Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Oana, asa se pare, eu nu stiu sigur decat de postnatal, ca tocmai am venit de la dr.Dar uita-te in urma aici pe pagina, asa a scris Helenutza, ca si la Cic ar trebui lunar...ce tampenie, atatea drumuri!!traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!
Eli 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Daconst sunt aiurita...reformulez...Galactogilul l-a luat mandrul din bucuresti de la o farmacie din lantul Donna si nu de la sensiblu...scuze.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mersi,Oana,Liuda.
Transmit mai departe la mama sa nu vina fara el.
Aici nu se gaseste,am cautat.

Dana 40+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Levi doar 10 kile??? oau! papa aia mici din tine! vezi ca era un subiect pe DC cu fete cu legatura de trompe care s-au trezit gravide. asa ca... nici o metoda nu ofera 100% siguranta!

Galactocilul asta e o scarboshenie dulce si naspa. asa mi-au zis mai multe fete care se chinuie sa bea. la unele are efect, la unele nu. sau se mai poate intampla sa isi piarda pe parcurs efectul.

34+

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Daconst,am cumparat chiar 2 centuri,pe care le folosesc din luna a 6-a (cu schimul,atunci cand se murdareste una,ca fara ea nu pot sa stau),dar acum nu mai face fata nici centura .
De vreo 2 zile mi-am cumparat o perna speciala pt gravide si noaptea ma pot odihni ceva mai bine.Dar tot greu e.
Galctogil se gaseste la Sensi Blu si HelpNet.

Luminita33+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Helenutza...nu-mi faceam idei ca Galactogilul ar fi ceva bun la gust...il voi lua ca si un soi de medicament. Eu incerc sa fac cam tot ce se poate sa favorizez lactatia caci mi-as dori tare sa alaptez. Asa ca acum imi fac zilnic masaj a zonei sfarcurilor cu Garmastan si inca incerc sa conving al doilea sfarc sa stea afara...dupa nastere 2 l de lapte pe zi, Galactogil si ceaiuri ptr stimulare lactatie...acum daca organismul nu va vrea sa ma ajute macar am facut tot ce se putea.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Eu observ ca in afara unor noi simptome aparute (azi noapte ma dureau oasele soldurilor de ziceam ca se dezintegreaza) revin la cele din primele luni. In ultimele 2 sapt am reusit performanta de a vomita de vreo 2 ori si au inceput sa-mi apara pofte si pofta de mancare...parca pe masura ce te apropii de termen partea cu mancatul te lasa...vad insa ca eu sunt cam pe dos. In fine...am comandat o pizza buna pe care banuiesc ca o voi devora rapid si in mai putin de o juma de ora mi s-o face foame din nou...cu locul de stocare par sa am ceva neplaceri....eh....

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Intreb si ei: Masjul asta al sfarcurilor cu Garmastan,nu poate declansa contractii?
Ma gandeam si eu sa incep cu acest masaj ,dar mi-e cam frica.

Luminita33+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu ma duc la spital..la camera de garda...sa am vada si daca s-au modificat lucrurile nasccccccccc

AniS 38+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

BAFTA MULTA ANIS! NASTERE USOARA

ioana
36 cu

Mergi la inceput