Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Nu stiu daca asta cu sfarcurile si mangaiatul burtii functioneaza la toata lumea - la mine, pot sa mi le si innod, ca nicio contractie si pot sa-mi mangai burta pana maine, ca tot asa, nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ivona - chiar imi pare rau pentru tine! Ai ramas codasa tuturor-toate au un raspuns concret si un bb in brate, pe cand pe tine te chinuie aia ... Nu e posibil sa fie ca la mine, si sa nu le iasa calculul saptamanilor? Nu radeti, dar eu sunt deja la a 2-a experienta si am senzatia ca si 100 de as mai face, tot nu ar coincide termenele Mie mi-a explicat clar ieri (lasand la o parte cerculetul) ca bb cand vine, ridica/indreapta colul uterin cumva inspre iesire (acum este orientat catre rect)...deci mai am de asteptat in ciuda a ce spune cerculetul lor. Ca sa nu mai zic ca stiu cu precizie ziua cand am ramas insarcinata (nu sunt multe femei in situatia asta-dar eu stiu pt ca pana atunci nu am facut deloc, iar atunci era vremea ovulatiei).
anis - am sa pun o vorba buna la DD, ca stiu cat de tare te temi de durere Nastere usoara, hai curaj! Stiu ca poti!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38s+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

pentru parinti de fete:

Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten.
Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Mihai zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure.
Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Mihai bine. Sa stiti ca merita !
Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Mihai a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Mihai a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati.
Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Mihai ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Mihai chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!

Va pup pe amanadoi

Fiica voastra, Maria

PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV cu prietena mea.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA POLI IN MINUTUL 90.

Stiu, nu ma injurati (prea tare) ca eu am baieti...

Liliana 38s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

monu, ma bucur ca te-ai linistit. Ce sunt IR-urile? Si sa inteleg ca atunci cand placenta "va muri" se va declansa nasterea? Fara probleme pentru copil cauzate de imbatranirea ei? Atunci mie de ce mi-o fi spus ca trebuie supravegheata sarcina mai des? Si eu am placenta imbatranita, dar nu stiu ce grad. Ti-a recomandat ceva pentru a preveni imbatranirea in continuare a placentei?

Am facut azi al doilea set de analize pentru hemoleucograma, pentru ca la primul set mi-au iesit leucocitele de doua ori mai mari decat maximul admis. Asta inseamna infectie serioasa in organism, dar eu pot spune ca ma simt bine, nu am nimic. Si bebe misca, n-am treaba.Iar acuma, la al doilea laborator, aproape tot duble ca valoare mi-au iesit, plus ca se cam bat cap in cap celelalte valori. Medicul m-a trimis sa fac maine al treilea set de analize, la al treilea laborator
Va voi tine la curent.

Fetele care se pregatesc de nastere, nastere usoara si bebei sanatosi! Iar celor care tocmai au nascut, felicitari!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Uite ca am pus poze, daca n-am ce face...
http://good-times.webshots.com/photo/2253216530050980246LumIpX

37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Adela de ceva vreme am inceput sa ma obisnuiesc cu "parerile contrare culmea specializate". In final decid dupa propriile simturi. Tipa care ne-a invatat este moasa cu multiple specializari dintre care una este masajul mamei si al bebelusului...pe de alta parte ne-a dat si sfaturi pe care nu o sa le urmez decat daca simt ca este nevoie (cum este temp recomandata in camera bebelui). Intr-adevar partea cu mangaiatul burticii mi s-a tot spus si mie in spital...insa presupun ca o diferenta o face miscarea pe care o exerciti si durata. Vreau sa-ti zic ca daca la gimnastica nu m-a lasat din cauza problemelor mele, masaj mi-a facut ea si spre uimirea mea burta intarita de asezatul pe spate si-a dat drumul imediat si bebele a inceput sa miste usor. Intr-adevar ne-a invatat vreo 3 tipuri de miscari, care nu prea seamana cu o mangaiere. Cat despre masatul sfarcurilor...mie imi e clar...cu toata iminenta de avort avuta l-am practicat cu incredere (caci mie imi este chiar necesar) si sunt ok.
O sa auzim la pareri specializate contrare de o sa ni se acreasca...pana la urma important este sa iti gasesti o persoana de incredere ptr sfaturile de acest gen si sa incerci sa-ti mai folosesti si instinctele.
Mie tipa asta mi-a placut tare si am zis ca o voi chema cand voi avea diferite probleme care nu necesita parerea pediatrului...mai ales ca face o gramada de munca de teren avand contract cu o serie de medici pediatri.

Gio asadar tre sa ma holbez la etichete...habar nu aveam ca apa plata se poate imparti in apa de masa si de alt gen...ne vom uita la urmatoarele cumparaturi.
Am vaga senzatie ca magazinele Z nu au declarat la primarie reducerile (ptr care tre sa plateasca niste taxe ...iar ptr nedeclararea reducerilor primesc amenzi serioase)...altfel ar avea afise cat casa cu procentele reducerilor.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

LILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII te omor!!!!

35+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

gio - imi plac ghetutele si hainele si bebele! Cel putin al tau nu are capul asa de mare ca al meu Inainte sa il nasc pe matei il aveam doar pe bb (despre care iti zic) si nu mi-a trecut prin cap sa masor HC, asa ca atunci cand l-am vazut pe micul pui de om, ma tot minunam cat de mica ii e fetisoara!
alinatxa - Sa stii ca nici mie nu mi-ar placea sa am baietii tatuati, bolnavi de SIDA, gauriti peste tot si fugiti de acasa cu minore De aceea SPER ca ma voi descurca cu educatia

Liliana 38s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

A nascut gabriela_s!!!!!!!!!!!!!!

O sun acum sa aflu mai multe...

Mihaela (36+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune: