Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
oana_bucur spune:
Anis iti tin pumnii !
Levi noua ni l-au recomandat la scoala de mamici...ne-au aratat masajul sfarcurilor (5-10 minute pe zi), masajul gatului si umerilor si masajul burtii... Masajul cu Garmastan il practic de vreo 2 sapt (prinzi sfarcul cu degetele si il masezi, il tragi spre exterior usor si apoi concentric areola- 5 minute macar). Si inainte de masaj am folosit zilnic un dispozitiv de scoatere a sfarcurilor...pe de alta parte eu am contractii nedureroase din luna a 4 si din luna a5 iau gynipral continuu...dar nu imi pare ca sunt corelate procesele...plus ca nu ni s-a spus nimic asemanator...
Acum ce sa zic!?...poti incerca 5 minute sa vezi daca se intampla ceva...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
oana_bucur spune:
Levi cel mai sigur este sa iti intrebi medicul cand ai indoieli.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
IoanaN spune:
OANA, acum am vazut mesajul tau legat de gravidute si noile noastre mamici! multumesc.... 

ioana
36 cu 
Monicutz spune:
Anis bafta multa! sa dea Dumnezeu sa fie repede si usor! nu sta mult pe ganduri sa mergi la spital ca cica nasterea a doua se intampla mai repejor ca prima.
Gabriela bafta!
Laura Ionescu ai nascut inainte de programarea la cezariana???? Felicitari si sa te bucuri de bebe!
Tinem pumnii la cele care mai urmeaza acum repede.
Va pup,
, 34+
Monicutz spune:
Yvonna, ma mir ca te lasa atat sa astepti inainte sa te induca. Esti in sapt 42 deja. Aici in Canada nu te prea lasa mai mult de o saptamana. Poate daca te rogi de ei, dar nu prea se obisnuieste.
Macar te cheama mai des la monitorizare?
, 34+
roandre spune:
Levi ti-am vazut burtica si m-am minunat de cand ai postat pozele la mamici de gemeni....mare-mare e!
Marinar, hai ca nu mai e mult si o sa-ti vezi si tu bebelina. Nu mai tin minte, dar de ce ai plans inainte de Rev ca o sa nasti in 2006?
Yvona, sunt criminali aia la voi acolo cat te pun sa astepti....ufff, dc ar fi asa simplu ti-as fi zis sa vii in Romania sa nasti..
Anis, hai ca bagam galeria si pt tine! Natere usoara!
De la gabriela_s nu mai am nici un mesaj...astept sa dea ea un sms ca sa n-o deranjez. Cum aflu ceva va anunt!
Utile pt burtici, viitoare mamici
ylilimic spune:
eli si helenutza - ati discutat despre CIC si Concediu pre/postnatal (eu acolo sunt cu
)...Ei bine, doar concediile pre si poat natale se iau lunar de la dr de fam, insa pt CIC tre sa faceti o cerere la locul de munca si sa cereti intrarea in CIC (caci sunt si mame care nu vor - gen Eli). O data semnata hartia (fara doar si poate de catre angajator) ramaneti 2 ani (sau cat vreti) in CIC, cu bani primiti prin alta filiera decat cea a firmei angajatoare. Abia cand implineste copilul 2 ani, chiar de ziua lui
, tre sa va prezentati la serviciu si reintrati in drepturi. Daca nu sunteti pontat cu absente nemotivate si de aici etc, stiti voi ce urmeaza...
Nu stiu daca s-a mai scris, dar mi s-a parut OK sa va povestesc ce si cum, ca era ceva in neregula cu parerile voastre. No offense, please!
levi -esti o mamica model!
Iar Daria e o scumpa, cu diadema de printesa...m-a omorat!
monu - ma bucur ca te-ai mai linistit, dupa cum am spus imi plac doctorii care linistesc pacientele (spre deosebire de ceilalti care mai rau te baga in ceata).
gabriela - eu insist cu galeria, doar, doar s-o ispravi si pentru tine asteptarea 

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
adela2006 spune:

hai anis 
nastere usoara
oana pe noi la curs ne-a invatat sa nu cumva sa frecam sfarcurile intre degete ca provoaca contractii nici sa nu mangaiem prea mult burtica din acelasi motiv ( nu stiu cum e cu sfarcurile dar cu burtica e adevarat )
fetelor va las plec la chef la nasa sper sa nu ajung de la bal la spital ( vreau si eu sa nasc dar sambata sau luni
si in nici un caz azi )
gio spune:
Bunaa!!!
Nu intra omul mai multe ore si uite cate vesti!!!
Laura, sa-ti traiasca printesa!!!
Anis, Gabriela nastere usoara!!!
Oana, eu la Taisia foloseam apa 7 Izvoare ca scria pe ea ca e buna pt bblusi. Acum nu stiu daca mai e. Dar in principiu toate firmele de apa plata ar trebui sa faca apa microbiologic pura (in afara de cea de masa care nu e tot timpul) insa incearca sa cauti ceva cu mai putin Na in primul rand. Te uiti prin magazine si le compari. Cat despre Fenobarbital, eu am pt cazuri extreme supozitor Desitin Diazepam (l-am si folosit o data brrr). Tu Gynipral inca mai iei? Nu e tocmai indicat dupa 37 sapt, vezi ca scrie si pe prospect. Eu de ieri am scos Partusisten-ul.
Concediul pre-postnatal se ia de la medicul de familie; pt CIC se depune un dosar special si din cate stiu eu dupa aceea iti vine lunar prin posta. Clar nu te duci tu lunar acolo; am o prietena si-si ridica banii de la posta.
Eu azi am avut chef de cumparaturi: am fost la Zarra si nu m-am abtinut sa ii iau lui bb ghetutze - superbe!!! Si mi-au placut niste costumase mai groase dar astept sapt viitoare sa faca macar reduceri de 50 %. La Z cica doar luni-miercuri au avut 50 , azi aveau 30 % si mi-au raspuns cu juma' de gura, cumva ofuscate ca de unde stiu...ca doar nu scria nicaieri. La Mothercare 2 sutiene de alaptat erau peste 1 mil si ceva, n-am luat; in schimb mi-am luat lenjerie de la Zarra si ma bucur ca pt prima oara in ultimul timp am si eu niste chiloti care nu lasa urme
.
In fine am imbracat un bb al Taisiei cu hainutzele cu care intentioneze sa o scot din spital si era tare haios. POate pun si pozici daca mai rezist pe scaun.
Va pup
37 +