Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Bravo mamicuta Gabriela!!!
Lili, sarumana pentru lamuririle cu faimoasele concedii, foarte clar si la obiect ne-ai zis, sa stie toata lumea.
Gio, ce haios e bebe!!!da, cred ca am mai zis, a fost tare ciudat la Z.Mai intai nu am stiut ca sunt reduceri , mi-a zis Monu aici pe forum si a doua zi am revenit pe capul lor, macar sa ma lamuresc.NU SCRIA NICAIERI ABSOLUT NIMIC DAR LUMEA IESEA CU SACOSELE PLINE DE HAINUTE.Am intrebat vanzatoarea si tot ca la tine, mi-a raspuns cam ofuscata ca da, au reduceri, 50%, deci cu chiu cu vai am aflat si eu.Parca ar fi dat de la ele din buzunar.Ceva a fost si e putred, cred ca nu au declarat reducerile ca sa nu plateasca taxele.D-na Andreea Esca ar trebui sa stie ce se intampla, ca nu e corect.Cand incep reducerile la Zara?

Fetelor, eu am un sentiment ca nasc pe 30 ian!!sa va zic, dar nu dati cu rosii, da?inainte de a mi se confirma sarcina mi-a ghicit cineva in cafea si mi-a zis ca voi avea un copil, baiat, care se va naste la o zi mare.Peste cateva zile am facut testul si am mers la dr unde mi-a confirmat sarcina.Pe 1 feb am eu dpn dar pe 30 ian se implinesc 1600 de ani de la moartea Sf.Ioan si e sarbatoare mare, SF.Ioan, Vasile si Grigore.Cred ca atunci nasc.Am si visat ca-mi spunea cineva ca o sa nasc cu trei sfinti...

uof, daca n-am ce face, numai la asta ma gandesc..
Eli 37fix fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Monicutz

Bravo Gabriela!! Ochii negri...sa-ti triasca!!...e rar la bebelusi sa aiba ochii negri :)!

Moni, 34+

Imediat dupa nastere bebeii au o culoare speciala a ochilor pe care nu o vor pastra.
Mandra mea a avut ochisorii negri-negri imediat cum s-a nascut dar a doua zi cand mi-au adus-o deja se schimbasera in gri-albastru iar acum ii are albastri.
Citisem de chestia cu culoare ochilor pe undeva si am fost f curioasa sa vad cum va fi la bebelina mea. Acum de abia astept sa vad cum va fi si la bb2.

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Asa este, Ylilimic, multumesc de lamuriri...se apropie mai mult de ce aflasem acum ceva vreme si eu vis-a-vis de CIC si restul concediilor.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Gabriela FELICITARI! sa fiti sanatoase si sa va auzim cat mai curand!

Anis hai si tu cu vestile! bafta multa

ylilimic normal ca nu ne suparam, ar fi culmea . nu vreau sa insist pe tema, o sa ma mai interesez dar acum vreo 2 ani cand era sor'mea in CIC imi amintesc ca se ducea lunar (sotul sau cine putea, nu neaparat ea) la medicul de familie sa ii dea concediul pe care sa il aduca la servici... ce sa mai zic?!

eli hai ca m-ai facut curiosa, poate chiar asa se va intampla. ar fi culmea!

sraluca cica "fomistul". lasa ca e bine, imi doresc si eu un fomist ii dai laptic de la tzitzi?

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bravo Gabriela!!! Cine urmeaza?

Eli, Oana, inclin sa cred la fel ca voi, ca madame Esca nu e tocmai in regula. La Zara au deja reduceri, dar sunt de 20-30%. Mi-au zis ca posibil dupa 15 fac 50 %. Pacat ca atunci nu mai raman multe hainutze.....

Lili, cred ca bble asta al meu are capsorul destulde mic, vreo 32de cm ca l-am masurat. Si vreo 50 cm; deci se potriveste.

Pupici

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

cu vesti despre Anis
am vb cu ea pe la 19 si m-a cam speriat vocea ei..apoi am aflat k era in plina contractie..
acum 10 min am vb cu ea iar..e bine..i-au facut periduala..era bine..nu mai simtea mai deloc contractiile...si asteptam cu sufletul la gura nasterea bebelicii
cam asta....revin

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Multumim Mirela ptr vesti!!!

35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor..ajutati-ma si pe mine va rog cu adresa de la POLISANO..trebuie sa ajunga cineva maine la Iosup iar eu nu stiu unde e. Multumesc din suflet!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

asa ma nasteti toate... numai eu stau pe soba!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Felicitari proaspetelor mamici!

Anis, tinem pumnii sa nu dureze mult si in curand sa ai a doua printesa in brate.

Helenutza, de la medicul de familie se lua/ia in continuare doar pre si postnatalul fiindca este un concediu medical. La CIC medicul nu are nici o treaba, insa inainte, pana sa se transfere plata indemnizatiei la Directia de munca si cand inca era platita de angajator, trebuia semnata lunar, la servici, o declaratie cum ca nu obtii alte venituri. Si eu am depus aceasta declaratie timp de aproape un an. Cred ca de aici a aparut confuzia.

Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput