Mamici de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
eli1977 spune:
Felicitari Laura, sa_ti creasca mare si frumoasa bebelusa iar tu sa te refaci repede si sa vii sa ne spui cum a fost!

va tin pumnii Ivona, Anis si Gabriela!!galeriiieeee!!!

Monu, ca ma bucur ca te-ai mai linistit!o sa fie bine, ai vazut?
Eu am fost la dr pt prenatal, mi-a dat pana pe 31 ian, cica tre sa nasc pana atunci, dupa care va trebui sa mearga cineva din familie sa-mi ia postnatal cate zile mi-au ramas, de la nastere.Eu mi-am inchipuit ca-mi da acum tot concediul de 126 de zile si scap.Acum va trebui sa se mai care al meu o data pana acolo.Asta e !
Eli 37s
adela2006 spune:

ptr liuda poate poate naste 

oana cu dureri si intarit de burtica o duc de o sapt jumate dar pana acum nu am luat nimic dar acum tin neaparat sa nasc ori sambata ori luni ( poate o conving pe dr de o nastere normala cu epidurala daca tot am anestezist bun )
amr 4 zile +
alexia maria
Helenutza23 spune:
Monu bine ca te-ai linistit!
eli nu stiu exact cum se face cu postnatal dar cu CIC va trebui sa mearga lunar sa il ia de la medicul de fam si sa il duca la firma la tine. am senzatia ca si cu postnatalul e la fel....
34+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
anis spune:
Fetele eu tot cu contractii la 15 min , 2-3 dupa aia pauza de veo 40 min.
O sa ma duc la spital clar in seara asta.
Stau numai pe toaleta, scot tot din mine.....
AniS
38+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
eli1977 spune:
Helenutza, , eu nu am stiut cum se procedeaza, am zis ca scap o data, la cat de aglomerat e tot timpul acolo, mi-era groaza.Cu Cic nu voi avea treaba, pt ca eu ma intorc la serviciu dupa cele 126 zile de pre si post natal.Multumesc oricum ca mi-ai zis, ca nici asta nu stiam;cine stie ce-o mai fi pana termin postnatalul, poate ma razgandesc si imi iau si Cic.![]()
Eli 37s
Daconst spune:
Liudo,ce sa-ti fac daca asa s-a inteles din mesajul tau?Ai zis ca mergi maine si poate te taie...noi abia asteptam.![]()
Anis,ai gasit numerele?sau sa ti le trimit pe PM?
Levi,frumoasa burta ai...cind ma gindesc ca sunt aproape cit tine si eu am doar unul.![]()
Cumpara-ti o centura de la farmacie,te va ajuta mult sa sustii burta si nu te va mai durea nimic.E foarte importanta,parerea mea.
Fetele,unde gasesc Galactogil?La ce farmacii?Ca am rugat pe mama sa-mi cumpere dar nu gaseste la noi in oras.E asa de greu de gasit?
Dana 40+2 
marinar spune:
buna fetelor
nu a fost sa fie azi, fata mea e incapatanata tare. se pare ca am colul super dur, dupa monitorizare...nici un fel de contractii, asa ca a zis dr ca daca mi-ar face ceva m-as chinui rau. asa ca mai stam cateva zile, duminica merg iar la spital si sper sa fie cu noroc.
pup u
vb mai tarziu
Marina
41 +
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
oana_bucur spune:
Daconst eu am gasit la sensiblu...daca merge la un sensiblu si nu gaseste, chiar daca farmacista nu stie sa ii spuna ca se gaseste in lantul lor si sa o roage sa faca comanda la centru sau cerere la celelalte farmacii din oras (se practica asta si la sensiblu si la helpnet). Si apoi ...ptr ca este fabricat in Franta ma gandesc ca exista ceva sanse sa o gasesti si in farmaciile din Germania.
Eli1977 poate nu am inteles eu bine...timp de 2 ani in timpul CIC trebuie mers lunar cu hartie de la doctor de familie la locul de munca?...mi se pare barbar. Eu intelesesem ca trebuie mers imediat dupa nastere ca sa it bifezi pe un act optiunea de CIC ...si apoi pauza... Birocratia asta ma scoate din rabdari...caci nu ii vad rostul, in cazul asta, nicicum.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
37+ 
Liuda spune:
Daconst cu galactogil am luptat si eu!!! se uitau farmacistele la mine ca la radiou "ce e aia" Si am pus-o pe una sa se uite in lista de pe calculator - sa bata denumirea si sa vada daca ii apare in lista cu medicamentele si ca sa vezi ca prin minune i-a aparut! S-a luminat si ea - deci exista asa medicament! Insa treaba e ca nu il au in farmacii... nu stiu de ce ! deci trebuie sa te plimbi mai mult... eu pana la urma am gasit!
marinar daca ajung ca tine la 41 sapt si sta capricoarna si nu vrea sa iasa sa vezi ce criza fac! Eu la 38 sapt nu mai suport si ma bag sub cutit - insa la 41 cred ca ... fac urat!
anis du-te mama la spita! nu stiu de ce stai acas - tot nu inteleg! Hai - baga a doua in viteza si du-te sa vezi ce zice dr.! .
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 38 sapt. si 4 zile
LEVI spune:
Fetelor,multumesc celor care mi-au admirat" burtica."Adevarul e ca pana acum am luat doar 10 kg si cred ca tote sunt pe burta.De-aia ma si doare spatele.
La prima sarcina,am luat vreo 12kg,aveam o burta mica de toata lumea se mira ,dar si fetita a fost mica:2600g.Acum cand am in burta 4,300Kg numai de bebei,plus ce o mai fi placenta si lichid,nu-i de mirare ca nu ma mai pot misca din pat.La prima sarcina,la 40 sapt umblam de nebuna prin oras si nu aveam nimic.Un lucru e clar:chiar la aceeasi persona ,nu seamana o sarcina cu alta.
Oricum,a 3-a sarcina la mine nu va mai fi,ca nu sunt masochista.
Ma gandesc chiar sa cer ligatura de trompe.Am si intrebat medicul si a zis ca se poate face si ca e de acord.
Pentru cele care urmeaza sa nasca:
Haideti fetelor,curaj,in curand veti tine bebeii in brate!

Luminita
33+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."