna perioada pana lucrurile vor intra intr-o linie dreapta...deocamdata savuram ...nasterile.
Amaya daca te-am prins pe pozitii rescriu intrebarea de am pus-o acu cateva pagini...revin imediat ce o gasesc cu ea...lenea bat-o vina...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

criss, si eu sunt zilnic in tico..da mi-e asa drag!!! am facut sute de kilometri in el de cand sunt gravi si nu m-a deranjat zgaltaiala..doar ca la volan nu stau chiar f comod acum, cu burta mare..ma cam doare spinarea...ador insa sa il conduc..sa vezi ce fete face lumea cand vede gravida coborand de la volan si barbatul coborand linistit din dreapta ...in primavara o sa schimbam masinuta, se pare, desi eu nu l-as da pe tico pentur nimic in lume...doar ca nu o sa faca fata ca volum la o familie de 3 persoane ...ooof, m-au luat nostalgiile

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Asadar:

"Mamici de bebe 2...stiu ca s-a mai discutat probabil asta si imi cer scuze ptr eventuala repetare...dar...
Ce e bine sa avem in dulapiorul de medicamente si substante ptr cand venim cu bebele acasa?
De la scoala de mamici ne-au spus ca ar fi bine sa vorbim cu doctoritza de familie ptr o reteta de fenobarbital DE 15 MG (foarte importanta cantitatea) in caz de febra foarte mare a copilului pana vine salvarea sa ii administram o pastilutza pisata in lichid...asta ca sa nu ajunga bebele la convulsii care inteleg ca sunt un pericol serios ptr el (bine ...asta vizeaza temp de 39 spre 40 grade). In rest am inteles...ser fiziologic, comprese sterile, saab simplex, ceaiuri ptr colici, spirt de preferinta achizitionat din farmacii, eventual baneocin praf ptr buricutz, Bephanten sau o crema cu neopreol (cum ne-au zis la scoala de mamici ptr eriteme ciupercutza), bicarbonat de bucatarie (tot de la scoala de mamici- ptr eritemele care sapa in profunzime)...altceva!?"

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput